Честит Рамазан Байрям на всички празнуващи!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Нека не бъркаме религиозната принадлежност с националност или етническа принадлежност.
Напоследък много често забелязвам отделни етнически групи да се самоопределят с друга националност.
Има българи християни и българи мюсюлмани. Има и други националности със същите или други религиозни принадлежности.
Честит празник на всички празнуващи, да сте живи и здрави!
Напоследък много често забелязвам отделни етнически групи да се самоопределят с друга националност.
Има българи християни и българи мюсюлмани. Има и други националности със същите или други религиозни принадлежности.
Честит празник на всички празнуващи, да сте живи и здрави!
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
group® написа:Оттук нататаък да пишат само хора, които искат да изкажат поздравления или да разкажат повече за този празник.
Всеки провокативен, неуместен и т.н. пост ще бъде копиран и редактиран,
BastunSelski написа:.А ако бъда баннат,то на какво основание,че исказвам мнение???
На основание наслагване на етническа омраза във форума!
mod edit: radotom
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
няма абсолютно никакво значение на кой невидим човек в небето се кланя тоя или оня.
най важното е да сме ХОРА!
доколкото съм запознат, исляма, наравно с християнството, будизма и още маса религии проповядват в основата си еднакви добродетели.
това че има промити мозъци на тоя свят не бива да влияе на мисленето на интелигентните хора. 21ви век сме! в историята най много кръв се е проляла в името божие отколкото по каквито и да са други поводи...
не позволявайте религиозни догми да промиват мозъците ви и да станат причина да се отчуждавате от другите наистина свестни хора.
честит празник на всички празнуващи.
най важното е да сме ХОРА!
доколкото съм запознат, исляма, наравно с християнството, будизма и още маса религии проповядват в основата си еднакви добродетели.
това че има промити мозъци на тоя свят не бива да влияе на мисленето на интелигентните хора. 21ви век сме! в историята най много кръв се е проляла в името божие отколкото по каквито и да са други поводи...
не позволявайте религиозни догми да промиват мозъците ви и да станат причина да се отчуждавате от другите наистина свестни хора.
честит празник на всички празнуващи.

- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
Честито и от мен .
Не оправдавам колегите с негативни мнения , по-скоро мисля че са объркали етноса срещу който да са "на нож" . Имам само добри впечатления от българите с мохамеданско самосъзнание да ме прощават алианците(бах изгустираните термини ) , не отъждествявайте масата порочно трудолюбиви , тихи и услужливи хора с онази шепа в управляващата върхушка ! Замислете и ние - българите от какво си патим като имидж , а именно - наглите/крадливи/лъжливи управляващи и "мургавите братя" скитащи се из Европата и света . Теа двете последните ако изкореним и сме като у приказка
пичове , вземете нещо и от нас де - праснете по едно за цвят , дет са вика "2 бири и оркестъра да свири"че то празник ли е без ... и пак "нема градус , нема радост"
Не оправдавам колегите с негативни мнения , по-скоро мисля че са объркали етноса срещу който да са "на нож" . Имам само добри впечатления от българите с мохамеданско самосъзнание да ме прощават алианците(бах изгустираните термини ) , не отъждествявайте масата порочно трудолюбиви , тихи и услужливи хора с онази шепа в управляващата върхушка ! Замислете и ние - българите от какво си патим като имидж , а именно - наглите/крадливи/лъжливи управляващи и "мургавите братя" скитащи се из Европата и света . Теа двете последните ако изкореним и сме като у приказка

пичове , вземете нещо и от нас де - праснете по едно за цвят , дет са вика "2 бири и оркестъра да свири"че то празник ли е без ... и пак "нема градус , нема радост"
Последна промяна от valdesbg на Вто 30 сеп 2008 14:10, променено общо 1 път.
- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Бате само да те светна нещо. Тука няма нас и вас. Тука има НИЕ
Винаги е имало и ще има "нас и вас" .
Независимо по какъв повод е делението , ако щеш черни и руси , бедни и богати ..... Друг е въпроса как точно гледаш на "различните" .
Аз не се имам за напълно толерантен защото все пак изпитвам неприязън към два вида "различни" - политици и цигани .
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”