Явно е, че нещата няма да се оправят скоро...
Аз например живея в центъра и полиция в квартала виждам или да захлебват някоя стотинка със слънчогледа или когато има голям мач (Левски&ЦСКА). През останалото време се шматкат само заблудени частни охранители.
Какъв е извода?
Въоръжавайте се! Специално аз след като за една година два пъти ми извандалстваха колата пред блока твърдо реших да си закупя мощна въздушна пушка!
Щом има "юнаци" готови за едни чистачки да им перфорирам задниците да заповядат. Стрелям без да се замисля и се целя в главата!
Крадат се лайстни от вратите отново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Мдам, и на мен ми свалиха на Ауди-то лайсната на предна дясна врата... Обяснявам си го с това, че някой си е въобразил, че мястото на което съм спрял е негово, иначе за чий ще му е гумена лайсна, те не се чупят дори при удар във вратата...
Между другото съседските войни край нямат, пък някои знаят, че примерно каското плаща само ако част от липсващия детайл е на колата, т.е. при цялостна липса - нищо...
Съжалявам Колега, дано намериш бързо друга...
Между другото съседските войни край нямат, пък някои знаят, че примерно каското плаща само ако част от липсващия детайл е на колата, т.е. при цялостна липса - нищо...
Съжалявам Колега, дано намериш бързо друга...
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми свиха музиката от колата и то по доста груб начин. Изкъртиха ми жабката, счупиха ми прозореца, изкъртиха ми подлакътника и са ми надрали централната конзола докато са вадели музиката.
ИЗВОД: Аларма с Пейджър, въздушна пушка, тераса с изглед към колата и кафе... И неката силата бъде с този който пипне колата...
ИЗВОД2: ***** ************** *** ********** * ************
* - майки разни...
ИЗВОД: Аларма с Пейджър, въздушна пушка, тераса с изглед към колата и кафе... И неката силата бъде с този който пипне колата...
ИЗВОД2: ***** ************** *** ********** * ************
* - майки разни...
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Insect написа:Zoran написа:Проблема е че ако ги хванеш и потрошиш от бой, ти ще си виновен, щото нали имаме ебаси законите
аз да ги хвана и да ги строша от бой, пък ще си понеса всички санкции и наказания наложени ми от закона
а дали си струва да си стъжниш живота заради това, боя се забравя, твоите прроблеми ще продължат дълго....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”