АААААААаа, крадци пожелавам ви да пукнете в мъки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Сори колега за случката и аз съм го преживял това много е гадно но ко да се прави мизерници вместо да бачкат кат нас те ходят та краднат. На един му надупчих задника една вечер си беше харесал нещо по мойта кола за късмет бях на прозореца и пушкалото до мен като го думнах да видиш как бега запали си подметките 

- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Може би си сот-аджия колега? В спорове не искам да влизам и спирам с това мнение по темата, не го приемай лично, но не трябва да те успокоява особено СОТ-а. В центъра има сумати случаи с обрани офиси, като кражбата се установява след като секретарката дойде и деактивира алармата на сутринта!!! - Това какво ти говори? Хайде със здраве!
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
chinadracon написа:нищо не помага СОТа, не се заблуждавайте! ако сериозно са решили да влезат, няма да ги спре това. знам го от познат ключар. да не говорим, че сотаджиите половината са рекетьори и са в дружинка с обирджиите.
А бе те посред бял ден обраха банка и влезнаха в трезора без никой да разбере та един сот ли ще ги спре който иска да влезне пак ще влезне на никой не пожелавам да му се случи
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
rosen79 написа:chinadracon написа:нищо не помага СОТа, не се заблуждавайте! ако сериозно са решили да влезат, няма да ги спре това. знам го от познат ключар. да не говорим, че сотаджиите половината са рекетьори и са в дружинка с обирджиите.
А бе те посред бял ден обраха банка и влезнаха в трезора без никой да разбере та един сот ли ще ги спре който иска да влезне пак ще влезне на никой не пожелавам да му се случи
Тия каъдето обират банки няма да дойдат у вас...споко!
И поради зачестилите кражби в нашия блок и аз съм със СОТ и застраховка
Последна промяна от Luciano на Чет 16 окт 2008 9:23, променено общо 1 път.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Luciano написа:rosen79 написа:chinadracon написа:нищо не помага СОТа, не се заблуждавайте! ако сериозно са решили да влезат, няма да ги спре това. знам го от познат ключар. да не говорим, че сотаджиите половината са рекетьори и са в дружинка с обирджиите.
Тия каъдето обират банки няма да дойдат у вас...споко!
Да но и другите не са по малко спецялисти и куче да имаш колкото и да е зло пак не ги спира от опит го казвам
- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
Полицаите в доста случаи са "партия" с крадците и НЯМА да ти кажат кой е (предпоследния път на обир при мен биде разкрит , на срещата с дознателя ми зададоха въпрос : "Колко пари искаш за да си оттеглиш иска? " /бяха взели ВСИЧКО - дрехи,обувки,сума 5000$,техниката,дори снимките ми и документи/:"Намерихме ги по ТВ-то ти , ако искаш си го вземи , ама е доста поожулено" Е , не го взех .. чаках делото ... ама било в големи размери и отишло някъде извън районното.. 13 години и НИЩО) ! Единственото споделено от въпросния господин беше че ПОЗНАВАМ човека дал информацията , извършителите не . 99.9% от обирите стават САМО по информация - не рискуват със случайни взломове ! Помисли кой скоро е влизал у вас и знае какво имаш/нямаш и ще откриеш отговора !
8 пъти съм преживявал това , единия докато бях в къщи - чух го как рови в ключалката .... Хванах го (бабите от входа го спасиха - щял съм да пребия "момчето" , как не ме е срам изрод такъв) , оказа се полицай-сержант от Враня .........
Хващал съм и автокрадци - 1.спряха ме приятелите (по случайност в къщи) да не му отрежа ръката (гонех го с нож естествено) резултат: само счупена ръка без водене в полицията-2. много бой , резултат:освобождаване след 2 часа от районното и без малко да ме осъди за телесни повреди ....
Не са пипали от 12 години апартамента - чукам на дърво .
1. автокрадец се развива 1994г.
2.автокрадец - напреднала демокрация - 2003г.
2000г. ми гепиха колата .. при всички връзки и познати в подземния свят - откуп си платих 2500лв.
Дребните наркомански набези - касетофон от колата , точене на гориво ... не броя .
Не знам какво да кажа/мисля ...
8 пъти съм преживявал това , единия докато бях в къщи - чух го как рови в ключалката .... Хванах го (бабите от входа го спасиха - щял съм да пребия "момчето" , как не ме е срам изрод такъв) , оказа се полицай-сержант от Враня .........
Хващал съм и автокрадци - 1.спряха ме приятелите (по случайност в къщи) да не му отрежа ръката (гонех го с нож естествено) резултат: само счупена ръка без водене в полицията-2. много бой , резултат:освобождаване след 2 часа от районното и без малко да ме осъди за телесни повреди ....
Не са пипали от 12 години апартамента - чукам на дърво .
1. автокрадец се развива 1994г.
2.автокрадец - напреднала демокрация - 2003г.
2000г. ми гепиха колата .. при всички връзки и познати в подземния свят - откуп си платих 2500лв.
Дребните наркомански набези - касетофон от колата , точене на гориво ... не броя .
Не знам какво да кажа/мисля ...
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
КОлеги, за най-голямо съжаление само си чешаме езиците тука! И какво от това!
Кражбите ще си продължат! Тарашенето, простотията и помоята!
Полицията ще ги хваща, и след един час и нареждане от по-горе ще ги пускат! И пак наново!
Това със сътрудничеството на полиция-джамбази е като следния пример:
Няколко коли минават в най-дясна лента покрай тебе и се нареждат най-отпред за да не са в задръстването, в което ти чакаш от 30 минути - да ама следващия път и ти минаваш заедно с тях! За да си в тайфата!
Същото е с полицията - крадците си крадат, някоя шапка ги покрива, и затова редовия полицай си казва - ама аз да не съм балък - я и аз да съм тайфата!
И всичко това толкова надълбоко се е утаило в обществото, че няма оправия!
И скоро поговорката - "Кучетата си лаят, керва си върви", ще стане на "Кучетата си ТРАЯТ, кервана ПРЕПУСКА"
Айде лека!
Кражбите ще си продължат! Тарашенето, простотията и помоята!
Полицията ще ги хваща, и след един час и нареждане от по-горе ще ги пускат! И пак наново!
Това със сътрудничеството на полиция-джамбази е като следния пример:
Няколко коли минават в най-дясна лента покрай тебе и се нареждат най-отпред за да не са в задръстването, в което ти чакаш от 30 минути - да ама следващия път и ти минаваш заедно с тях! За да си в тайфата!
Същото е с полицията - крадците си крадат, някоя шапка ги покрива, и затова редовия полицай си казва - ама аз да не съм балък - я и аз да съм тайфата!
И всичко това толкова надълбоко се е утаило в обществото, че няма оправия!
И скоро поговорката - "Кучетата си лаят, керва си върви", ще стане на "Кучетата си ТРАЯТ, кервана ПРЕПУСКА"
Айде лека!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”