Определено е самоубииство карането на мотор тука и аз съм го мислил много. Не се занимавай. Просто на никой не му пука. Всяко чудо за 2 дни, недай си боже стане нещо няма и кой да те вдигне от пътя, даже ще ти минат отгоре 3 пъти на зад, за да ти е още по-гадно. Те щом в колата се забиват на права отсечка, карайки 1-2 км. след мен, под предлог, че не са я видяли спряла... Нямам думи.

Просто хората са на такова първично ниво, че никой не цени и мисли за живота и здравето на другия. В Солун примерно дето е по-голям от София, ми прави впечатление, че всеки, ама абсолютно всеки пази по минимум 2 метра дистанция от моторите. А тея там са къде къде по-голями селтаци от нас, но поне им пука и за другите.
Тука най-много някой джип да мине през тебе с 200 и после да се измъкне под предлог, че не те е видял.
Да не говорим за избутаните от пътя мотори заради спящите и глухи шофьори, които са ставали на 5 метра зад мен. Да избегнат дупка или неравност не чуват и виждат мотора до тях... Че даже повечето не спираха да видят как е човека, ами гледаха да си "бият шута" веднага.
А за пишещите с колите, като карат с 140 в бус лента, изпреварват по тротоарите и не пускат пресичащите на десения завой на зелено какво? Да вземем да пишем за тях по мото форуми ли? Все си е тая. Ефект 0. Важното е, че нито автомобилисти, нито мотористи се съобразяват с някой. Така, че не плюйте по мотористи и по всички ами си погледнете ваща паница първо! Ама такъв ни е манталитета, все някой ми е крив, а аз нали съм си "изряден" винаги.
То ако ставаше за нещо тоя смачкан народ в София, досега да се е напълнило със скутерчета и мотори, както е навсякъде по света в големите задръствания.