Имам доста опит вече, за съжаление.
Ама както се знае че 2230 година всички ще са болни от диабет...

П.С. градските трябва да си помагат
ISRalien написа:Колеги, вчера си измерих захарта в поликлиниката тук до нас в младост и ме зарадваха, че е 5.9Направо камък ми падна от сърцето. За всеки случай ще потретя теста и във Видин, при личния ми лекар.
МНОГО ви благодаря за мненията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
groznika написа:Не знам човече... Аз преди години когато боледувах лошо и висях по болниците, лекаря ми каза да си избера една лаборатория в която да си правя всички изследвания защото на различните места работят с различни тестери и реактиви и са възможни отклонения в показанията които в моя случай трябваше да се следят прецизно като вариация спрямо приложените медикаменти.
В този ред на мисли не се шашкайОчевидно при теб всичко е жик-так
Не се чуди толкова на разликите които ти дават в различните лаборатории
Щом си в нормите пей сърце
mely написа:groznika написа:Не знам човече... Аз преди години когато боледувах лошо и висях по болниците, лекаря ми каза да си избера една лаборатория в която да си правя всички изследвания защото на различните места работят с различни тестери и реактиви и са възможни отклонения в показанията които в моя случай трябваше да се следят прецизно като вариация спрямо приложените медикаменти.
Грозния е прав точно с това се занимавам.Работя в болница .Много лаборатории пестят пари от калибрация-излиза скъпичко и оттам идват разликите Иначе всяко изследване си има референтни стойности и не би трябвало да има разлики независимо от апаратаи реактива/няколко десети не са фатални/
ISRalien написа:mely написа:groznika написа:Не знам човече... Аз преди години когато боледувах лошо и висях по болниците, лекаря ми каза да си избера една лаборатория в която да си правя всички изследвания защото на различните места работят с различни тестери и реактиви и са възможни отклонения в показанията които в моя случай трябваше да се следят прецизно като вариация спрямо приложените медикаменти.
Грозния е прав точно с това се занимавам.Работя в болница .Много лаборатории пестят пари от калибрация-излиза скъпичко и оттам идват разликите Иначе всяко изследване си има референтни стойности и не би трябвало да има разлики независимо от апаратаи реактива/няколко десети не са фатални/
Няколко десети да, ама няколко единици е грубо откъде и да го погледнеш
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта