Кажи и че спамиш!!!
mod edit: group®
vw_golf_2_dsl написа:Като за начало да се пускат теми,само в краен случай, не на който когато му стане кеф.Наистина гугъл знае всичко, ама тук е по-лесно. Второ:да се пускат теми, които да нямат за цел да подбуждат спам...със заглавия, точно подсказващи за какво иде реч, и с точно подбрани думи..Ще дам за пример пак "на баба ми печката"В случая според мен "баба ми" беше излишна, защото колегите ги дърпа от вътре да напишат някоя глупост като видят подобно заглавие(броя и себе си в това число
).
Трето:Да се формулира точно и ясно правило какви теми не може да се пускат не е най-правилният вариант, тъй като неголяма част от хората посещаващи форума гледат "СЪОБЩЕНИЯ" и "Важни теми"...
Искаме чист и подреден форум - за това трябва да се подрудят не само модераторите, а и самите ние трябва да променим по нещо в себе си, като например да се въздържаме от ненужни и не на място коментари.
orgasmatron написа:Все си мисля, че това е форум за взаимопомощ, или бъркам. Ясно е че ако си търся дограма, печка, хладилник, прасенце за коледа, къртачи за банята, плочкаджии и т.н. ще си подиря в гугъл и прочее търсачки. Ще си изровя 1001 фирми и фирмички всички коя от коя по по-най добра.
Стигаме до избора. Коя да бъде. Е затова се обръщам(е) за помощ тук, все някой се е сблъсквал с подобен проблем. Хората са го казали не питай старило, а питай патило.
Че има и безумни теми, има, факт. Все пак сме един от най големите и посещавани автофоруми. Хора всякакви с проблеми най различни.
Но според мен без това не може.
Или се дефинира точно какви трябва да са темите в офтопика, или се закрива раздела за по лесно.
Най трудното ще е пускащите теми малко да се позамислят дали да ги пуснат...
Задължения на потребителите
1. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
2. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се преписват лекарства!
3. Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
4. Да не се месят в работата и решенията на модераторите
5. Да пишат пълно и описателно заглавие на темите си.
6. Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема
7 .Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
пуснал темата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта