MITKO_DVD написа:Adnan написа:.................................повече от там електроника никога вече !
Е те това е истината

Не само това
Моята случка от събота 16часа....
Монтирам кухнята на кумеца,момчето си харесало неква промоционална мивка на "Франке"(тези и Бланко са най добрите в бранша,според мен...)-90тина лв....отиваме до там,първата изненада-няма примоция-вече е с 40 кинта по-скъпа...Нищо,поне е тази която иска

Дърпам кащона с мивката...абе гледам,нещо не е както трябва....Сифона(само захващащата част към мивката,без разните тръби,кривки,правки и т.н) е залепен с тиксо за коритото...По принцип на такъв артикул кашона е цял,а вътре в коритото има два плика с бели(сиви) тръби+уплътнението и куките за захващане)
Издирихме отговорника за щанда и на въпроса"Къде е сифона?" имаше неадекватния отговор-"Ето го..."
Възникна лек спор,този се оттегли и извика някакъв друг "капацитет"
с който вече заформих качествения скандал....Някак си-лееко откачих на една реплика..."Ти мен не можеш да ме убедиш,аз съм продал много мивки""Ето ги допълнителните неща-на другия стилаж-взимаш си който трябва и го плащаш"
Тогава го питах-"след като и Франке и Бланко продават мивките си в комплект,значи в Практикер е Практика да се разпечатва кашона и да се продава отделно":a boi de
Понеже нямах много време да чакам управителя-теглих им една реплика и отидохме в бриколаж-там всичко беше точно и коректно-така както трябва да бъде....
А и понеже много ме ядосаха-вчера помолих шефа да се обади до Франке България(все пак работиме с техни продукти) да им каже какви ги вършат в тоя магазин,пък те да си мислят по-нататък....
Колеги-ако ви се наложи купуването на кухненска мивка за вграждане-недейте от
практикер