ostavime написа:Само камерите ще оправят движението. Само камери. Няма друг начин. Няма.
Има

ostavime написа:Само камерите ще оправят движението. Само камери. Няма друг начин. Няма.
musura написа:ostavime написа:Само камерите ще оправят движението. Само камери. Няма друг начин. Няма.
ИмаКакто знаем, ние сме примерно с 30 години зад развитите страни (имам предвид развитие на обществото). Това означава, че няма как да прескочим от феодализма в капитализма - това сме го учили по история, с други думи - преди камерите да станат ефективни имаме да изминем дълъг път, да станем що годе нормално общество и евентуално тогава могат камерите да помогнат с нещо. В момента и с камери и без, положението е еднакво, като разликата е само къде даваш парите - в нормалния случай на ченгето на пътя, а с камери - на човека зад бюрото ...
petko5 написа:И 500 000 000 000.......камери да сложат, пак няма да се реши проблема![]()
За да се оправат нещата в БГ, всичката жива номенклатура над 40год от управленския орган на БГ, трябва даИЗЧЕЗНЕ
ostavime написа:petko5 написа:И 500 000 000 000.......камери да сложат, пак няма да се реши проблема![]()
За да се оправат нещата в БГ, всичката жива номенклатура над 40год от управленския орган на БГ, трябва даИЗЧЕЗНЕ
Да не обръщаме всичко на политика.
ostavime написа:rosen79 написа:Момчета квото и да си говорим тея с мерцедесите и бмв-та пак ще се измакват безнаказани, няма да дават пари на улицата ще ги дават там,ама не за глоби.Втая държава нема оправия.Какво ще стане сега с тоя мушмул моториста дето батиса двете момчета в неделя?Ще го смъмрят и той ще обещае,че повече така няма да прави и утре пак е там на същия мотор щото тате има парички да му плаща рушветите.Не камери квото и да сложат пак си е същата простотия.И сега там където има камери пак минават на червено.На това му се вика анархия.Бях в Гърция там като видях как се кара ми стана лошо,кой с колкото може,но светне ли жълто всичко замръзва.Някой да не спре на пешеходна пътека това е немислимо.Много корички хлебец трябва да изядем докато стигнем другите държави.
Добре де, нека останат само те. Само те да са, с мед да ги намажеш. А за другите, които са мнозинство. За тези като теб и мен и 90% от хората. На тях/нас какво им е извинението?
Не много корички хлебец, а много глоби трябва да платим. А тук не плащаме.
За това казвам, че трябват камери. Няма лъжа, няма измама. Или поне в повечето случаи.
Но защо мамка им не ги слагат? Такава инвестиция би се избила за месеци. Като получиш 2-3 "картички" с подпис КАТ всяка за по 100-150 кинта ще те питам дали ще караш със 100 в града или ще минеш в третата лента (която не съществува) от ляво, за да се наредиш първи, дали няма да пропуснеш пешеходци, дали ще минеш на червено и т.н.
Само камери му е майката. Видя се, че тия кибици полицаите, по пътищата нищо работа не вършат.
Просто на хората не им пука.
За мен решението е камери. Но защо не се прави нищо в тази насока. Дори и тези, които в момента работят не изпълняват функцията, която би трябвало.
R@do написа:ostavime написа:Само камерите ще оправят движението. Само камери. Няма друг начин. Няма.
Но защо мамка им не ги слагат? Такава инвестиция би се избила за месеци. Като получиш 2-3 "картички" с подпис КАТ всяка за по 100-150 кинта ще те питам дали ще караш със 100 в града или ще минеш в третата лента (която не съществува) от ляво, за да се наредиш първи, дали няма да пропуснеш пешеходци, дали ще минеш на червено и т.н.
Само камери му е майката. Видя се, че тия кибици полицаите, по пътищата нищо работа не вършат.
Просто на хората не им пука.
За мен решението е камери. Но защо не се прави нищо в тази насока. Дори и тези, които в момента работят не изпълняват функцията, която би трябвало.
по тъпа тема не бях виждал тук от доста време.
Пусни я в БГ мама предполагам ще имаш доста фенки
ostavime написа:Кажи "приятелю", какво те мъчи точно теб, че реши да се изакаш точно в тази тема? Или просто сивото не ти е достатъчно за мнение от 3 реда? Собствено мнение. Явно има нещо, което те мъчи, но все не успяваш да го споделиш. По добре ни освободи от присъствието си с безсмислените си мнения и отивай да караш с 200 на червено.
Успех.
П.С. И не се напъвай да ми отговаряш. И без туй нищо няма да излезе. Само ще се изложиш отново пред целокупната младеж на форума. И после трябва да ти се смеят, да те сочат с пръст... абе сещаш се (надявам се). Тъпо е.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта