Ето ги как изглеждат:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=38785

Към Пасатаджиите - налага ли се да уточнявате често модела?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Именно от Б1 идва проблема......работя в автоморга и 99.9% от хората който идват да питат за Б3 ми викат двойка.....а аз започвам да обяснявам как това не е двойка.....дори и колегите не ми вярват, та накрая ще разпечатам моделите на листове и ще ги окочо на някой трансперант за да знаят за какво питат

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Митаче, дори това няма да помогне, брат!
Пробвал съм!...
А какво ще кажете за изказване: 'Те и на АУДИ някои ни разправят В4, В нам кво си... Всички са си АУДИ80!'
Къде го чух това ли?!
В магазин на една доста голяма верига... МАНМПЕКС
Иначе винаги споря и до последно не се давам!
Накрая на продавачите им писва първи!

Пробвал съм!...
pronobis написа: "Къв Пасат B4, бе? Има такова Ауди!"
А какво ще кажете за изказване: 'Те и на АУДИ някои ни разправят В4, В нам кво си... Всички са си АУДИ80!'
Къде го чух това ли?!
В магазин на една доста голяма верига... МАНМПЕКС

Иначе винаги споря и до последно не се давам!

Накрая на продавачите им писва първи!

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
казано честно и аз точно преди няколко дена водих спор за Б3 и Б2 .... обаче за магазините вече съм се отказал ..... казвам : давай тук ......дискове еди какви си ....ако се чуди слагам и : - за дизелов пасат 92 година и взимай парите..... не ме боли какво си мислят хората просто да ми дадат нужната част ...и да барат меча после ако искат

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Скромното ми мнение че аналогията се прави с моделите на Голф. Годините не съвпадът съвсем :Golf Mk3 (A3/Typ 1H, 1992-1998)
но затова и Пасата от тези години/93-97/ са кръщава "тройка"
но затова и Пасата от тези години/93-97/ са кръщава "тройка"

Последна промяна от valsn на Нед 02 ное 2008 22:58, променено общо 1 път.
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа:Аз съм в обратната ситуация - като кажа за Б2 няква част и те редовно ми носят за Б3 въпреки, че съм казал година и Т.Н. ... щом веднъж и в Юнитрейд стана това правете си сметката
Ха, Машина, ти повеждаш класацията с тоя случай - чак пък вече да ги объркват и по обратния начин???

Затова по-нагоре бях споменал, че да са млекари, ще ги разбера! (Без никакви лоши чувства към хора в млечния бранш)
Този професионализъм ми напомня един виц:
Професорът по хирургия на едно от упражненията в моргата казва: "Днес ще режеме ляв крак. Ляв Казах! КРАК КАЗАХ!!!"

- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
valsn написа:Скромното ми мнение че аналогията се прави с моделите на Голф. Годините не съвпъдът съвсем :Golf Mk3 (A3/Typ 1H, 1992-1998)
но затова и Пасата се от тези години/93-97/ са кръщава "тройка"
.......да много хора се подвеждат от голфовете,голф1-пасат1.............и т.н.,един колега така ми спореше,и накрая му показах линка в форума с моделите,той вика да,а после вика тея са се объркали нещо

- bnvp
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E 1991
Абе мен ако питате почти всички продавачи в магазините за авточасти са ИДИОТИ и хал хабер си нямат кво продават и за какви коли.Дори ми се беше случило преди около година да търся задни амортисьори за голфа на един приятел и звъня аз в склада на една доста голяма верига за автичасти,питам си аз аз амортисьори за голф 2 еди коя си година с еди къв си двигател и т.н. и оня ИДИОТ ме пита как изглеждал заден амортисьор и аз шок
как може да изглежда амортисьор-цилиндър с бутало
.
И това да кажеш година на Пасата също не винаги помага,аз като кажа Пасат 91 година и ме питат Пасат двойка ли?
Проблема явно наистина е в В1,който наистина е много непопулярен в БГ
и всички започват да броят от В2,като го наричат Пасат 1. А то дали има някъде В1 в България,аз лично съм виждал само на снимка,но ми се ще да видя на живо

И това да кажеш година на Пасата също не винаги помага,аз като кажа Пасат 91 година и ме питат Пасат двойка ли?
Проблема явно наистина е в В1,който наистина е много непопулярен в БГ
и всички започват да броят от В2,като го наричат Пасат 1. А то дали има някъде В1 в България,аз лично съм виждал само на снимка,но ми се ще да видя на живо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”