Ще подкрепите ли "Без TIRоризъм" в моите почивни д
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
Последна промяна от velizar987 на Вто 18 сеп 2012 13:59, променено общо 1 път.
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
хи
saiman написа:Идеята е в почивните дни да се забрани движенито на товарни камиони.
Аз съм ЗА
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Живея точно до пътя по който минават въпросните ТИР-ове..........
Като ги спрете от петък до неделя,какво ще спечелите?Аз ще ви кажа: От понеделник до вторник включително ще има километрични опашки от ТИР-ове опитващи се да наваксат принудителната уикенд почивка.Тези които са пътували лятото през прохода Шипка последните няколко години ще ме разберат.
Как някой не каза дайте да се борим за построяване на тунела под Шипка,дайте да извадим повече полицаи на пътя,да извадим Волгите на ДАИ...............Само знаем да мрънкаме и да спираме това и онова
Моите прозорци се тресат и моята мазилка се пука,но съм против спирането им.12-15км ще е дължината на тунела.От Габрово до Казанлък ще се ходи за 15мин. при над 60мин. в момента
Като ги спрете от петък до неделя,какво ще спечелите?Аз ще ви кажа: От понеделник до вторник включително ще има километрични опашки от ТИР-ове опитващи се да наваксат принудителната уикенд почивка.Тези които са пътували лятото през прохода Шипка последните няколко години ще ме разберат.
Как някой не каза дайте да се борим за построяване на тунела под Шипка,дайте да извадим повече полицаи на пътя,да извадим Волгите на ДАИ...............Само знаем да мрънкаме и да спираме това и онова
Моите прозорци се тресат и моята мазилка се пука,но съм против спирането им.12-15км ще е дължината на тунела.От Габрово до Казанлък ще се ходи за 15мин. при над 60мин. в момента
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Да ,да се спрат ТИР-овете през уикенда като в белите държави. Само че там тировете са в стотици пъти повече и от транзита им печели държавата и строй пътища. Тука първо че няма никъв койзнае колко голям трафик, освен на определени места и второ съм сигурен че нищо няма да се промени от тази мярка, освен че на някой ще му стане по тихо под прозорците......Колегата по горе също е прав че след забраната през уикенда в Понеделник ще стават яките задръствания...... освен това помислете малко и за тия хора шофьорите, та тука ТИР паркингите се броят на пръсти.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”