Bate Viktor написа:groznika написа:....
колега по твойта логика и в която и да е дискотека е баси тъпотията.Седат там некви пичове и мадами пият пушат танцуват- бахти тъпото, па недай си боже стане нещо земат те пребият...да си седиме вкъщи най-добре?
На омв бояна винаги е имало полицейска агресия и доста често прекрачват границита.Че стават простотии стават, ама кво са да викнат баретите да пребият всичко живо?(както ти предложи...)Ако си мислиш че само родната България се събират по бензиностанциите много се лъжеш.
По-добре да има гонки на бояна отколкото на някоя права в жилищен комплекс не мислиш ли?Че не е "cool" да си семкаджия не е, но предпочитам да съм семкаджия там отколкото във форума.По родните магистрали има много повече катастрофи на ден отколкото на омв за една година.
Като има катастрофи по магистралите дай допълнително да дърпаме дявола за опашката?
За дискотеката хич не те разбрах... Събирането по клубове и нощни заведения си е съвсем законно за разлика от уличните гонки (пък били те и на бояна).
Не ми се обяснявай за форума и семкаджийството защото когато аз съм имал книжка ти си гледал замечтано книжката на татко ти!
Мислите си, че е много фън да сте с/у закона?
Колко пъти са ви арестували? Колко пъти ви повдигнаха обвинения? Колко пъти ви осъдиха? Колко пъти се набутахте за адвокати?
Когато ви се случи всичко това може да дойдете и да ми обяснявате за форума, семките, сокчетата и тн.
Като толкова ви се ходи на гонки ей ви божура, ей ви калояново... клубовете организират през цялата година весели мероприятия. Ходете там защото на бояна ставате част от убийците на пътя!