автомивка на самообслужване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Каквото и да си говорим, ако ти е мръсна колата не можеш да я измиеш на ОМВ, ако ще да дадеш 100лв! Горе-долу приличен ефект (преди увеличението) се постигаше с около 4-5лв! Е а кажете сега къде е далаверата? Не стига че ще се направиш на куче и колата няма да е чиста, ами и ще дадеш около 6-7лв. за миене със съмнителен краен ефект. Този вид автомивки стават ако колата се подържа перманентно чиста и само се сваля праха или по-леко зацапване от нея . И пак през определено време си трябва да пипне ръчица.
П.П. Не че аз не си мия на такава мивка колата, но не е ОМВ, а "5minutes"! Според мен е по-добра!
П.П. Не че аз не си мия на такава мивка колата, но не е ОМВ, а "5minutes"! Според мен е по-добра!
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
neon написа:Каквото и да си говорим, ако ти е мръсна колата не можеш да я измиеш на ОМВ, ако ще да дадеш 100лв! Горе-долу приличен ефект (преди увеличението) се постигаше с около 4-5лв! Е а кажете сега къде е далаверата? Не стига че ще се направиш на куче и колата няма да е чиста, ами и ще дадеш около 6-7лв. за миене със съмнителен краен ефект. Този вид автомивки стават ако колата се подържа перманентно чиста и само се сваля праха или по-леко зацапване от нея . И пак през определено време си трябва да пипне ръчица.
Напълно съм съгласен с теб колега, понеже моята е бяла и много се цапа, аз като мина през омв-то я изкарвам даже по-мръсна. И там я мия, но става само ако колата е била чистичка и се е понацапала с прах примерно. А 5-те минути ги уважавам повече от ОМВ, там си я мия по-евтино даже, а и май им е по силна пароструйката, а да също си има и четка с пяна. Иначе най-добре с кофта и гъбата пред блока, после може само едно плакнене за 1-2 лв на такава мивка и всичко е супер.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”