Котка в таблото - решено
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:

сега сериозно, остави я сама ще си излезе, без храна изкарват и 10 дни, водата е зора, повече от няколко дни - лошо. Остави й вода вътре да може да пие и утре като отидеш без много шум запушваш дупката да не се скрие пак, после в клетката и в къщи, нека да се крие, вода и храна да има, пък до седмица ще излезе.
Ако утре я няма в купето обаче - ще разглабяш.
Гледай да не я психясаш много, породата е много готина!
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
RossenVlad написа:А тя през цялото това време там ли си седи?
хмммм!
там е от днес следобед ....
а ето я и нея, снимката е от тилифонътъ
Последна промяна от KingoftheROAD на Пон 03 ное 2008 22:19, променено общо 1 път.
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- KingoftheROAD
- Контакти:
- KingoftheROAD
- Контакти:
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Темата верно както каза един колега ме разби!Дано не се окажа прав ама може и вече да се е изнизала отнякаде и да не е в буса
А ако е женска викай да докарам моя котак може да я прилъсти
[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/686/1348289872.JPG[/img][/img]

А ако е женска викай да докарам моя котак може да я прилъсти

[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/686/1348289872.JPG[/img][/img]
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ама младежо, утрепа ме с тази котка!!!!
Утре май ще оставим безплатния ефирен интернет и ще се отдадем на творчество с чук, длето и мноооого вълшебни думички, нали така се разглобява дяланото с брадва табло. Все пак аз съм напред с материала,
един К-опел, едно ренде, сега и вагона е на ред. Не слушаше като ти казвахме да си вземеш рено, поне имаме опит!!!!!!!!!!! А сега с този грозен ваг!!! Цял ден ша трябва да му се пуля в таблото!!!!! Шегичка, не се обиждайте, просто всичко е на личносттна основа с този образзззз "Царя на пътищата". Цар, а едно коте неможе да опази!!!! ХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИ, ще се разцепя от смях!

Утре май ще оставим безплатния ефирен интернет и ще се отдадем на творчество с чук, длето и мноооого вълшебни думички, нали така се разглобява дяланото с брадва табло. Все пак аз съм напред с материала,

- KingoftheROAD
- Контакти:
Урааааа, няма да се разглобява таблото напълно. Само утре ще трябва да си събера жабката с всичките й карантии обратно в таблото.
Преди малко я/го измънкнах гадината. Изпълзяло от таблото и отишло чак на задната врата между нея и една касетка с инструмент. Минаха 2-3 часа тишина и спокойствие и отивам аз преди малко да видя какво става - отварям задната врата и с един фенер се пулим един срещу друг и се дзверим в тъмното. После тя/той запълзя навътре в купето, аз хлопнах задната врата и влязох през средната и я/го гепих зад врата и право в клетката.
Благодаря на всички отзовали се колеги Добрите хора си помагат, дори и без да подозират за това Браво
Сега бойната задача е да я/го накараме да яде
Преди малко я/го измънкнах гадината. Изпълзяло от таблото и отишло чак на задната врата между нея и една касетка с инструмент. Минаха 2-3 часа тишина и спокойствие и отивам аз преди малко да видя какво става - отварям задната врата и с един фенер се пулим един срещу друг и се дзверим в тъмното. После тя/той запълзя навътре в купето, аз хлопнах задната врата и влязох през средната и я/го гепих зад врата и право в клетката.

Сега бойната задача е да я/го накараме да яде
Върни се в “ОФФ-Топик - други”