хе-хе, вдигнали цените... явно не ходиш и по други заведения, за да разбереш за какво увеличение на цените като цяло става въпрос... Тва дето СтаниШеф ни го разправя за 12% инфлация е бла-бла... 12% ама за 3-месечие не за година!
А за срока на годност... Обикновено ни остава от тортата след всеки рожден ден и дори седмица след това не е развалена - но добива дъх на хладилник и и не е вкусна вече...

Сладкарници "Неделя" - игра на дребно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Колега - сбъркал си човека на който да пратиш пощата.
Пиши на info@kzp.bg и jalba@kzp.bg - опиши ситуацията и с този сканиран касов бон ще получиш извинение + парите си обратно.
Моля те направи го
Пиши на info@kzp.bg и jalba@kzp.bg - опиши ситуацията и с този сканиран касов бон ще получиш извинение + парите си обратно.
Моля те направи го

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вижте на етикета пише не годан до пети, а ИЗПОЛЗВАЙ ПРЕДИ 5-ти.
ижте, последното нещо което искам да направя е да навредя на фирмата. Затова първо писах на фирмата, изчаках почти седмица и сега разгласявам случая. От там ми изпратиха АНОНИМЕН - не подписан e-mail. От тях исках само едно - да ми се извинят за допуснатата НЕБРЕЖНОСТ и да гарантират по-голямо внимание при продажбата на продукти за малки деца.
Аз ще продължа да купувам от там, но няма да се доверявам сляпо.
А това разгласяване го правя само и едиствено за да предпазя Вас и вашите деца от подобни изживявания.
Аз потвърдих че грешката е моя, че не съм погледнал сертификата, но съм разчитал на тяхната лоялност. Наистина имал съм цели 4 часа до изтичане срока на годност...
Не казвам че е била опасна или вредна тортата, няма и да пускам жалби и т.н., но как бихте се почуствали вие?
За мен точно тук е проблема, че съм разчитал и съм се доверявал на веригата, а не е било правилно.
ижте, последното нещо което искам да направя е да навредя на фирмата. Затова първо писах на фирмата, изчаках почти седмица и сега разгласявам случая. От там ми изпратиха АНОНИМЕН - не подписан e-mail. От тях исках само едно - да ми се извинят за допуснатата НЕБРЕЖНОСТ и да гарантират по-голямо внимание при продажбата на продукти за малки деца.
Аз ще продължа да купувам от там, но няма да се доверявам сляпо.
А това разгласяване го правя само и едиствено за да предпазя Вас и вашите деца от подобни изживявания.
Аз потвърдих че грешката е моя, че не съм погледнал сертификата, но съм разчитал на тяхната лоялност. Наистина имал съм цели 4 часа до изтичане срока на годност...
Не казвам че е била опасна или вредна тортата, няма и да пускам жалби и т.н., но как бихте се почуствали вие?
За мен точно тук е проблема, че съм разчитал и съм се доверявал на веригата, а не е било правилно.
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Благодаря за предупреждението!
Понеже има една наблизо до нас често ходим с приятелката там, ще знам да не ходим вече.
Тоя па
Еми да знаеш горивото в БГ на бензиностанциите не е хубаво - недей да сипваш в БГ.
Имало и кофти фъстъци - недей да си поръчваш фъстци.
Абе направо недей да пиеш бира, че без фъстъци не върви.
В София въздуха не е чист - в радиус 50 км да не си приближил ......
Искренно съм се смял и продължавам да го правя на твоите постове

bugster написа: Тоя па
Еми да знаеш горивото в БГ на бензиностанциите не е хубаво - недей да сипваш в БГ.
Искренно съм се смял и продължавам да го правя на твоите постове![]()
![]()
в милата ни татковина свястните и нормални неща са ..........
ооопс не се сещам за такива .........някой ще ме подсети ли ?
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bugster написа:ISRalien написа:Благодаря за предупреждението!
Понеже има една наблизо до нас често ходим с приятелката там, ще знам да не ходим вече.
Тоя па
Искренно съм се смял и продължавам да го правя на твоите постове![]()
![]()
Абре така е. Ама като ни тресне рака след некоя друга годинка ще спреш да се смееш....

И все пак да чукна на дърво да не ни треска!

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:и къде е нарушението
трайност до 5, купена на 5
трайна е целия 5, некоректон са постъпили, че не са му казали, може би
аз също пазарувам от Неделя, но си поръчвам тортата и на следващия ден като я взема има още цели 3 дни трайност
Чети внимателно

Използвай преди 5-ти означава - най-късно го яж на 4-ти, да ама в момента е 4-ти, а часове не са посочени.
Е тортите ги правят обикновени сутрин, а не вечер. T.e. като е продадена в 20:21 вечерта, срока на годност и е минал.
Като се има предвид, че това е кратък срок на годност, а не месеци и години, то наистина тези няколко часа са важни особено за хранителен продукт с който можеш да се натровиш (аз лично съм се тровил и подивявам, като видя подобно нещо).
Та ще пледирам, че тортата е негодна за употреба.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Дано всичките ми проблеми са от такова естество...
Случката е неприятна единствено заради поставянето в неловка ситуация.Иначе на всички ни е ясно, че ако е била в хладилник и на 10-ти да я изядеш нищо няма да й има.Тва не е бомба, която като изтекат минутите и избухва.
А и никой не е длъжен да те предупреждава, ти си длъжен да гледаш кво купуваш.Когато си я платил тортата е била в срок...оттам нататък проблема си е изцяло твой.
Случката е неприятна единствено заради поставянето в неловка ситуация.Иначе на всички ни е ясно, че ако е била в хладилник и на 10-ти да я изядеш нищо няма да й има.Тва не е бомба, която като изтекат минутите и избухва.
А и никой не е длъжен да те предупреждава, ти си длъжен да гледаш кво купуваш.Когато си я платил тортата е била в срок...оттам нататък проблема си е изцяло твой.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”