CellNet ™ написа:Не мисля че на спама ще му е точно тук мястото![]()
Имам нужда от серизни мнения щот следващият път ще съм сам и ще ми падне пердето
Мисля че се нуждаеш от психолог........ ма като не идваш на Люлинските сбирки......

CellNet ™ написа:След като днес към 14:00 ч. бях на летището и минахме през Билла Младост реших за Студентски град да мина покрай пазара на Младост и от там по новият бул. дето свързва Младост и Дървеница и направо излизам на МЕИ. И тъкмо карам към пазара на Младост и хоп затворен пътя за ремонт / може би спирка на метрото или друго/ от там завивам надясно покрай бившият магазин Оазис и после вляво и така се обърках из улиците че се паднах точно на гърба на едно лъскаво заведение на ъгъла на бул. Андрей Сахаров и бул. Йерусалим и единственият вариант да изляза от тези малки улички и да стъпя на Бул. Йерусалим беше да има през една ужасно кална улица /най-вероятно ползвана от строителни машини
CellNet ™ написа:Според мен изхода е само един саморазправа.
П.С. Добре че бях с жена до мен иначе щях да оставя паметник на единият от двамата нещастници.
R@do написа:Сериозно - не си заслужава да се правят простотии, още повече с последствия от неясен характер.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Monyo Monev и 61 госта