Не съм такъв човек, ама реших вече че ще има саморазправа :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 25 ное 2005 16:49

CellNet ™ написа:Не мисля че на спама ще му е точно тук мястото :evil:

Имам нужда от серизни мнения щот следващият път ще съм сам и ще ми падне пердето :?

Мисля че се нуждаеш от психолог........ ма като не идваш на Люлинските сбирки...... :ble:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 25 ное 2005 17:03

требело е да оправиш жената в калта та да ти мине mhihi
откъде знаеш говедото отсреща кво ше извади?

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 25 ное 2005 17:06

Батенце,само че хубаво трябва да се види кой е в колата,колко са,на каква възраст,зашото замалко да изям дръвцето така както се изсилих веднъж.Его случая-как си карам доста вляво почти по осевата линия,по едно време ПРААААС страничното огледало му фръкнаха пластмасите в небето.Гледам пича не спира,а ние при разминаването сме си закачили огледалата.Спирам аз,задна,мотане на гуми,обръщам,първа,мотане на гуми,а него го хвана сфетофара и беше първа кола.Аз оттам препречих му пътя,слизам и..........ебах ти късмета,трима софиянци на възраст около 25-30 години,настръхнали целите готови за млатене,а аз с жената и детето!Викам му на шофера Шо праиш бе,а той на мене А ти кво праиш!Просто отидох та си събрах двете отчупени парчета и си ги залепих и тва е.Очаквах да е някой Утепляк в колата,а те тррима софиянци,некви дупета,ако бех ударил на шофера една песница,двамата скачат и ме пребиват в собствения ми град пред жена ми и детето.Така че трябва да ссе прецени ситуацията да не се получи ОБРАТЕН ЕФЕКТ!

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Пет 25 ное 2005 17:13

аз така в Перник попаднах на Васко Борчев ама се разбрахме с добро :) ти така не съди само по външния вид-ние и двамата имахме оръжие

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 25 ное 2005 17:21

И външния вид хареса ли ти?Братле,мани па за оръжие не говори че си е е.ало мамата стигне ли се до него.Да не ти се случва да ти насочва некой побъркан,че тогава май няма да мислиш за твоето оръжие а колко бърза ти е колата или самия ти!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 25 ное 2005 18:35

Няма оправия! :x spam Щерката казва:Чичо Янко,
здравей/слуша песнички,докато пиша/Кретени безброй-тегли им по няколко псувни и карай!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 25 ное 2005 19:50

Абе саморазправата понякога помага, но понякога може да те вкара в голяма беля :) Аз лично съм си патил яко, докато бях войник. През една отпуска в един нощен бар си пием с приятели и една мадама ми се натиска яко. Лека полека народа се разотиде и останах аз и мацката. Танци-манци, знаете как е, загорял войник на какво е способен. Тръгвам си да си ходя и на вратата ме чакат двама - единият мъжа й, другя някъкъв полковник. Полковника ми вика "ти голям мъж ли си бе, келеме!" и аз - Да. Да ама не, онзи вади един макаров и ми го опира в слепоочието. Добре, че бях изпил доста и приех ситуацията абсолютно хладнокръвно, а и охраната се оказаха познати и им разказаха играта на тези :) В последствие 6 месеца пишех обяснения пред един следовател от ВКР и нонстоп ми натякваха, как ще ме пратят в Звездец или Елхово (триъгълника на смъртта). Та от един невинен флирт, се стигна до вадене на пищови, бой от охраната (за щастие не по мен) и 6 месеца тормоз.

Така че умната, за ради някакъв тъп селяк ще вземеш да се прее.еш. Нали се сещате онзи футболист как го гръмна някъкъв пиян бивш военен - просто народа толкова много е изпращял, че незнаеш от къде ще ти дойде ...

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Re: Не съм такъв човек, ама реших вече че ще има саморазправ

Мнениеот StreetThug16V » Пет 25 ное 2005 20:27

CellNet ™ написа:След като днес към 14:00 ч. бях на летището и минахме през Билла Младост реших за Студентски град да мина покрай пазара на Младост и от там по новият бул. дето свързва Младост и Дървеница и направо излизам на МЕИ. И тъкмо карам към пазара на Младост и хоп затворен пътя за ремонт / може би спирка на метрото или друго/ от там завивам надясно покрай бившият магазин Оазис и после вляво и така се обърках из улиците че се паднах точно на гърба на едно лъскаво заведение на ъгъла на бул. Андрей Сахаров и бул. Йерусалим и единственият вариант да изляза от тези малки улички и да стъпя на Бул. Йерусалим беше да има през една ужасно кална улица /най-вероятно ползвана от строителни машини

Бате не си знаел да свирнеш да излезем една дружина юнаци :lol:
Офиса ми е точно срещу тази кална улица, за която говориш- Бул Йерусалим 51. Има един строеж срещу нашата сграда, покрай която минава въпросната улица. Начи еииии, фана ме яд. Ми тва е на 10м от мен. И съм си бил в офиса в 14.00.
Направо полудех ей сега :lol:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 25 ное 2005 20:46

Ееееееееееее ти па се уя,мани че изтепаш народо бре,ейййй...........

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Не съм такъв човек, ама реших вече че ще има саморазправ

Мнениеот Sir T » Пет 25 ное 2005 23:53

CellNet ™ написа:Според мен изхода е само един саморазправа.

П.С. Добре че бях с жена до мен иначе щях да оставя паметник на единият от двамата нещастници.

един скромен съвет .. аз съм побойник по принцип, бързо избухвам, макар да съм хрисим човек .. ако ще биеш някого го прави на четири очи, да няма свидетели. Два пъти са завеждали преписки срещу мен заради подобни саморазправи. Ако има хора и е посред бял ден .. стискай зъби, викай, псувай, но си мери ударите, защото белите стават бързо. Точно заради две такива дупета ходих по районните да пиша като последния престъпних.. свиха ме с колата, напсуваха ме и смлях единия от бой, другия избяга, но имаше 20 човека на една спирка, не видяха интрото, но видяха развръзката и хоп призовка! Едвам се откачих .. пак го набих оня на четири очи и оттегли жалбата! От опит ти казвам .. бии като няма хора, и бии така, че да не оставяш следи или поне не много .. ако има хора!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 26 ное 2005 0:01

сори за тъпата ситуация, в която си попаднал.
и аз съм бил в много такива (година и половина доставчик на пици в центъта на сф. - смятам се сещаш на колко такива съм попаднал). Тъпото е наистина че незнаеш да му е...ш мамата ли или кво?! Правилно много хора казаха, че си зависи от ситуацията :!:
ВНИМАВАЙТЕ ХОРА, ЧЕ ИМА НАИСТИНА НЕНОРМАЛНИ ХОРА :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Съб 26 ное 2005 0:10

Янко, просто другият път се обади на КАТ или директно на 166 - "Охранителна полиция". Кажи им, че ти създават проблеми с хулиганско поведение на пътя и ще дотърчат веднага "готови за бой". :D

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Съб 26 ное 2005 0:57

Малииии, като чета колко бияч9и сме имали във форума и се пуаша........... :twisted:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Съб 26 ное 2005 2:39

Аз винаги започвам с добро, даже говоря на ВИЕ..... ама като кютука не ще да спре да бращолеви..... и тогава ставам страшен (представете си кадри от атомна бомба).... и аз нося оръжие от време на време, но винаги съм бил над нещата и не съм посягал - само за самозащита!!!

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Съб 26 ное 2005 3:28

R@do написа:Сериозно - не си заслужава да се правят простотии, още повече с последствия от неясен характер.

Именно...

А на започналия темата да опиша маршрута:
След като завиеш покрай магазина наляво и стигнеш на края на блока (45) завиваш надясно и караш до Т-образно кръстовище, където си наляво (а ти си завил по-рано - покрай блок 46, който те води в онази кал), от там следваш пътя и излизаш на улицата с тролейнте жици - после нагоре (наляво) и така (или пък надолу към "Цариградско шосе".

Върни се в “ОФФ-Топик - други”