Важното е ,че сте добре с лелката,пък ламарини се оправят и се купуват,а живота и здравето не!!! Призив от мен към всички ни -Нека караме по-разумно идва зимния сезон(лед,сняг,мъгла и прочие) Нека караме със скорост позволяващя ни да реагираме навреме в дадена ситуация Към колегата- няма се косис ще оправиш голфа
Ще ходя днес. А някои да ми кажа ориентировачни цени за голфа от гаража за следните неща: Преден капак, 2-та предни калници с подкалницте, броня, фарове, мигачи, траверса, радиатор, решетка, казанче хидравлика, перка, пласмасова рамка(тази която държи фаровете) и до 15 работни дни ли изплащаха парите?
Оказа се че има застраховка, но след като не си е платила вноската на 22.09.08 реално няма- така че пак опирам до гаранционния фонд. Някой да е имал вземане-даване с тази институция? Че застрахователя ми където заведох щетата ми каза че се чакали пари с месеци.
Нема да се оправи колата пичове - и окачването има някъв проблем- като я дръпнахме до тенекеджията нещо отляво тракаше мноого грубо.
Давам я на един приятел с автокъща, доплащам 2000 лв(колкото грубо щеше да ми излезе ремонта) и се качвам на Голф GTI с 2Е двигател, 115 коня, с клима и газова Заключвайте
Към настоящият момент по щета №11 0843-28.11.2008г. във връзка с чл.288, ал.7от Кодекса на Застраховането, а именно: не са представени данни за влезли в законна сила наказателни постановления по Закона за движения по пътищата. В отговор на наше писмо с изх.№07-25-19/08/25.03.2009г., от дата 15.04.2009г. Началника на РУ на МВР-Хасково ни уведомява, че във връзка с ПТП регистрирано с протокол за ПТП №1038405/18.11.2008г., НП№7945/08г. и НП№7946/08г. не са влезли в законна сила. След получаването на положителен отговор от РУ на МВР-Хасково за влизането в законна сила на въпросните наказателни постановления срещу Валентина Атанасова Галова, имуществената щета ще бъде изплатена на Фанка Тоскова Даскалова.
С уважение: Иван Георгиев Експерт Отдел"Ликвидация" Гаранционен фонд
Няко може ли да ми обясни какво значи това???? - не са влезли в законна сила
Пиши възражение! Запознай се с Общите Условия на съответната застр. компания и цитирай точки. А коя е тази Фанка Тоскова Даскалова? Това не си ти, нали? Да не е оная заспа дето те е натресла?
Не, Фанка е инвалида, на който тогава се водеше колата. И какво възражение, до кой- аз както разбирам нещата- някой от КАТ не си е свършил работата, или наистина акта е "изчезнал". Имам познат полицай, ще го помоля да провери какво става. Ако нищо не стане с тъпия гаранционен фонд- ще я съдя- варианта който исках да избегна.
След 22 месеца чакане успях получа обезщетение от гаранционния фонд, затова че виновната за катастрофата нямаше гражданска. Първо писах жалба до комисията за финансов надзор- оттам задължиха гаранционния фонд да излезе с решение за изплащане на обезщетение. После- подаване на молба за съдействие за връчване на актове до Директора на МВР- Хасково- оттам намериха виновната и й връчиха актовете. Просто всичко в тая държава става с ръчкане- трябва да ръчкаш чиновника за да си свърши работата!
п.п. Ако някой има въпроси по темата - да пише, ще обяснявам/