vasstop написа:От къде знаеш, че е момиченце?snupeca написа:Колегата pronobis е прав - важното е, че всички са добре, и че се е разминало с малкия дявол Дано момиченцето се оправи бързо
Предполагам, но има ли значение? Важното е да са добре
connor cane написа:Баси - настръхна ми косата като прочетох заглавието.
Добре, че няма тежко пострадали.
Ако си минал на зелен светофар, карал си под или около ограничението на скоростта и те са пресичали неправилно, не би трябвало да те наказват.
На кое кръстовище стана инцидентът?
ChimeyJimmey написа: ...Погрижи се за жената и детенцето, ходи на свиждане, говори с тях...
Dead man написа:Вчера сутринта на път за работа в 07 и 10,въпросната жена с детето тичаше отстрани на пътя и в един момент реши да пресече кръстовището в което аз навлизах,за да хване трамвая...
......ТЕ СА НЕПРЕДСКАЗУЕМИ...
rosy написа:Dead man написа:Вчера сутринта на път за работа в 07 и 10,въпросната жена с детето тичаше отстрани на пътя и в един момент реши да пресече кръстовището в което аз навлизах,за да хване трамвая...
Не те обвинявам колега, но си могъл да предотвратиш случката. След като си видял преди удара жена и дете да тичат до пътя, едва ли си предположил че си правят сутрешен крос, особенно при наличието на спирка в близост. Точно в тази ситуация са били предсказуеми.
chefito написа: ...В случая за мен лично вина има майката, защото заради смотания рейс е скочила пред колата....
KingoftheROAD написа:chefito написа: ...В случая за мен лично вина има майката, защото заради смотания рейс е скочила пред колата....
Това се доказва в съда, и съдът се произнася кой каква вина има и тн. Да коментираме вината тук няма смисъл, само колегите адвокати могат да кажат нещо по-конкретно. В закона освен права има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ на всяка от страните![]()
![]()
Дано всичко мине по-леко и безболезнено за всички...
rosy написа:Dead man написа:Вчера сутринта на път за работа в 07 и 10,въпросната жена с детето тичаше отстрани на пътя и в един момент реши да пресече кръстовището в което аз навлизах,за да хване трамвая...
Не те обвинявам колега, но си могъл да предотвратиш случката. След като си видял преди удара жена и дете да тичат до пътя, едва ли си предположил че си правят сутрешен крос, особенно при наличието на спирка в близост. Точно в тази ситуация са били предсказуеми.
Dead man написа:rosy написа:Dead man написа:Вчера сутринта на път за работа в 07 и 10,въпросната жена с детето тичаше отстрани на пътя и в един момент реши да пресече кръстовището в което аз навлизах,за да хване трамвая...
Да махнем сфетофарите тогава...
Тя минава на червено,аз съм в правото си ,но накрая аз съм виновен...
За трамвая си има заградена спирка и място за хората,нямащи нищо общо с пътя...
Все пак тя пресичаше диагонално кръстовището за да хване шибания трамвай.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: tomata и 26 госта