Пак ми спукаха гумите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladitdrv » Чет 20 ное 2008 23:18

Но към тези ти трябва и платка за PC.

Благодаря ти!Цената е добра горе-долу,а платката не е мн скъпа(около 30лв).Само да се здобия с необходимото оборудване,обувам два комплекта галощи на Jettaта и започвам да дебна......това е варианта!Другия вариант е да изляза пред блока и да псувам на каквото се сетя,обаче се поражда риск да ме помислят за 6волтов! :D

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 20 ное 2008 23:21

току що се сетих 1 друг вариатн на некав голям лист си слагаш на предното стъкло
"Най-добри пожелания към майката на копеляка който ми нареза гумите,да си жив и здрав бате болест да не те пропусне и повече късмет по гей баровете щом ти е малка пишката и обичаш да те шибат" :twisted:
и почваш да дебнеш тогава 100% ще си проличи кой е

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Чет 20 ное 2008 23:22

тва си е черноморски пиниз с рязането на гумите,наистина е много гадно!ха мой приятел четирите му ги нарязаха в Поморие само защото комшията му не знаел че е с нова кола даже не беше сложил още бг номерата !свинщина ,няма оправия братлета,освен EMPIRE STRIKES BACK,издебни го и му направи по голяма мизерия!

Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladitdrv » Чет 20 ное 2008 23:42

Ша взема да се възползвам от идеята на колегата snickers!Мн цветущо си го измислил и със сигурност ще му бръкне в г**а!На мен това ми трябва,а именно да се издаде някък!

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 20 ное 2008 23:47

death аре ше чакаме да споделиш как се развива действието

Lavro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lavro » Чет 20 ное 2008 23:48

Мене ако питаш, когато ти спукат гумите, спукай ти гумите на всички останали на паркинга /обаче без да те видят/.Логиката:
1.На следващата нощ ти ще си спиш спокойно, а всички други ще дебнат / и дори може да го хванат/.
2.Шансът да е комшия е 90%.Шансът да се е похвалил на някого / или поне някой да го знае кой е / е пак толкова.Обаче когато този някой, който знае, види собствените си гуми спукани...ела гледай.
3.Двама - трима ще подадат жалби в полицията, може да сложат скрит пост и т.н....А ти си спиш.
За по - сигурно на следващия ден / след като си напукал гумите на всички анонимно/ разкажи че си видял някого да обикаля...Напомни, че и ти си пострадал.И после си сипи една ракия и не се тревожи - те ще пазят, той повече няма да посмее и т.н.
Пък ако смяташ, че не било честно - ами купи си още два - три комплекта гуми и си ги сменяй.

Запомни от мен - в България на никого не му пука за теб - и да те убият, все тая - но ако него самия го настъпят...

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 20 ное 2008 23:51

а бе бате не е хубаво на всички щото незнаеш хората в кво положение са в момента орицата са в криза секи ката парите а ти да му нарежеш гумите сна средството с което се прдивжва не се ли замисляш че може да му провалиш плановете као има да ходи до некоя село и си е заделил 100 лева то той трее да си земе гуми и да не ходи до селото по удачен ми се струва моя вариант

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Пет 21 ное 2008 7:44

Само здрав пердах ще ги оправи такива ....!

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Пет 21 ное 2008 9:33

При мен същата работа ама в студентски. Преди 4 дена са ми наръгали само едната, хубаво че само едната, предполагам че са някви наркоманчета дето са нямали кво да правят. Другото което е че преди 5 месеца пак имах такива изпълнения, ама тогава гумите бяха две. А най тъпото е, че спирам не на паркинга пред блока ами в една нива до блока дето спират още 2 коли и няма нищо наоколо... Завист, простотия, селяния - все хубави качества на повечето българи...

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 21 ное 2008 10:17

колега, гадно е, но земи изпонапукай и 4-те гуми на всички които спират там и така, докато спрът да пукат твойте :wink:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пет 21 ное 2008 10:50

:049: Абе хора - вие нормални ли сте? Не съм вярвал че някой ще даде такъв малоумен съвет! СПУКАЙ ГУМИТЕ НА ВСИЧКИ!!!!!! :shock
Е ако вие сте от тези всички и някой ви спука гумуте щото не знае кой е спукал неговите как ще се чувствате и какво ще направите,а? :076: Нали преди да изчакам обяснението съм го утепал, а другите на опашката ще искат да ме прередят! Хем ще го бием, хем ще има да плаща 100-тина гуми! Дано не живея до такива съседи като вас! :motz:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пет 21 ное 2008 11:15

neon написа::049: Абе хора - вие нормални ли сте? Не съм вярвал че някой ще даде такъв малоумен съвет! СПУКАЙ ГУМИТЕ НА ВСИЧКИ!!!!!! :shock
Е ако вие сте от тези всички и някой ви спука гумуте щото не знае кой е спукал неговите как ще се чувствате и какво ще направите,а? :076: Нали преди да изчакам обяснението съм го утепал, а другите на опашката ще искат да ме прередят! Хем ще го бием, хем ще има да плаща 100-тина гуми! Дано не живея до такива съседи като вас! :motz:

Точно и аз се чудех колко хора падат на нивото на тези човечета и дават такива съвети..... "спукай на всички гумите"..... :banghead: :woooow:

Потребителски аватар
Bordiur
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Bordiur » Пет 21 ное 2008 11:30

От 11 месеца живея в една кооперация с малък паркинг.
От 3 месеца, като се прибера от работа няма къде да паркирам и паркирам на улицата (Там ми забърсаха колата). Почнах да паркирам на съседния паркинг на един офис, който има коли само през деня.
И вчера се прибирам и кво да вида паркинга празен само една кола("Ебати кефа").
Паркирам и кво да вида на сутринта вдигнати чистачките.
Та при мен по учтиво ми намекнаха, че не е хубаво да паркирам на некой мизерник на мястото щото той паркира там от 1 месец апа аз съвсем случайно искам да си паркирам колата пред камерата и на осветено.

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пет 21 ное 2008 11:52

незнам за мене тея дето дават саветите с пукането на гумите имат още да растат докато узреят умствено

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 21 ное 2008 12:56

neon написа::049: Абе хора - вие нормални ли сте? Не съм вярвал че някой ще даде такъв малоумен съвет! СПУКАЙ ГУМИТЕ НА ВСИЧКИ!!!!!! :shock

колега не знам, ама преди 4год чакам жена ми да ражда всеки един момент и некакъв селяк ми спукал гумите, 2-те десни, щото аз съм бил под наем, па той си спирал там от малак, гумите ги свалях 2 дена щото бяха спекли, а на селяка не само му спуках 4-те гуми ми яде и доста здрав :dummy:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”