Москветата идаааааат

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 30 ное 2005 23:29

mad_doctor написа:Абе все ще е кашон :) Кат новата Лада Нива, абе Шевролет ли ще пише отзад, нема значение, все си е ВАЗ-ката от едно време...

Тъй, че очаквайте АЗЛК (Ах Защо Ли те Купих) 1,5iiihhaa, с пакет "Видимост" вкючващ светоотразители на калобраните в червен цвят, светоотразителни лепенки отзад, фарове "Clear night (ni skiam nishto), стопове по глим-лампа технология - 0.5W + почти прозрачна пластмаса :)
Също така да незабравяме луксозния КИТЕНИК салон, скоростен лост с вградено зарче, усилено окачване с листови амортисьори за нашите пътища и увеличен просвет с половин метър, харашоя севро волан (неудобен и тънък, но вече може да се върти с две ръце :lol: )
Други екстри са парно с две степени, с подготовка за 3, донякъде комфортни седалки, както и китеник в багажника :) Разбира се стандартно се предлага теглич (за по-добър изглед на колата), и разбира се при топ модификацията - предна решетка закрита от стилен кухненски балатум с никелирани нитове :):) Да не забравим и луетата джанта от стари каски :)

Ееееееее недей с такава ирония !!!
Аз не съм карал москве,но чак пък толкоз !!!
А новите лади са си екстра !!!
Да не би твоята машина да е по-добра ?? :roll:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 01 дек 2005 13:00

С осем години стаж като Моско драйвър :D ще споделя ,че не ме е оставял насред път,а Лада и полски Фиат са....и ще ми разправят,че дефорсирания 2140 не вървял.....баща ми така и не смени колекторните тръби :oops: след моите издевателства над руската техника!Купувам си един Ловешки и му трансплантирам 1.6 турбодизел от вече поостарелия ми Голф!!! :D

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 01 дек 2005 15:37

WDW, от кое да е по-добра? От новите Лади ли? :) Еми аз си предпочитам Голф-а да ти кажа пред нова Лада, защото тя много бързо става на стара Лада :) Имам познат с такава Лада 1.5i, нова и на 30 000 км вече какво ли не се почупи...сега който иска да си ги купува и без това са без пари. Аз залагам на немското качество, което според мен се е доказало пред руската трошлявица :) За руснаците се знае, че могат да правят само едно нещо добре - танкове, военни джипове или самолети...ама за цивилни автомобили не ги търси :)
А това, че има Лади на по 30 години дето още КРЕТАТ (имам няколко съседа в блока и мога да кажа от опит, и баща ми имаше лада), та те кретат щото частите са без пари (доколкото ги има вече) и можеш си сменяш цялата кола през половин година.
Равносметка - пред нашия блок - 2 лади, 1 жигула, 2 московеца (3-тия собственикът му след като лежеше всеки ден под него реши наааай-накрая да го даде на циганите)...та тотално време лежане под колата на тоя руски автопарк - откак се помня, постоянно...когато не лежат, колата не е в движение :)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 01 дек 2005 16:03

Недейте с лошо за Москвичите, че Smackbum :welcome:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 01 дек 2005 22:55

mad_doctor написа:WDW, от кое да е по-добра? От новите Лади ли? :) Еми аз си предпочитам Голф-а да ти кажа пред нова Лада, защото тя много бързо става на стара Лада ......:)

Да, например!!! Твоята на колко годинки е ???
:twisted:

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Пет 02 дек 2005 9:05

Пълнолетна е :P Абе сега демокрация сме, който иска да ги купува Лади-те, няма лошо :) Новата кола си е най-добре, ама айде да не е Лада...предпочитам Шкода, защото съм се убедил, че са мноооогу здрави и освен това то си е VW с друга марка :D

LiX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LiX » Пет 02 дек 2005 9:24

Абе гледам че нещо много се разприказвахте за тия Лади.. та ето 1 нововъведение :lol: :lol: :lol:

"Ладите вече ще се предлагат и с въздушни възглавинци"

Четвърт век след първото вграждане във сериен модел на защитната въздушна възглавница, руският производител ОАО ''АВТОВАЗ' реше да започне да монтира тази "екстра" в автомобилите "Лада". На този етап еърбеците ще се поръчват като екстра, а първият модел, в който ще се поставят е LADA 110. Вече е пусната и експериментална серия от този модел.

Целта на тази мярка е подобряване на качествата на колата и повишаване на конкурентноспособността на автомобилите, обяснява главният конструктор на ''АВТОВАЗ'' Владимир Губа, цитиран от www.dailycars.ru.

До следващата година се очаква и модела "Калина" да бъде обезопасен с въздушни възглавници, като произведените бройки ще са основно за износ.

Според Владимир Губа обаче, големият въпрос е дали руснаците са склонни да платят повече пари, за по-високо степен на безопасност. Питането е резонно, още повече, че почти никой в бившия СССР не ползва дори предпазните колани, отбеляза www.dailycars.ru.

Източник: dnevnik.bg

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пет 02 дек 2005 11:36

Мхм , ще си сменя вече поустарелия "нов москвич" от 89-а :lol: със новия модел :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”