НСО купиха 15 мерцедеса S-клас за 2 400 000 EURO

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Toledo
Автомобил:
Двигател:

Re: НСО купиха 15 мерцедеса S-клас за 2 400 000 EURO

Мнениеот Toledo » Сря 30 ное 2005 14:26

tyo написа:

За изработката и за бронирането на 15-те коли са необходими два месеца и цената е 160 хиляди евро на кола, твърдят експерти.В мерцедесите ще се возят първите държавни мъже. Както е по закон, на тях имат право президентът Георги Първанов, премиерът Сергей Станишев, председателят на Народното събрание Георги Пирински и патриарх Максим. Останалите возила ще подменят автопарка на НСО.
На въпрос на "Монитор", колко струват луксозните лимузини, ген. Румен Миланов отговори, че това е тайна, но цената била ниска и сделката била направена на разсрочено плащане.
.... От "Балкан стар" също отказаха да посочат точната цена на сделката. Вносителите уточниха, че от НСО биха могли да кажат цената на лимузините, ако считат за необходимо. Цената на базовата модификация S-350 е 76 760 евро.....Заедно с направените други допълнителни екстри и добавката за бронирането на правителствените ВИП-лимузини цената може да набъбне до два пъти, коментират експерти.

Някъде да виждаш колко са бронираните ? Дори и на изброените да им бронират колите, сумата от заглавието НЕ Е ВЯРНА. Някъде да виждаш цитат със сума от фактура или договор ? Цитирана е базова цена, от която се прави отстъпка дори и за покупка на единична бройка - това ще ти го потвърди всеки търговец. Пак повтарям, мнението ми за "политиците" си остава крайно отрицателно, както и за "верващите" , за които в случая истинските факти нямат значение

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 30 ное 2005 14:33

tyo написа:Най-големите началници в държавата първи получиха отговор на писмото си до Дядо Коледа
15 мерцедеса S-клас купиха на Първанов, Станишев и др.
160 000 евро на парче от джоба на данъкоплатеца взе властта

.... За изработката и за бронирането на 15-те коли са необходими два месеца и цената е 160 хиляди евро на кола, твърдят експерти....

.... Цената на базовата модификация S-350 е 76 760 евро. .....

.....Заедно с направените други допълнителни екстри и добавката за бронирането на правителствените ВИП-лимузини цената може да набъбне до два пъти, коментират експерти.
.

Източник Monitor.bg Online

На мен от горенаписаното ми стана ясно че сумата си е точна :)
може и да бъркам

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Сря 30 ное 2005 14:39

Toledo написа:...сумата от заглавието НЕ Е ВЯРНА

Това не е същественото. Предполагам вярно е, че са купили колите. Гласуват си раздут бюджет, а излишъците в края на годината се харчат БЕЗСМИСЛЕНО. Защо с тия пари не се покриха задълженията на болниците? Какво им беше на БМВ-тата и в чии гаражи ще отидат сега за без пари?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 30 ное 2005 14:43

те ще вземат дългата версия ......... те ще бронират поне на средна бронировка .... че и са на лизинг .... под 120 000 евро на бройка не се връзва ....

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 30 ное 2005 14:46

Да прав си.Но най тъпото е че ние си седим и си гледаме цирк безплатно и то на наш гръб.Не могат да вдигнат заплатите на учителите ,могат да си купят коли за 5 млн лева.Ебаси простата държава.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 30 ное 2005 14:48

Ми те нали от "Нова телевизия" им купиха С-класите на Първанов и Филчев... И хората - да не ходят с трамвая, са решили да си купят нови :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 30 ное 2005 14:58

tyan написа:те ще вземат дългата версия ......... те ще бронират поне на средна бронировка .... че и са на лизинг .... под 120 000 евро на бройка не се връзва ....

Виж на мен също ми е все тая колко пари са.То важна е постъпката и решението да се направи това.Но пък бронирана S class (на която премиерата е била септември) за 70 000 евро ,ми се вижда доста малко.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 30 ное 2005 15:01

dready написа:На мен от горенаписаното ми стана ясно че сумата си е точна :)
може и да бъркам

Точна, ако някой някога си купи 15 бронирани коли на цената, която тоя измислен вестник е "изчислил" :wink:

Потребителски аватар
GTivan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Признаци на живот на Марс

Мнениеот GTivan » Сря 30 ное 2005 15:20

Американски учени откриха признаци на живот на Марс
30 ноември 2005 / Радио България
Учените от НАСА откриха признаци за зараждането на живот на Марс.
Това предаде РИА Новости като се позова на изявление на Космическата агенция. Зараждането на живот на Марс е станало в древната околна среда на Червената планета и е оставило следи в марсианските подземни рудни пластове, които са били изучени с помощта на марсохода Опъртюнити. По данни на НАСА в хода на изследването на почвата са били открити и признаци за наличието на пясък и вода.

Взето от: http://dnes.dir.bg/LISTS/IZ_DNESNEW_mid ... 854269.php

Мисля, че нашите политици може да са едни от първите заселници на Червената планета.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 30 ное 2005 15:25

Както казват хората "Не се знае ,знае ли се"
Може и да са по скъпи нали :)

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 30 ное 2005 20:56

Според мене пък така трябва! Не може цялата мафия да се движи с мерцедеси а президента с Хюндай. Все пак идват чужденци на посещения и трябва да правим добро впечатление!
Само не съм съгласен че са купили толкова много! 4-5 добре ама 15?

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 30 ное 2005 21:02

А толко ли е трудно да конфискуват 10-20 бройки от мутрите?!?!? онзи ден гледах по някоя ТВ че такива типове дължът на държавата нз си колко милиона ЛВ... :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Сря 30 ное 2005 21:07

"всекиму според делата му" - демек, всичко рану ели късну са овъзмездява ;) ...

... демек #2 нема сми да са абим излишну ;)

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Сря 30 ное 2005 21:39

Vlad777 написа:...Все пак идват чужденци на посещения и трябва да правим добро впечатление!...

:lol: Ти ме разби, да не се изложим пред чужденците... Точно по този начин се излагаме. Хората мизеруват, ходят по кофите, а наш'те се возят у последния модел S класа. Това прави ЛОШО впечатление!

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Сря 30 ное 2005 22:17

Хората в Европа се излагат, така ли? В Дания ли беше, не съм сигурен или Холандия сега не си спомням, си съкращават служебните автомобили до 1-2 бройки...е направо се изложиха :P :P

Върни се в “ОФФ-Топик - други”