ах тия мошеници МТЕЛ, ама тоя път ги хванах гадовете!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Съб 29 ное 2008 10:00

didkoltd написа:Че защо пък М-Тел да са виновни аз не мога да разбера?Да не би на сила да Ви карат да им ползвате услугите?

Ами като се връзваш на 12/24 месечно хора как "не ви карат на сила" ? :)
Цакат от където могат. Освен да отидеш и както каза @moleo да подадеш оплакване.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Съб 29 ное 2008 10:04

bluefen написа:колега да ти обясна как става . говориш с първия номер, оставяш го на изчакване говориш с втория , затваряш и се връщая към първия . За това се засичат времената . Да ли е станало така е отделен въпрос, но е възможно

Че е възможно, възможно е ....Ако са ти надписали сметката ... едва ли,ще можеш да направиш нещо защото системата е отвсякъде Халифакс. Аз съм Глобул но 10000% съм сигурна ,че в сметките ми има поне 5 измислени номера... Да не говорим за Услуги с добавена стойност и тем подобни ... Това винаги е било така , и така ще си остане ...

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Съб 29 ное 2008 10:05

Stefan написа:......... а ако нищо не стане, следващия месец им изтряскай една сметка до изчерпване на лимита ти и им се обади да пият една студена вода за твое здраве и сменяй доставчика :wink:

Абе и това не е решение на нещата според мене,пък защото М-тел ако е на договор,пък и да не е на договор ще го дадат на съд и пак ще си вземат парите.Един приятел така беше купил сим-карта на негово име и я беше дал на друг да я ползва.Оня му навъртял сметка и не я е платил и сега съдят моя човек.Вече 3 пъти ходи на дело!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 29 ное 2008 11:50

Аз нека си имам доказателство, че ме мамят пък те нека си ме съдят. Хич няма да им стъпя в съда :evil:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 29 ное 2008 14:39

Още преди 2 месеца писах за те мизерници! Изобщо не струват! :evil:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 29 ное 2008 14:53

КЗП :D

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 29 ное 2008 15:10

lyubobg написа:КЗП :D
:lol:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Съб 29 ное 2008 15:16

ISRalien написа:
lrlmodo написа:Успех, аз отдвана съм към глобул - там няма такива цигании :arrow:

Не разбрахте ли - всички са един дол дренки...

:да: Същите смотльовци са и Глобул :evil: А относно твоя случай мой приятел бяха до издокарали с повече от 50 кинта отгоре на сметката му.Осъди ги по някаква бърза процедура или там не помна как точно се води и му върнаха парите в троен размер :wink: Успех и на теб

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Съб 29 ное 2008 16:58

bluefen написа:колега да ти обясна как става . говориш с първия номер, оставяш го на изчакване говориш с втория , затваряш и се връщая към първия . За това се засичат времената . Да ли е станало така е отделен въпрос, но е възможно

да ама аз приемам разговор примерно, но той няма да ми се отразява в моята фактура, а във фактурата на този който ме търси
просто е технологично невъзможно според мен да се обадя на два номера от един и същи телефон едновременно :roll:

а за интернет да ми трупа нещо е невъзможно, аз съм с нокиа 6170 :lol: :lol:

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Съб 29 ное 2008 16:58

А защо просто не пуснеш жалба и проверка на случая, вместо да си чешеш пръстите тука? Грешки в системите стават във всеки бизнес. Или там където работите грешки не се допускат???
Като те чета, имаш добро основание да претендираш, че едновременно е нямало как да си на двете линии. На мен са ми връщали пари след жалба, оказа се техническа грешка.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Съб 29 ное 2008 17:00

еми да колега. тия дни така ще направя. просто ми се искаше да попитам дали на някой друг му се е случвало :)
ако модераторите сметнат, че темата е ненужна, нека я изтрият

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Съб 29 ное 2008 17:08

Да, модераторите си преценяват. Аз не смятам, че такава тема е ненужна, но тя тръгна да се превръща в дай да плюем по всички и всичко наред - Глобул, Мтел и дъра-бъра.
В случая даже ще се радвам, ако предприемеш действия, защото е крайно време да се научим да си търсим правата, а не само да се оплакваме.
Успех на тебе и дано ти върнат парите! :D

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Съб 29 ное 2008 17:47

assd написа:

да ама аз приемам разговор примерно, но той няма да ми се отразява в моята фактура, а във фактурата на този който ме търси
просто е технологично невъзможно според мен да се обадя на два номера от един и същи телефон едновременно :roll:

а за интернет да ми трупа нещо е невъзможно, аз съм с нокиа 6170 :lol: :lol:

напълно възможно е да проведеш 2 изходящи разговора . Оставяш първия на изчакване и звъниш на втория . Тъй наречената конферентна връзка се осъществява по същия начин.

Нокиа 6170 няма никакви грижи да ползва интернет посредством GPRS за CSD не ми се рови да гледам дали може

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Съб 29 ное 2008 17:57

Stefan написа:Аз нека си имам доказателство, че ме мамят пък те нека си ме съдят. Хич няма да им стъпя в съда :evil:

Няма да им стъпиш първия път,ама втория директно ще ти нахлузат 50 кинта глоба за това че не си се явил в съда.Третия път като не дойдеш без основателна причина,май предприемаха принудително довеждане.................. :roll:

Аз самия така бях свидетел по едно дело което се протакаше доста време.Първите 3-4 пъти ходих,като на края на всяко заседание казваха каква е причината за неговото отлагане и съответно настрочваха следваща дата.На една от поредните дати не можех да отида,защото бях на изпит,пуснах молба в съда,че няма да присъствам,съответно няма от къде да разбера за кога е насрочено следващото заседание\пък и не си превех труда честно казано\те са длъжни да ми изпратат призовка.Да ама тя така и не дойде.И един ден се звъни у дома на вратата и двама униформени полицаи ме търсеха да ме водят принудително на въпросното дело.Така чеее........ :hmmmm

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 29 ное 2008 20:03

Най долните и жалки са тия, не ми се коментира напрао

Върни се в “ОФФ-Топик - други”