Магазин крушки за фарове?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
бате във всеки магазин за авточасти има големи разновидности на марки и модели.Имаше едни Филипс (нещо си блу) много са добри към 50лв.Мога да попитам как се казва със сигурност модела...Иначе има в ауто1 и ауто + на осрам,както беше споменал по-горе един колега,имам приятел с такива доволен е ,обаче само на сухо
на мокро очите ти стават на донати 
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
R@do написа:И аз 2 години бях фен куул блу, но Санто ми разби илюзийте точно за 15 мин. Биксенона сега дори през деня осветявам знаците
Ксенон малко по-натам,а иначе си взех Narva +50% и един нов ляв фар,защото рефлектора на стария беше в трагично състояние.След като сложих всичко....какво да кажа...разликата беше доста голяма
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
andro_ написа:handycam написа:ако искаш пробвай night breaker на Osram,има доста добри отзиви от тях.
Ще ги пробвам.
Между другото...Има и други китайски крушки(безмаркови или с неизвестни марки) със сини балони,точно както Осрам и Филипс,но малко по-евтини.Също са по 55W,не са по-мощни.Аз съм пробвал такива и си светят също както и Осрам-а и Филипс-а.Животът им поне при мен беше горе-долу същия.При мен Осрам-а кара около година и 3-4 месеца,преди да изгори,като се има предвид,че аз си карам на фарове.
карах с такива 3 години , комплекта беше 12 лева а марката беше xenon , ама на мокро бех по зле и от колчо слепеца
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Това да не би да са небезизвестните плазмени крушки? 

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChimeyJimmey написа:Това да не би да са небезизвестните плазмени крушки?
Аха.... моного тънкана пък светят прилично.. и си сменям цветовете често...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”