Състояние на момичетата, за които трябваше кръв 0-!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 05 дек 2008 12:47

Това ми е ясно. Но едва ли някой би искал просто така да отиде да дари кръв. Не всеки има такова желание и нагласа, друго е, когато се дава със съзнание, че се помага на точно определен човек.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 08 дек 2008 0:19

Цитирам колега от БМВ форума:
SKISA написа:с разрешението на Лекс ,публикувам инфото за момичето от ЛСто ми до него...
"колега,вчера и днес се чухме с твойта позната и ситуацията е следната:
аз по един или друг начин имам работа и хора в пирогов и днес бях цял ден там - говориха два пъти с клиниката и отделно секретарката ходи да види на място ,за да им е ясно ,че са заинтересовани от момичетата...! та всичко ,което вече е направено е направено-няма нужда от кръв ,а познатата ти носи албумина. и двете вече имат реакции ,като катя е по-добре и реагира и с крака и ръце,а александра само с уста. нейното положение е по-сериозно и по-опасно. от тук нататък са ги изключили от лекарствата за поддържане в кома и трябва самите организми да се настроят и да излязат. почти е сигурно ,че това няма да се случи до следващата сряда поне за александра. хубавото е ,че след двете операции няма нов разлив в мозъка и няма нов хематом ,така че тва е положителен знак ,че са минали добре. за съжаление няма гаранции какво ще се случи от тук нататък и само силен организъм и добре реагиращ ще я извади от комата и ще се тръгне към възстановяване.
разбрах ,че има задействани и други хора да се интересуват там и каквото е нужно се прави. аз имам доста работа в пирогов и следващите дни и ще следя ситуацията и отделно ще се обаждат от най-високо ниво ,за да не се отпускат да ги обгрижват.
тва е от мен-утре с меги пак ще се чуем и ще и кажа каквото мога...
поздрави,иво"

Стискам палци всичко да е наред с момичетата и да се възстановят бързо и напълно!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 05 яну 2009 12:53

Пак цитирам колега от БМВ Форума:
LeX написа:Вчера се видях с Меги. Каза че Александра била по-добре, доколкото разбрах е излезнала от комата и диша самостоятелно.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”