Е радвам се, че повдигнахте темата!
Защо не се четат обявите? Защото не се обновяват.
Твоята специално е една от последните на страницата.. Виж тази тема:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=99033
Тя ми е абсолютен образец за това как трябва да се пускат темите. Категоризирано, шарено, хваща окото, лесно за навигация, направо все едно цял сайт си е направил човека. Ъпва си я редовно. Сигурен съм, че я четат доста повече хора, отколкото твоята тема. Човека пуска промоции, а това е доста важно според мен.
Наистина обаче идеята да се съчетаят двата раздела би била най-добра... Тези хора, които си плащат, да им се постави някакъв статут и да имат право примерно по 2-3 теми на месец да пускат ако е нужно.. Така ще се четат наравно с другите.

Колеги, четете и платените обяви....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
dj_tuhla написа:Са, че щяло да има 2-3 страници важни теми, точно докато стигне човек до безплатните ше поогледа добре
Точно това е проблема. Да не говорим, че от толкова важни, никой няма да чете правилата. Още повече сега като гледам колко ги четат.. И колко често виждам обяви тип "снимки има ама ще ги пратя ако си дадете мейла, щото не мога да ги кача"...
колега успя да си направиш реклама , ако не ти се дават пари за платения раздел не ги давай , не е нужно да вдигаш шум до небесата,не си направих турда да погледна какво продаваш,но като всяка уважаваща себи си фирма предполагам си заделил пари за реклама,този форум и рекламат в него или вече е заложена или не се занимавай по добре
успех
успех
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Тоя па, ти прочете ли изобщо нещо от темата че се изказваш толко грубо. Кой не му се давали пари, всички казват че са дали и не им се свидят, но просто никой не се сеща да погледне в платения раздел.
Наистина са прекалено много темите там да са важни всички, но в такъв случай може просто да се сложи една важна тема в Продава най-отгоре, напомняща за съществуването му. Примерно аз сега се подсетих от тази тема и се загледах там, та си харесах някой неща
Наистина са прекалено много темите там да са важни всички, но в такъв случай може просто да се сложи една важна тема в Продава най-отгоре, напомняща за съществуването му. Примерно аз сега се подсетих от тази тема и се загледах там, та си харесах някой неща

dj_tuhla написа:Тоя па, ти прочете ли изобщо нещо от темата че се изказваш толко грубо. Кой не му се давали пари, всички казват че са дали и не им се свидят, но просто никой не се сеща да погледне в платения раздел.
aало бербатов-само твоето мнение ли държиш да четем ?!
- и още рекламодателите какво очакват от един форум ? да потекат реки от поръчки и тн ,..ако на това разчитат ...
Алоо чуваме ли се? Ако да - айде да спазваме добрия тон!
mod edit: group®
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
колеги то в темата е писано много пъти но да го повторя,и аз съм на мнение, че в платените обяви са най-точните продавачи /batetony67 не го познавам лично,за жалост, коректен отвсякъде/ ,най добрите части и на разумни
-цени и са конкретизирани/т.е. в продава само вече дето не се продават краставици и домати,кой кво има да се отърве гледа да го пробута като взаимопомощ на някой колега за скромна сума равна на като нова/
-цени и са конкретизирани/т.е. в продава само вече дето не се продават краставици и домати,кой кво има да се отърве гледа да го пробута като взаимопомощ на някой колега за скромна сума равна на като нова/
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В началото и аз лично не четях Платените, но ...
1. С времето все повече сериозни колеги пускат обяви там;
2. Все повече и разнообразни оферти има;
3. Ползвал съм вече услугите на трима от тях и съм супер доволен от коректно отношение, добри цени и качествени стоки и услуги;
4. Далеч по-лесно ми е да намеря това, което търся, а не като в продава да скролвам половин час, докато открия каквото и да е, ако изобщо има нещо интересно;
Затова, за Бога, братя, посещавайте Платения раздел - бързо, лесно, вкусно!
Дали ще стане част от продава е въпрос на решение и време, но със сигурност, ако това стане, ще е два при въвеждането на новата версия на форума, която всички се надяваме да стане по-скоро.
1. С времето все повече сериозни колеги пускат обяви там;
2. Все повече и разнообразни оферти има;
3. Ползвал съм вече услугите на трима от тях и съм супер доволен от коректно отношение, добри цени и качествени стоки и услуги;
4. Далеч по-лесно ми е да намеря това, което търся, а не като в продава да скролвам половин час, докато открия каквото и да е, ако изобщо има нещо интересно;
Затова, за Бога, братя, посещавайте Платения раздел - бързо, лесно, вкусно!
Дали ще стане част от продава е въпрос на решение и време, но със сигурност, ако това стане, ще е два при въвеждането на новата версия на форума, която всички се надяваме да стане по-скоро.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
sashobas написа:Според мен си е до навик на потребител и неговото знание кое от къде да си купува.Например ако ми трябва ксенон знам къде е,ако ми трябват джанти или окачвания също знам кои са хората.По добре според мен е да се оцвети полето на платените обяви в друг цвят и да се виждат по добре.
И за мен така стоят нещата, до опознаване на форума като цяло и установяване кое къде и от кого. Въпрос на време е и желание разбира се. Лично аз когато съм доволен от колегата, от когото съм закупил нещо и съм получил добра цена и отношение го препоръчвам и на други като дори им препращам линк към темата.
Добро ми се вижда предложението за повдигане в различен цвят, стига да не вкара в излишни затруднения администраторите. Но пък няма да се учудя, в случай е това се случи, ако някой отвори гърло (и може би донякъде с право)защо да не се повдигне така и еди кой си подфорум и тем подобни.

И аз си го преглеждам редовно, смятам че е много полезен
. Даже и направих първата си покупка от колегата @SToDO, който се оказа много коректен човек
Определено платените обяви трябва да са в отделен раздел. Определено всеки човек който търси нова част или нещо втора ръка, ще се ориентира доста по-бързо.
Ако все пак решите да ги смесите в новата версия на форума, няма да е зле да откраднете една идейка от форума на Ауди - раздел купува-продава. Обърнете внимание как са стикнати платените обяви
.

Определено платените обяви трябва да са в отделен раздел. Определено всеки човек който търси нова част или нещо втора ръка, ще се ориентира доста по-бързо.
Ако все пак решите да ги смесите в новата версия на форума, няма да е зле да откраднете една идейка от форума на Ауди - раздел купува-продава. Обърнете внимание как са стикнати платените обяви

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Тарифите" са следните
~15лв. на месец(еднократно).
~72лв. {12x6} за 6 месеца(еднократно).
~120лв. {10x12} за 1 година(еднократно).
Извинявайте, но таксата за цяла година е колкото сметка в нормална кръчма за 4 човека(еднократно). Смешна работа. Аз за вестници и кафета на месец давам повече колкото форума иска за цяла година.
Редовно си чета платения раздел и съм направил покупки оттам. От Продава нищо не бих си купил, само от платения.
Няма да е лошо да вдигнете цените и да пуснете съобщение в Продава горе за Платения.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”