Дата.бг отново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
stanko_g написа:Осраха е сега не мога да изтегля една песен като бял човек
Не стига, че ви ги дават безплатно, а и не спирате да мрънкате!!!
Като няма да можете да теглите 10-ина дни няма да свърши света.
Никаква толерантност. 5 години точите и никой не пусна тема: Евала на Дата.бг за безплатната търсачка и огромната база данни.
А сега? 10-ина дни не работи и айдееееее... вдигна се врява до небето.
Да не мислите, че те не искат да си пуснат сайта с всичките му екстри, а го правят нарочно, за да дразнят.
Замислете се малко какво си предоставяше и съвсем скоро ще ви се предоставя отново преди да плюете наред.
- Lookout2
- Автомобил: vw mk3 gti 115h
- Двигател: 2e 1992g
ChimeyJimmey написа:Нищо лично срещу Гатето, ама за толкова години можеха да стабилизират сървърите милиарди пъти...![]()
Не ми се коментира функционалността на новия облик.
Даже съм отблъснат, защото някои функции вече не работят...
в датата всичко е ново и на ново място са та смятам че всичко щесе оправи,просто им трябва още време според мен и щее ок
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
На който не му харесва да не тегли от там.
Аз лично съм много благодарен и на датата и на арената и на замундата и на уарезбг.нет и т.н.................
От време навреме съм в чужбина и хората постоянно ми се чудят откъде намирам най-новите филми музики и софтуери,още преди те официално да са чули за тях.
Айде стига с BG-мисленето---не стига че безплатно ами и пак кусури се намират.
Който може да я направи по-добре.
Сигурен съм че в тоя форум и снимки на новото си ферари /дето го нямам/ ако сложа да споделя радостта си от него,и там ще намерите кусур някакъв.
Аз лично съм много благодарен и на датата и на арената и на замундата и на уарезбг.нет и т.н.................
От време навреме съм в чужбина и хората постоянно ми се чудят откъде намирам най-новите филми музики и софтуери,още преди те официално да са чули за тях.
Сигурен съм че в тоя форум и снимки на новото си ферари /дето го нямам/ ако сложа да споделя радостта си от него,и там ще намерите кусур някакъв.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
propparo написа:На който не му харесва да не тегли от там.
Отдавна плюеш по тази тема и сега се замислям че си адски прав

наистина благодаря на тези тракери,само вега събота и неделя ми спестиха над 40-50 кинта

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Ъх.. Значи наистина смятам, че програмистите им са малко.. Обаче дизайна ми харесва, харесва ми и новата функционалност, само има да оправят малко бъгове. Сортиране си има, някой се изцепи че няма.
Мен това, което ми пречи в момента е че търсачката не бачка на кирилица. Не можем си търсим чалгурията де'а...
Айде стига сте хранили все едно сте го плащали!!!
Мен това, което ми пречи в момента е че търсачката не бачка на кирилица. Не можем си търсим чалгурията де'а...
Айде стига сте хранили все едно сте го плащали!!!
- addicted
- Автомобил:
- Двигател:
хм,на мен от към дизайн ми харесва,даже доста... но стигна ли до търсачката - пълен бъг 

Последна промяна от addicted на Нед 28 дек 2008 22:54, променено общо 1 път.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
chinadracon написа:Дата.бг винаги са били един чисто комерсиален сайт /само дори факта, че рекламираха бате Бойко го доказва/ - лично мнение, не ангажирам никого
Чакай сега
я дефинирай "комерсиален"?
Кой ще седи и ще ти поддържа сайт + ОГРОМНА система от сървъри и т.н. ей така, да ти е лесно на теб да си изтеглиш мп3-ката?
Защо си мислите, че някой ви е длъжен с нещо?!
Това е напълно нормално за един сайт, да търси приходи. Това, че на вас не ви харесва как го правят си е ЕДИНСТВЕНО ваш проблем. Ако не ти харесва направи друг, по-добър като си толкова отворен.
П.П. Нямам нищо общо с дата.бг, нито някога съм бил клиент на хоумлан, но знам какво е да си от другата страна на барикадата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”