:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Как да реша проблема с кучетата на съседите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Съб 27 дек 2008 12:28

Колега.Живея до община Ямбол,където правят МОЛ.Всеки ден се заваря,кърти и т.н.Хората си работят по закон и на обед не работят от 14:00 до 16:00 по закон тогава бе трябва да се вдига шум.През деня ми е шумно,ама кво да се прави.Ти за най-малкото веднага жалба.Трябва да се търпят някои работи.А и едва ли някой ще направи нещо

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 27 дек 2008 12:28

nadia23 написа:Представи си,че вместо къща със зло и безпощадно зло куче имаше детска градина с шумни и игриви деца и тогава ли щеше да ги тровиш?
А и щом ти пречи,че човека си гледа кучето в собствената къща и в собствения двор си направи шумоизолация.

Имам детска градина срещу мен....повярвай не може да се сравнява с малоумните помияри!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 27 дек 2008 12:29

Не знам браточки... Явно някои от вас никога не са ходили в провинцията...
На моята вила има куче във всеки двор. Нощем ако излае едно точно след две минути лае цялото село.
Не помня това да ми е пречило да спя... Може би е въпрос на нагласа. Ако си навиваш на пръста, че ужасните, гадни, лаещи псета ти нарушават покоя със сигурност скоро ще се побъркаш :)

Аз обичам животните и също гледам куче. У дома винаги е имало куче още от ранното ми детство. В момента далеч предпочитам куче вкъщи пред СОТ (например).
Ами да! Лае. Това му е работата. Ако влезеш сам у нас ще те и изяде :)
Ако пък скъп съсед ми натрови песа ще му строша и двете ръчички с чук.
И мен ме дразнят ебливите съседи от горния етаж които опищяват орталъка всяка нощ (лятото на отворени прозорци), малоумния чалгаджия от долния етаж с безкрайните си купони, пияницата който редовно бие жена си на балкона на отсрещния блок, гърнето на съседа от къщата пред входа, магазина в гаражите, фирмата на партера, стъклара в двора, съседката с постоянните ремонти и такам. Какво правим? Да хванем да се избием а?
В големия град просто имаме нужда от повечко търпимост по между си. На който не му изнася... ===> да се замонаши в планината ;)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 27 дек 2008 12:30

beuchat написа:Колега.Живея до община Ямбол,където правят МОЛ.Всеки ден се заваря,кърти и т.н.Хората си работят по закон и на обед не работят от 14:00 до 16:00 по закон тогава бе трябва да се вдига шум.През деня ми е шумно,ама кво да се прави.Ти за най-малкото веднага жалба.Трябва да се търпят някои работи.А и едва ли някой ще направи нещо

Сещаш се, че този мол ще го завършат след 1.5 години и терора ще спре нали? Освен това предполагам не идва бетоновоз в 2 през нощта да ти лае на прозореца?

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Съб 27 дек 2008 12:31

Най-добре е да направиш нещото за което няма да споделиш в форума ..няма излизане на глава с кучкарите. Мен ме хапа едно куче - много добро било, после ми биха инжекции за бяс ..както се казва 'ВСИЧКИ екстри ' .

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 27 дек 2008 12:32

Много го нападнахте колегата :? вярно е че кучето си е в двора,но според мен този проблем може да се реши очи в очи с собсвеника му и да се разберете като хората,все си мисля че това куче трябва да си има неква барака..където да се прибира и ако тогава не се разберете,подай жалба,събери подписка,викай господарите..

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Съб 27 дек 2008 12:37

chefito написа:
beuchat написа:Колега.Живея до община Ямбол,където правят МОЛ.Всеки ден се заваря,кърти и т.н.Хората си работят по закон и на обед не работят от 14:00 до 16:00 по закон тогава бе трябва да се вдига шум.През деня ми е шумно,ама кво да се прави.Ти за най-малкото веднага жалба.Трябва да се търпят някои работи.А и едва ли някой ще направи нещо

Сещаш се, че този мол ще го завършат след 1.5 години и терора ще спре нали? Освен това предполагам не идва бетоновоз в 2 през нощта да ти лае на прозореца?

На тва уживено място всеки ден се крещи.Вечерта турбо гъзарите с гърнетата и "бегачките" ходят на едно кафене точно пред блока ми.Пинават пияници крещят.Лудницата е пълна ама аз си търпя

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да реша проблема с кучетата на съседите

Мнениеот Даскала™ » Съб 27 дек 2008 12:39

lyubobg написа:

Помагайте с идеи :banghead:

Убий ги с камъни!!!

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 27 дек 2008 12:46

с брадвата ги насечи

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Съб 27 дек 2008 12:47

Направи като китайците ... изяж ги :lol:

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Съб 27 дек 2008 12:50

КЗГ... :idea:
"Г"- гражданите

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 27 дек 2008 12:52

VW_forever написа:КЗГ... :idea:
"Г"- гражданите

Защо,господин кучкар :?:

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Съб 27 дек 2008 13:05

Даскала™ написа:Защо,господин кучкар :?:

Еми ето за това...
groznika написа:Не знам браточки... Явно някои от вас никога не са ходили в провинцията...
На моята вила има куче във всеки двор. Нощем ако излае едно точно след две минути лае цялото село.
Не помня това да ми е пречило да спя... Може би е въпрос на нагласа. Ако си навиваш на пръста, че ужасните, гадни, лаещи псета ти нарушават покоя със сигурност скоро ще се побъркаш :)

Аз обичам животните и също гледам куче. У дома винаги е имало куче още от ранното ми детство. В момента далеч предпочитам куче вкъщи пред СОТ (например).
Ами да! Лае. Това му е работата. Ако влезеш сам у нас ще те и изяде :)
Ако пък скъп съсед ми натрови песа ще му строша и двете ръчички с чук.
И мен ме дразнят ебливите съседи от горния етаж които опищяват орталъка всяка нощ (лятото на отворени прозорци), малоумния чалгаджия от долния етаж с безкрайните си купони, пияницата който редовно бие жена си на балкона на отсрещния блок, гърнето на съседа от къщата пред входа, магазина в гаражите, фирмата на партера, стъклара в двора, съседката с постоянните ремонти и такам. Какво правим? Да хванем да се избием а?
В големия град просто имаме нужда от повечко търпимост по между си. На който не му изнася... ===> да се замонаши в планината ;)

П.п. Благодаря, Даскале!
До сега не се бях замислял.. :roll:
Това че си падам по "кучки", значи съм бил кучкар,
ще си го запиша, та да го запомня! 8)
Весели празници!!! :D

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Съб 27 дек 2008 13:10

След като собствениците на животните ,не им пука, че тровят живота на съседите. Можеш спокойно да да им теглиш куршума/отровиш итн...
Това лаещи кучета, не са малко плачещо дете или детска градина. Разбирам да се прояви търпение към нещо, което не зависи от хората, но нехайните стопани на помияри, дето вдигат раменца и притвярат очи нямат оправдание.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Съб 27 дек 2008 13:21

nadia23 написа:Представи си,че вместо къща със зло и безпощадно зло куче имаше детска градина с шумни и игриви деца и тогава ли щеше да ги тровиш?
А и щом ти пречи,че човека си гледа кучето в собствената къща и в собствения двор си направи шумоизолация.

Щти дигна дискотека до балкона , пък после троши пари за изолация щом така си решаваш проблема !?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”