aUdi=аУди!
Я сега да видя, кой се пре**а
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
нашите застрахователи са още много в началото...на запад има огромни бази данни и програми, които изчисляват степента на риска, като им зададеш сума ти параметри...има връзка с базата данни на полиция, данъчни и т.н.
но от 2007 в цената на ГО се включва и зелената карта и познайте колко ще струва тогава....тая година е последна амигос, вервайте ми lsabre
но от 2007 в цената на ГО се включва и зелената карта и познайте колко ще струва тогава....тая година е последна амигос, вервайте ми lsabre
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а някой да каже, кое е по- на далавера,
колата се води на жена ми, нито тя нито аз имаме произшествия
но моя стаж се води по-голям с 2 години
та кво да правя сега да пиша жената като основен ползвател и аз упълномощен или обратно?
в смисъл кое ще е по- изгодно
жените или мъжете са смятани за по-рискови?
колата се води на жена ми, нито тя нито аз имаме произшествия
но моя стаж се води по-голям с 2 години
та кво да правя сега да пиша жената като основен ползвател и аз упълномощен или обратно?
в смисъл кое ще е по- изгодно
жените или мъжете са смятани за по-рискови?
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На запад статисиките сочат че мъжете са по рискова група и за тва техните застраховки са по високи....
По повод колите, наистина много сложно се определя риска, но като я има базата данни и институцийте си сътрудничат става за минутки....
По мощните коли са си по опасни, и вече има разлика дали съм на 20, студент и карам Ауди А6 или съм управител на банак на 45-50....
При мен в Ирландия цените за шофьори под 25 годишна възраст са неимоверно високи....разликата в цената за една съща кола за момче или момиче на 20 може да бъде 1000 евро в полза на момичето!!!!!
Аз го бачкам в Алианц и такива са ми през ръцете по цял ден
По повод колите, наистина много сложно се определя риска, но като я има базата данни и институцийте си сътрудничат става за минутки....
По мощните коли са си по опасни, и вече има разлика дали съм на 20, студент и карам Ауди А6 или съм управител на банак на 45-50....
При мен в Ирландия цените за шофьори под 25 годишна възраст са неимоверно високи....разликата в цената за една съща кола за момче или момиче на 20 може да бъде 1000 евро в полза на момичето!!!!!
Аз го бачкам в Алианц и такива са ми през ръцете по цял ден
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Maks написа:Ако трябва да си говориме честно то кой си купува GTI 16 V да кара едвам-едвам?Айде не така,хората са го казали-рисков автомобил...в някои страни са забранени мотоциклетите над 1000 cc според мен с право,доста мои познати се изпотрепаха.
аз пък съвсем бавничко си карам , а съм с такъв автомобил и кво?просто исках да имам автомобил с резерв!
кой ще го оцени?
хайде някой колега ако си направи ГО на ГТИ-то 16В да сподели къде и колко излиза????
Върни се в “ОФФ-Топик - други”