Кофти...
santo_trafficante написа:това поне го знам от 1 месец но не съм 100% сигуренbiostrong написа:За алианц чух оня ден че при кражба вече плаштали 50% - незнам колко е вярно но дано не е така !
но за 1 ден прекратиха много застрахователни полици на автомобили с марка ФВ и Ауди. и не застраховат коли на Порше.бг вече
santo_trafficante написа:но за 1 ден прекратиха много застрахователни полици на автомобили с марка ФВ и Ауди. и не застраховат коли на Порше.бг вече
в Бг. няма нормални работиFen написа:santo_trafficante написа:но за 1 ден прекратиха много застрахователни полици на автомобили с марка ФВ и Ауди. и не застраховат коли на Порше.бг вече
Това е нещо ненормално. Вместо да става по - добре в бг., то става по - зле. Нито кола можеш да купиш, нито спокойствие да имаш за какво и да е ... нито нищо ... ебати "държавата"
rosy написа::roll:
Сега 2009-та година ли сме или 1993-та![]()
Какви са тези застрахователни компании в ЕС които отказват и прекратяват застраховките за определени марки. Какви са тези бизнесмени застрахователи които търпят само колите на две компании да не се "пипат". Много несериозно и много квартално ми се вижда и дано да съм прав.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта