Да, аз разпитах в ПИБ, и наистина продават, но НЕ ИЗКУПУВАТ, дори купено от тях и със сертификат. Около 1600лв за 1 тройунция. А другото дето е безналично е същата работа като с книжните пари.
Относно депозитите, лично имам опит със скромните си спестявания от 5 банки, последно доста неприятен от Райфайзен (който си ги е решил първо да им загледа Тарифата), и за мен най-добре изглеждат за депозит ПИБ и ОББ в този ред. Особено ПИБ в момента имат яка оферта за свободен депозит в евро с нарастваща лихва 6-11% за суми внесени първите 6 месеца от договора без никакви такси и задължителни наличности.
Поздрави.
Депозит... къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- crazzy
- Автомобил: VW Passat B7 Ecofuel
- Двигател:
Малка, но съществена подробност...лихвата за обявените депозити е винаги на база 365 дни, т.е. няма такава месечна лихва от порядъка на 8-10%. Условията са почти идентични в почти всички банки, лично аз бих избрал да си направя депозит във водеща банка по ред причини. Варианти: Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит, ДСК.
В крайна сметка за обикновените граждани водеща е рекламата на дедения депозит...неща като имидж, капиталова адекватност, ликвидност и др.са табу!?
В крайна сметка за обикновените граждани водеща е рекламата на дедения депозит...неща като имидж, капиталова адекватност, ликвидност и др.са табу!?
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
crazzy написа:Малка, но съществена подробност...лихвата за обявените депозити е винаги на база 365 дни,
Е много ясно че е за 1 година, кой е казал друго. в пиб това е от 6 до 11% годишна лихва според колко време са седяли парите - къде другаде дават толкова за СВОБОДЕН депозит, т.е. не срочен а теглиш гат си искаш.
Казваш Райфайзен, виж им Тарифата и пак си помисли. Не може да ми искат 100еур минимална наличност, 3евро месечно за обслужване, 10 евро за закриване и 8 евро за вътрешно-банков превод
Последна промяна от dj_tuhla на Съб 10 яну 2009 23:17, променено общо 1 път.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тука за злато давате някакви акъли, ама в Бг търговията със злато е доста слабо развита, да не кажа никак. Може да си купиш, ама после на кой ще го продадеш, на заложна къща ли.
Тия 5000 лева ги слагай в ПИБ примерно, а най-добре ще е да земеш някъв имот, изчакай още малко и потърси някъде в някое село 500 квадрата парцел или пък земеделски земи(макар че са много малко парите)
Тия 5000 лева ги слагай в ПИБ примерно, а най-добре ще е да земеш някъв имот, изчакай още малко и потърси някъде в някое село 500 квадрата парцел или пък земеделски земи(макар че са много малко парите)
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Само не там, не искам да разказвам как ме излъгаха, но по-добре недей. Аз там няма да стъпя повече.smg написа:Пощенска банка дава голяма лихви за левове
black` написа:Пощенска банка е най-скапаната или поне една от най-скапаните банки дето съм виждал и работил въобще!![]()
Тия лихви може да си ги сложат отзад! Не се лъжете дори 1 лев да слагате там, че после управия нема.
Добре де - хайде някой от двамата да каже какъв и е проблема, че ми стана интересно
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Любо има интересlyubobg написа:vasstop написа:Само не там, не искам да разказвам как ме излъгаха, но по-добре недей. Аз там няма да стъпя повече.smg написа:Пощенска банка дава голяма лихви за левовеblack` написа:Пощенска банка е най-скапаната или поне една от най-скапаните банки дето съм виждал и работил въобще!![]()
Тия лихви може да си ги сложат отзад! Не се лъжете дори 1 лев да слагате там, че после управия нема.
Добре де - хайде някой от двамата да каже какъв и е проблема, че ми стана интересно
бързо му разлепете снимките по банките

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- xcalibur
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.banks.dir.bg
Пишеш си сумата и периода долу в дясно в калкулатора и ти показва в коя банка е най-висока лихвата
Пишеш си сумата и периода долу в дясно в калкулатора и ти показва в коя банка е най-висока лихвата
Последна промяна от xcalibur на Пон 12 яну 2009 11:51, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”