Еником-М , Магазин в дружба - измамници....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Еником-М , Магазин в дружба - измамници....

Мнениеот hooligans » Пет 24 юли 2009 21:22

Norata написа:Какво се случи в крайна сметка? Мисля да си поръчам мебели на BRW от Еником и очаквам същите екстри. Дано да се е разрешил проблема. И как ще плащате на хамали. Ужас!

хамалите си бяха фирмени хамали :beer
смениха счупеното , но за одраната кожа , пих студена бира :banghead:

ramona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ramona » Нед 04 окт 2009 6:40

Пазарувала съм от магазина им в Надежда преди 4-5 месеца.Поръчах доста мебели и съм доволна,не само от стоката,а и от обслужващия персонал.Бяха много любезни и ме насочиха към правилния избор.Дадоха ми гаранция на мебелите 3 год. така,че съм супер доволна!!!Пак ще ги посетя като ми се наложи да обзавеждам! :wink:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 04 окт 2009 13:27

Като чета ми стува невъзможно, относно моментите с КЗП. Веднъж се обаждах на сливенските такива.
Веднъж им се обадих, че всеки ден "въртя шайби" в продължение на цяла седмица и нямам нет, въпреки че е предплатен, а доставчика не ебава да ебава. Отговорът беше "след един месец, ако не е отстранен проблема се обадете отново" :banghead:
как да ви повярвам?

Малко встрани, ама това КЗП едва ли е такова "страшилище" както го описвате.

Последна промяна от velinsl на Нед 04 окт 2009 13:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 04 окт 2009 13:43

ramona написа:Пазарувала съм от магазина им в Надежда преди 4-5 месеца.Поръчах доста мебели и съм доволна,не само от стоката,а и от обслужващия персонал.Бяха много любезни и ме насочиха към правилния избор.Дадоха ми гаранция на мебелите 3 год. така,че съм супер доволна!!!Пак ще ги посетя като ми се наложи да обзавеждам! :wink:

А за реклама плати ли си тук?

А колкото и да се силиш в такива постове, някак си все ще взема предвид мнението на колегата, който познавам от форума а не на поредния бот регистрирал се само за да си направи реклама!

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 04 окт 2009 18:00

Eдно време имаше индивид от малоумната фирма Хидролифт и той правеше подбни рекламни приоми.Тъпанарката пуска на търсаччка името на фирмата им и където го срещене пише, даже може и да е мъж с женски ник за да сме по-благосклонни.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 04 окт 2009 19:13

Да го духат нещасници са тез ЕНИКОМ-М :не: :не: :не: :не: :не: :не: :не: :не: :не: :012:

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Пон 05 окт 2009 8:36

Вчера си поръчах един ТВ шкаф от тях и го очаквам да дойде в Четвъртък. След това ще споделя дали съм доволен, или не :?

ramona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ramona » Чет 08 окт 2009 8:28

Muncho написа:
ramona написа:Пазарувала съм от магазина им в Надежда преди 4-5 месеца.Поръчах доста мебели и съм доволна,не само от стоката,а и от обслужващия персонал.Бяха много любезни и ме насочиха към правилния избор.Дадоха ми гаранция на мебелите 3 год. така,че съм супер доволна!!!Пак ще ги посетя като ми се наложи да обзавеждам! :wink:

А колкото и да се силиш в такива постове, някак си все ще взема предвид мнението на колегата, който познавам от форума а не на поредния бот регистрирал се само за да си направи реклама!

Сладурче,откъде идва тоя негативизъм в теб?!Защо човек само трябва да пише по тези форуми,когато става въпрос за оплюване и оронване на престижа на някой?!.....

Потребителски аватар
XaBaTa™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XaBaTa™ » Чет 08 окт 2009 8:38

ramona написа:Сладурче,откъде идва тоя негативизъм в теб?!Защо човек само трябва да пише по тези форуми,когато става въпрос за оплюване и оронване на престижа на някой?!.....

Хахаха, еми вижте сега, в този форум взаимопомощта е на почит и тъй като колега вече се е опарил от фирмата Ви, смятам че е излишно да задавате такива въпроси :wink:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 08 окт 2009 9:43

ramona написа:Сладурче,откъде идва тоя негативизъм в теб?!Защо човек само трябва да пише по тези форуми,когато става въпрос за оплюване и оронване на престижа на някой?!.....

Виж сега, ако някоя фирма ме изненада приятно с добро обслужване със сигурност ще има тема със заглавие "Браво на Еди коя си Фирма за еди какво си", но за съжаление до момента изненадите са се неприятни.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 08 окт 2009 12:16

ramona написа:
Muncho написа:

Сладурче,откъде идва тоя негативизъм в теб?!Защо човек само трябва да пише по тези форуми,когато става въпрос за оплюване и оронване на престижа на някой?!.....

глупак/чка , аре бегай си в кирливата фирма и не ни занимавай с твойте глупости.
можеше да си спестиш регистрацията тук за да обеждаваш хората в нещо което не е така!!!!!!

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 08 окт 2009 12:43

hooligans написа:
ramona написа:
Muncho написа:

глупак/чка , аре бегай си в кирливата фирма и не ни занимавай с твойте глупости.
можеше да си спестиш регистрацията тук за да обеждаваш хората в нещо което не е така!!!!!!

Искам да се видя с въпросната госпожа/господин и да му благодаря за всичко къ се вика,ма ако си от женски пол ше ти скъсам *** малка да знайш моме :не: :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 08 окт 2009 15:12

стига де, молим, да запазим добрия тон, колегата рамона надали ще я видим пак тука

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 08 окт 2009 18:09

spam Освен ако не е нимфоманка mhihi

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 08 окт 2009 20:23

По-добре заключете темата, че като гледам какво става ще бъда линчувана заради моето мнение в началото на темата mhihi
Не слагайте всички магазини под общ знаменател :P ... а на ramona ще кажа, че ако се е регистрирала само заради тази тема е много зле или е очаквала да получи повишение на заплатата :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”