:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Гафове по време на Секс 18+

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 06 ное 2008 10:51

Я и аз да пусна малко простотия по темата.Преди 4-5 години с жената/тогава още не ми беше жена/ на обед си стойм у нас и чакаме майка ми ад докара колата да ходим някъде ,ама тя ми се обажда и вика че имала да прави нещо и ше закъснее доста.Пък жената в края на цикала и ние загорели като коубойски тигани и викаме то тече още малко ма ше го измием.Както си се ебем ,обаче майка ми и станало гузно че не ни оставя колата и зе че се прибира и отключва.Ние за 5 секунди облечени/коридора ни е е на едно с дневната ,а ние бяхме на земята/ и се прайм на пеперуди че вършим нещо.Понеже и срам ни хвана и зехме колата и айде на кафе.Връщам се аз от кафето и ми се допикава и тръгвам в банята да го вадя - О ужаст!Залепнал за гащите с червено лепило :shock Зо малко додего отлепа се изпикая ,ама тва беше нищо.После ена седмица кво чесане падна :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 06 ное 2008 11:09

абе аз съм имал много куриози.... :lol: :lol: :lol:
трудно се сещам обаче... ще ги давам на порции, като ми светне някоя случка....
та сега : бях с една мацка на кино и гледахме "House of wax" - восъчната къща... който го е гледал знае че е ужас този филм. Тя умря от страх :lol: и после къде къде айде в колата и в една горичка.... ама то тъмно много. и тамън се разгорещих и тя ми вика страх ме е :shock :shock ако дойде някой да ни заколя :shock :shock опитах се да я успокоя, ама неуспях :evil: :evil:

а, сетих се още нещо....

с една друга мацка редовно вечерно време ходехме на една пуста улица и в колата вършехме работа.... то тъмно и като поседиш 15 мин в колата прозорците се запотяват и нищо не се вижда.... и така доста пъти... веднъж обаче преди да сме започнали още гледам някви хора се задават ... наближиха и гледам униформи на шофьори от градския транспорт :shock :shock е, оказа се че тази "пуста" улица не е пуста а по нея се прибират шофьорите от късните курсове :lol:

още една неприятна обаче :

с тая от първата случка - страхливата .... аз съм се опънал на задната седалка и съм стъпил с краката на предната облегалка... тя действа орално.... и поедно време се задави с ..... и повърна :shock :shock :shock добре че си вдигнах бързо краката, ама гумената стелка на голфа неможа да побере всичко..... :evil:

:lol: айде за сега толкова ;)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 06 ное 2008 11:13

Пъвро правило в "приятните развлечения" никога не мажете каквото и да било с мед :(
сутринта станах с родопското одеало залепено към долната част на тялото ми! :( а тя стана с възглавницата :(

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 06 ное 2008 11:28

Vizor написа:Пъвро правило в "приятните развлечения" никога не мажете каквото и да било с мед :(
сутринта станах с родопското одеало залепено към долната част на тялото ми! :( а тя стана с възглавницата :(

мда.... с мед не съм го правил ама с топинг Карамел .... :lol: точно както го описваш, даже може и по-лепкаво да е от меда :lol:

още една изцепка - най-баналната:
обърках името на една и направо ми стана от .... и си тръгна :dontknow:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 06 ное 2008 11:36

Да си кажа и аз как замалко да ни хванат.Преди да се оженя с жената си лежим в стаята и си говорим.Иот дума на дума се стигна до крватните бели.Застанали сме на лъжички и поне беше лято и жега се бяхме отвили,а техните в са в съседната стая.Баща и се мота на горе на долу,и на мен ми минава мисълта,че ще влезне.Дърпам чаршафа и в момента,в който се завивам до кръста той влиза.Както бях на кокъл за секунди умря.След това три дена не се е обаждал.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 06 ное 2008 11:40

ХАХАХ и аз нещо подобно
вратата беше точно до леглото и аз съм с гръб към нея .. и тамън съм си свършил работата и съм си я прегърнал и както я гледам да ме гледа право в очите изведнъж виждам погледа и леко как се измества настрани гледайки празно
гледах я гледах я накрая я питах аджеба ко стана
и тя .. ами.. майка ти тамън влезе.. махна ми и излезе :lol:

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Чет 06 ное 2008 11:50

Да заспиш от умора, докато те яздят брои ли се за гаф :oops:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 06 ное 2008 11:53

Vizor написа:ХАХАХ и аз нещо подобно
вратата беше точно до леглото и аз съм с гръб към нея .. и тамън съм си свършил работата и съм си я прегърнал и както я гледам да ме гледа право в очите изведнъж виждам погледа и леко как се измества настрани гледайки празно
гледах я гледах я накрая я питах аджеба ко стана
и тя .. ами.. майка ти тамън влезе.. махна ми и излезе :lol:

подобно положение....
в тях сме вечерта... техните в хола, знаят - не ни закачат :lol:
аз отдолу, тя отгоре с лице към вратата.... майка й излиза от тяхната спалня и трясва вратата /става течние/ от тряскането на вратата не остваря "нашата" врата :shock :shock :shock и само където майка й не махна, а затвори вратата :lol: :lol:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 06 ное 2008 11:59

rainheart написа:Да заспиш от умора, докато те яздят брои ли се за гаф :oops:

същото положение като ти правят и свирка :oops:.

Визора и лудия :
Много ми е интерестно сега жените ви като ги четат хубавките ви истории как ще се оправдаете :lol: :lol:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 06 ное 2008 12:04

тя вече не иска да ме вижда защото баща и ме хвана със сестра и :lol: така че не се притеснявай за мене

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 06 ное 2008 12:12

Нека темата не се превръща в чат. Резултатът предполагам на всички е известен.

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 06 ное 2008 12:22

Такаааа и аз си имам един гаф и той не е за пренебрегване - те са много де но този е незабравим . Имах една мацка преди много време може би 4-5г. и с нея на ден по 3 пъти се праскахме един ден обаче нямаше къде защото имахме вкъщи гости в тях не става и къде къде в общото таванско на блока ми където бях занесал старите легла ... супер тамън се разгащихме и какво :shock комшията почна да тропа на вратата на която бях сложил ключа отвътре и тамън си замина и ние излизаме и той се появява по стълбите и вика "Павле какви ги вършите вие вътре" отговора ми беше "абе гледахме за пране понеже нещо ми се губи едно одеало" след 2 месеца комшията ме срещна по стълбите и ме попита "Днеска ще простирам ти нали няма да си търсиш прането!?"

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Чет 06 ное 2008 12:49

айде и аз да разкажа малко,случката е от преди 5-6г. прятелката вика аре да ходиме на полигона да ме учиш да карам и аз съгласен,отиваме тама и се почва едно обясняване,тоя педал е за тва оня за онова и ......... след извесно време и омразна и вика къде да спира и аз,дай тук на зад,да ама докато си говорех по телефона и не гледам кво прай,а наща си враща яко и хоп в шанеца,слизам аз от пасата то лошо ми стана,по коремче горкиа и предните тракула във въздуха :roll: :roll: :roll: ми сега как ша го изкарам,викам ще звана не едни да дойдат да го извадим от шанеца,да ама момата вика,нема да званиш на никой щото ме е срам :lol: :lol: :lol: ,разбрах ме се с френда да дойде,но след около час и си викам,дай за това време да се порадваме,да ама ние се увлякохме в радването и не гледаме колко е часа,а боклуците(мойте прятели) влезли на полигона с угасени светлини и спрели на 30м. от нас и аз не съм ги чул понеже оная ревеше като "Малорадска биволица" и единя чука по джама и вика "Удри уйно,уке е у Либия", а булката се забърка кво да прави :arrow: и кой виновен,аз щото съм ги викнал и после 2-седмици лъскам

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 06 ное 2008 14:26

Аз веднъж с едно гажде, късно през нощта, къде къде, край ЖП линията, на едно леко възвишение. Ма то някъде след 12 през нощта, до влака викам има време, уж зная разписанието, хората спят и т.н.. И си работим ние, къде на предния капак, къде на земята и по едно време както сме се улисали, като дойде влака и всички джамове светят и едни като виснали по джамовете и гледааат....... Умрях си.

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Чет 06 ное 2008 14:38

ALESYZ написа:Аз веднъж с едно гажде, късно през нощта, къде къде, край ЖП линията, на едно леко възвишение. Ма то някъде след 12 през нощта, до влака викам има време, уж зная разписанието, хората спят и т.н.. И си работим ние, къде на предния капак, къде на земята и по едно време както сме се улисали, като дойде влака и всички джамове светят и едни като виснали по джамовете и гледааат....... Умрях си.

аз познавам едно момиче, на което и се е случило същото mhihi mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”