"Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в БГ"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: "Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в БГ"

Мнениеот Дашо » Чет 12 фев 2009 18:23

Аз я подписах!!!
Смятам че това искане е основателно.
Цените на услугите предлагани от мобилните оператори у нас, са най-високите от всичките 27 страни членки на ЕС.
Но проблема при нас е че всеки гледа в собствената си паница и щом реши че нещо не го засяга започва да гледа лошо или с насмешка на хората искащи промени! Лично аз говоря напълно безплатно с повечето ми приятели и познати (стотина човека). Но като цяло цените са високи. Особено стане ли въпрос за международни разговори и не дай си Боже- роуминг. Поне да бъдат равни с тези на останалите страни-членки. Защото когато цените в България са по-ниски от тези в съюза, започва да се обяснява колко е важно да се увеличат.А когато са по-високи, всеки си трае.
За това и България е толкова назад в развитието си.Всеки дърпа чергата на към себе си и не вървиме в една посока.

П.П. Като говориме за петиции, тази ми се видя справедлива и също я подписах:
http://bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html

Потребителски аватар
rotsen
Автомобил: Nissan Almera Tino 2.2 Di
Двигател:

Мнениеот rotsen » Чет 12 фев 2009 18:39

Калоян Кирилов написа:Чудя се като се подпиша какво става? Какви правомощия има този сайт бгпетиция???

Разсъждавам като Вас - и въпреки всички съмнения - подписах я ! Другото е от компетенцията на организаторите на петицията.

Потребителски аватар
rotsen
Автомобил: Nissan Almera Tino 2.2 Di
Двигател:

Мнениеот rotsen » Чет 12 фев 2009 18:46

Дашо написа:Аз я подписах!!!
Цените на услугите предлагани от мобилните оператори у нас, са най-високите от всичките 27 страни членки на ЕС.
Но проблема при нас е че всеки гледа в собствената си паница и щом реши че нещо не го засяга започва да гледа лошо или с насмешка на хората искащи промени! Лично аз говоря напълно безплатно с повечето ми приятели и познати (стотина човека). Но като цяло цените са високи. Особено стане ли въпрос за международни разговори и не дай си Боже- роуминг. Поне да бъдат равни с тези на останалите страни-членки. Защото когато цените в България са по-ниски от тези в съюза, започва да се обяснява колко е важно да се увеличат.А когато са по-високи, всеки си трае.
За това и България е толкова назад в развитието си.Всеки дърпа чергата на към себе си и не вървиме в една посока.

Подкрепих "по принцип" тази петиция. На практика - аз съм в група към определен БГ мобилен оперататор / над 150 абоната/ и съм доволен от цената на услугата. Но след като се запознах с текста в петицията - реших да я подкрепя! Вярвам на написаното от организаторите.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 12 фев 2009 18:48

Smoke написа:аз говоря за 30 ст. на минута
имам доста безплатни минути и сметката ми винаги е около 20-25 кинта с таксата :roll:
принципно съм доволен но щом казваш подписам НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ПЕТИЦИЯ!

И аз съм като тебе Смоук,имам 100 безплатни и ми стигат ,на месец таксите ми варират 20~25 лв.Не виждам тази петиция да допринесе да говориме без пари.Ако искаш смени оператора,ако ти е скъп сегашния и готово

пп.Призовавам Радо mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 12 фев 2009 18:51

Подписах.
Дори и да не плащате скъпо за телефон смятам, че е редно да подпишете, в подкрепа на другите.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 12 фев 2009 18:52

Принципно съм съгласен.
Практически си говоря без пари и лимити от служебен мобилен телефон... :?

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Чет 12 фев 2009 19:23

И аз се подписах

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 12 фев 2009 19:27

И без петиция това ще стане.До две години по разпоредби на ЕС цените на мобилните разговори трябва да паднат дръзтично.По бегли спомени разговор от мобилен на мобилен до 2012г трябва струва 25или 30ст на мин.

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Чет 12 фев 2009 19:29

оххх
аз пък искам петиция за забрана на петициите :!:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 12 фев 2009 19:35

ISRalien написа:Подписах.
Дори и да не плащате скъпо за телефон смятам, че е редно да подпишете, в подкрепа на другите.

Аз също подписах !

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 12 фев 2009 19:46

rosen79 написа:И без петиция това ще стане.До две години по разпоредби на ЕС цените на мобилните разговори трябва да паднат дръзтично.По бегли спомени разговор от мобилен на мобилен до 2012г трябва струва 25или 30ст на мин.

Че те сега са по толкова бе колега !На тези карти дето ги дават с вестниците разговорите с всички мрежи са по 30ст. а според тези разпоредби за който говориш мисля че цените трябваше да станат под 10 евроцента на минута !

Потребителски аватар
_ST_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _ST_ » Чет 12 фев 2009 19:53

Подписах :roll:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 12 фев 2009 20:03

Някой обръща ли внимание на тези петиции ??? :? Съмнявам се... никой (поне от тези, които зависи нещо) май не го боли, какво подписва народа и какви претенции има!!! :|

Подписах, както всеки път, но наистина се чудя има ли смисъл. :wink:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 12 фев 2009 20:06

Stivi написа:
rosen79 написа:И без петиция това ще стане.До две години по разпоредби на ЕС цените на мобилните разговори трябва да паднат дръзтично.По бегли спомени разговор от мобилен на мобилен до 2012г трябва струва 25или 30ст на мин.

Че те сега са по толкова бе колега !На тези карти дето ги дават с вестниците разговорите с всички мрежи са по 30ст. а според тези разпоредби за който говориш мисля че цените трябваше да станат под 10 евроцента на минута !

Нещо такова беше.не помня точно.А за тези цени дето казваш,че и сега са толкова,те са временни или са няква специялна тарифа.Аз говоря за най-скъпите разговори май ще са по толкова.И сега има тарифи дето можеш да говориш за по 5ст на мин както съм аз ама не са за всички.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Чет 12 фев 2009 20:19

Дашо написа:Аз я подписах!!!

много точно и ясно, всички на първа страница на които не им дреме-всички говорят тънкана с най-близките и приятелите си, но защо трябва да плащаш повече от средностатистически германец, англичанин, французин или който и да е на минута и да си доволен.о2 в англия имаше някаква супер изгодна оферта-20 паунда ако не се лъжа със около 250 безплатни минути които са и за роуминг - това кога ще стане и тук :?:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”