Една моя позната в САЩ е дала нейната карта на майка си (Виза май беше) и тя като е там привежда пари на себе си, а майка и си ги тегли тука от БГ без почти никакви такси. Аз имам една ДЕБИТНА карта виза в ЕВРО и теглене 103 евро таксата ми е около 1 лев - 50 евроцента. С нея плащам и по интернет със същия процент 0.5% от сумата.
Мисля че има годишна подръжка- такса към банката на картата около 20 евро

Евтин начин за получаване на пари от чужбина-без Western...?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Re: Евтин начин за получаване на пари от чужбина-без Western...?
kossel написа:Една моя позната в САЩ е дала нейната карта на майка си (Виза май беше) и тя като е там привежда пари на себе си, а майка и си ги тегли тука от БГ без почти никакви такси. Аз имам една ДЕБИТНА карта виза в ЕВРО и теглене 103 евро таксата ми е около 1 лев - 50 евроцента. С нея плащам и по интернет със същия процент 0.5% от сумата.
Мисля че има годишна подръжка- такса към банката на картата около 20 евро
Като си захранваш сметката по картата нямаш никакви такси. Но това не е отговор на въпроса на колегата.
Като си захранваш сметката по картата нямаш никакви такси. Но това не е отговор на въпроса на колегата
Но това е най-евтиното решение. В чужбина внасят сумата по сметка на някой международна карта и от България си теглиш без проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Малко е условно доколко е най- евтино, защото международните карти имат убийствени такси за теглене от банкомат, обикновено минимална такса + процент от теглената сума.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”