Кво стана с форума?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Харесва ли ви така ОФФ Топик раздела?

Да!
44
24%
Не!
107
59%
Все ми е тази!
29
16%

Общо гласове: 180
Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Кво стана с форума?

Мнениеот AmW » Съб 02 май 2009 14:22

За "Продава" раздела е супер удобно, а и така не ти отива темата на 10та страница след 5 минути.Но тази подредба на ОФФ-а определено не ми харесва.Но все пак решението е на шефчетата, който все пак са направили този форум един от най големите в БГ.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 02 май 2009 14:47

groznika написа:Споделям мнението на автора на тази тема. Споделих го и с екипа на сайта.
Те са наясно, с изложените аргументи и въпреки това си го правят.
Колеги разберете:
На никой не му пука кой какво мисли по даден въпрос тук :)
Нещата просто се случват и с теми или без нищо няма да се промени. Единствена опция е да свикнеме.

Само за справка искам да допълня, че в момента ми отнема 3 пъти повече време за да се информирам във форума и да обиколя всички радели, подраздели, разделченца и разделченцаца които ме интересуват...
Всичко става забатачено, сложно и неприветливо. А сега помислете за новите потребители които направо ще се хваната за главата.

Както и да е. Форума си е ваш - трошете си го :kissy:

Напълно те подкрепям.
Лично аз вече нямам желание да се ровя по 2 часа за да стигна от офф-топика до дизеловия раздел. За това и не го правя. За това и спрях да влизам за повече от едно Happy Birthday :Mr Green Fun
Всъщност на кой ли му пука за мен и за 90% от потребителите които са като мен?!

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 02 май 2009 15:15

Стария форум беше перфектен :!:
Вече нищо не е същото и толкова лесно :!:

Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот break » Съб 02 май 2009 15:41

за офф-топик и аз съм на същото мнение-излишно е да има толкова подфоруми!

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Съб 02 май 2009 16:04

И аз потвърждавам, че старият вид си беше много по-добре и по-удобен. От много "структирирания" накрая става едно нищо.

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Съб 02 май 2009 16:56

Аз не намирам нищо объркващо в новия вид на форума, напротив! Съвсем друг е въпроса колко неудобно и изнервящо е всичко. Че няма да се промени - няма, хората си го казаха. Смисъл в темата не намирам. Изписа се на не едно или две места, че ситуацията ЩЕ остане такава, а ние ще се учим на новото "удобно" и ще си знаем, че ни е "лесно" и "подредено".
Да не се счита, че не съм "свикнал" с промените и за това не осъзнавам колко ме улесняват! Живея пред компютъра и прекарвам 80% от времето си(когато съм буден) тук! Основно чета, малко пиша. Знам кога ми става по-трудно да си намеря четивото!

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Съб 02 май 2009 17:46

groznika написа:Споделям мнението на автора на тази тема. Споделих го и с екипа на сайта.
Те са наясно, с изложените аргументи и въпреки това си го правят.
Колеги разберете:
На никой не му пука кой какво мисли по даден въпрос тук :)
Нещата просто се случват и с теми или без нищо няма да се промени. Единствена опция е да свикнеме.

Само за справка искам да допълня, че в момента ми отнема 3 пъти повече време за да се информирам във форума и да обиколя всички радели, подраздели, разделченца и разделченцаца които ме интересуват...
Всичко става забатачено, сложно и неприветливо. А сега помислете за новите потребители които направо ще се хваната за главата.

Както и да е. Форума си е ваш - трошете си го :kissy:

:да: Аз сега като вляза във форума и като цъкна на оф топик, и направо се отказвам :( Не ми харесва така, даже и на мен!

И наистина някой ако чака за отговор в някой забатачен на майната си раздел, незнам :bishop Аз лично немисля че някога ще вляза в раздел ОФФ-Топик - пътна инфраструктура (или както беше) mhihi

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 02 май 2009 18:00

skotis написа:И наистина някой ако чака за отговор в някой забатачен на майната си раздел, незнам :bishop Аз лично немисля че някога ще вляза в раздел ОФФ-Топик - пътна инфраструктура (или както беше) mhihi

точно това визирах в предния си пост :? ако иска иска иформация за околоностите в който се намирам аз надали ще я получи,защото аз там съм влизал само 1-2 пъти до сега :012:

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Съб 02 май 2009 18:08

Подкрепям на 100 процента.
Прекали се със синтезирането на форума.
В раздел "Продава" стана много добре, обаче резулатата за"оффтопик" е плачевен.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 02 май 2009 18:27

Колеги само ще помоля да изразявате мнение, но без излишни нападки още повече обиди и тн. Просто се жалваме сами на себе си, поне да бъде културно. То е ясно, че не може да се угоди на всички. А и вече е късно за каквото и да е угаждане. :mrgreen:

Дори в Продава не го одобрявам. Айде първата групировка ми хареса, ама от къв зор Автомобили е разделено на братовчедите и други марки. Изнервящо е според мен. И аз никога няма да вляза в раздел с име ДРУГИ. Абсурд да вляза. :) А в същото време може там да има нещо, което аз въобще съм забравил но имам нужда да си купя. Пътна обстановка не ми се коментира :drunk :lol: По-общи трябва да са нещата, не толкова конкретни. Така ако почнем може и отделни подфоруми джанти 13, джанти 14, джанти 15...както и да е. :bishop

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Съб 02 май 2009 18:33

И на мен не ми харесва така :banghead:
Обичам да ми е разхвърлено но да знам всичко къде ми е :Mr Green Fun
След всяко "подреждане" ми е необходимо време да си намирам нещата :D
Но в крайна сметка се свиква mhihi

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 02 май 2009 19:01

E, дайте да гледаме реално на нещата. Дефакто само офф-топика е разделен на три подкатегори, с които се свиква, информацията е доста по-синтезирана. Крайния потребител не обича да "клика" това е доказано :wink:

Аз обаче мрънкам..... защо темата "кой какво видял в нета", не е стикната вече и трябва всеки път да я търся с търсачката :roll: ?

Последна промяна от morfei1 на Съб 02 май 2009 19:07, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 02 май 2009 19:04

Нещо много ми се увеличи времето за навигиране... което определено не мисля че спада към категорията "оптимизация" :не:

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Съб 02 май 2009 20:08

Мен най- ме дразни, че като цъкна на "Виж собствените си мнения" и след това (като няма нови коментари) цъкам на "Виж активните теми" - получавам съобщение, че правя твърде много тъсения и да изчакам.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Съб 02 май 2009 20:11

Ще свикнете бе, не стига че хората цял форум са ви направили безплатно и на доброволни начала а вие мрънкате :dummy:
mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”