Кво стана с форума?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кво стана с форума?
За "Продава" раздела е супер удобно, а и така не ти отива темата на 10та страница след 5 минути.Но тази подредба на ОФФ-а определено не ми харесва.Но все пак решението е на шефчетата, който все пак са направили този форум един от най големите в БГ.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
groznika написа:Споделям мнението на автора на тази тема. Споделих го и с екипа на сайта.
Те са наясно, с изложените аргументи и въпреки това си го правят.
Колеги разберете:
На никой не му пука кой какво мисли по даден въпрос тук
Нещата просто се случват и с теми или без нищо няма да се промени. Единствена опция е да свикнеме.
Само за справка искам да допълня, че в момента ми отнема 3 пъти повече време за да се информирам във форума и да обиколя всички радели, подраздели, разделченца и разделченцаца които ме интересуват...
Всичко става забатачено, сложно и неприветливо. А сега помислете за новите потребители които направо ще се хваната за главата.
Както и да е. Форума си е ваш - трошете си го
Напълно те подкрепям.
Лично аз вече нямам желание да се ровя по 2 часа за да стигна от офф-топика до дизеловия раздел. За това и не го правя. За това и спрях да влизам за повече от едно Happy Birthday

Всъщност на кой ли му пука за мен и за 90% от потребителите които са като мен?!
И аз потвърждавам, че старият вид си беше много по-добре и по-удобен. От много "структирирания" накрая става едно нищо.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не намирам нищо объркващо в новия вид на форума, напротив! Съвсем друг е въпроса колко неудобно и изнервящо е всичко. Че няма да се промени - няма, хората си го казаха. Смисъл в темата не намирам. Изписа се на не едно или две места, че ситуацията ЩЕ остане такава, а ние ще се учим на новото "удобно" и ще си знаем, че ни е "лесно" и "подредено".
Да не се счита, че не съм "свикнал" с промените и за това не осъзнавам колко ме улесняват! Живея пред компютъра и прекарвам 80% от времето си(когато съм буден) тук! Основно чета, малко пиша. Знам кога ми става по-трудно да си намеря четивото!
Да не се счита, че не съм "свикнал" с промените и за това не осъзнавам колко ме улесняват! Живея пред компютъра и прекарвам 80% от времето си(когато съм буден) тук! Основно чета, малко пиша. Знам кога ми става по-трудно да си намеря четивото!
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
groznika написа:Споделям мнението на автора на тази тема. Споделих го и с екипа на сайта.
Те са наясно, с изложените аргументи и въпреки това си го правят.
Колеги разберете:
На никой не му пука кой какво мисли по даден въпрос тук
Нещата просто се случват и с теми или без нищо няма да се промени. Единствена опция е да свикнеме.
Само за справка искам да допълня, че в момента ми отнема 3 пъти повече време за да се информирам във форума и да обиколя всички радели, подраздели, разделченца и разделченцаца които ме интересуват...
Всичко става забатачено, сложно и неприветливо. А сега помислете за новите потребители които направо ще се хваната за главата.
Както и да е. Форума си е ваш - трошете си го

И наистина някой ако чака за отговор в някой забатачен на майната си раздел, незнам

- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:И наистина някой ако чака за отговор в някой забатачен на майната си раздел, незнамАз лично немисля че някога ще вляза в раздел ОФФ-Топик - пътна инфраструктура (или както беше)
точно това визирах в предния си пост

- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подкрепям на 100 процента.
Прекали се със синтезирането на форума.
В раздел "Продава" стана много добре, обаче резулатата за"оффтопик" е плачевен.
Прекали се със синтезирането на форума.
В раздел "Продава" стана много добре, обаче резулатата за"оффтопик" е плачевен.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги само ще помоля да изразявате мнение, но без излишни нападки още повече обиди и тн. Просто се жалваме сами на себе си, поне да бъде културно. То е ясно, че не може да се угоди на всички. А и вече е късно за каквото и да е угаждане.
Дори в Продава не го одобрявам. Айде първата групировка ми хареса, ама от къв зор Автомобили е разделено на братовчедите и други марки. Изнервящо е според мен. И аз никога няма да вляза в раздел с име ДРУГИ. Абсурд да вляза.
А в същото време може там да има нещо, което аз въобще съм забравил но имам нужда да си купя. Пътна обстановка не ми се коментира
По-общи трябва да са нещата, не толкова конкретни. Така ако почнем може и отделни подфоруми джанти 13, джанти 14, джанти 15...както и да е. 

Дори в Продава не го одобрявам. Айде първата групировка ми хареса, ама от къв зор Автомобили е разделено на братовчедите и други марки. Изнервящо е според мен. И аз никога няма да вляза в раздел с име ДРУГИ. Абсурд да вляза.

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
И на мен не ми харесва така
Обичам да ми е разхвърлено но да знам всичко къде ми е
След всяко "подреждане" ми е необходимо време да си намирам нещата
Но в крайна сметка се свиква

Обичам да ми е разхвърлено но да знам всичко къде ми е

След всяко "подреждане" ми е необходимо време да си намирам нещата

Но в крайна сметка се свиква

E, дайте да гледаме реално на нещата. Дефакто само офф-топика е разделен на три подкатегори, с които се свиква, информацията е доста по-синтезирана. Крайния потребител не обича да "клика" това е доказано
Аз обаче мрънкам..... защо темата "кой какво видял в нета", не е стикната вече и трябва всеки път да я търся с търсачката
?

Аз обаче мрънкам..... защо темата "кой какво видял в нета", не е стикната вече и трябва всеки път да я търся с търсачката

Последна промяна от morfei1 на Съб 02 май 2009 19:07, променено общо 4 пъти.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо много ми се увеличи времето за навигиране... което определено не мисля че спада към категорията "оптимизация" 

Мен най- ме дразни, че като цъкна на "Виж собствените си мнения" и след това (като няма нови коментари) цъкам на "Виж активните теми" - получавам съобщение, че правя твърде много тъсения и да изчакам.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ще свикнете бе, не стига че хората цял форум са ви направили безплатно и на доброволни начала а вие мрънкате

Върни се в “ОФФ-Топик - други”