Пак се засилиха крадливите гадове!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Пак се засилиха крадливите гадове!
нищо не можеш да направиш дори и да ги знаеш кои са... ще направиш нещо, после те ще ти отговорят и по-лошо става
- jafaar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мене направо ми се разколачиха корите на вратите от смяна на прозрци, мамичката им.
Две седмици останах без каско и 2 пъти ми потрошиха странично и веднъж задно стъкло. Втория път намериха и панела, ама аз съм си прост, че го държа в колата...
Сега ше краднат дедовия: панела го няма, жабката оставям отворена, че да се види, че няма никой и там, щото я бяха направили на нищо докато я отворят с счупената дръжцица - за да намерят носни кърпички вътре. Една квартална отрепка ми е казвала преди време, че отворената жабка ги разколебава; сигнала, че панела не е там е ясен.
Виж, колоните на задната кора нямаше как да покрия. Ако има как да изрежа новата кора така, че да не срежа и плата върху нея... ама сложно ми се види. Или пък да режа смело и после да претапицирам така, че да изглежда като да няма колони отдолу.
Интересното е, че докато имах каско нищо не се случваше никога, а все на същото място си паркирам вече година откак живея на това място.
Две седмици останах без каско и 2 пъти ми потрошиха странично и веднъж задно стъкло. Втория път намериха и панела, ама аз съм си прост, че го държа в колата...
Сега ше краднат дедовия: панела го няма, жабката оставям отворена, че да се види, че няма никой и там, щото я бяха направили на нищо докато я отворят с счупената дръжцица - за да намерят носни кърпички вътре. Една квартална отрепка ми е казвала преди време, че отворената жабка ги разколебава; сигнала, че панела не е там е ясен.
Виж, колоните на задната кора нямаше как да покрия. Ако има как да изрежа новата кора така, че да не срежа и плата върху нея... ама сложно ми се види. Или пък да режа смело и после да претапицирам така, че да изглежда като да няма колони отдолу.
Интересното е, че докато имах каско нищо не се случваше никога, а все на същото място си паркирам вече година откак живея на това място.
- jafaar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Luper написа:нищо не можеш да направиш дори и да ги знаеш кои са... ще направиш нещо, после те ще ти отговорят и по-лошо става
Ще разберат ако им се покажеш

И дори тогава пак има спасение - бой до безпаметност и после ги караш в пирогов все едно си ги намерил на улицата и си им помогнал. И като оздравеят и са ти благодарни за спасението - айде пак бой до спукване. Бацеее... за конекрадците - бесило!!!
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
кратка история :
късно вечерта на мой авер баща му чува как алармата на колата му се включва излиза на терасата и вижда как 2-ма мъжаги точат бензин от колата , при което той извикал "ей ко прайти там ве " те се надигнали и казали "слез да видиш ко праим "
бащата се прибрал и изчакал да да си заминат
късно вечерта на мой авер баща му чува как алармата на колата му се включва излиза на терасата и вижда как 2-ма мъжаги точат бензин от колата , при което той извикал "ей ко прайти там ве " те се надигнали и казали "слез да видиш ко праим "

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
sportul написа:кратка история :
"Не е луд тоя дето яде баницата, а тоз дето му я дава !"
- sportul
не го разбрах това ,извинявай ...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
че как ще изчака бре
тва е се едно да им каже : крадете си момчета , няма да ви преча , като свършите и изчезнете ще започна да се оплаквам ...

тва е се едно да им каже : крадете си момчета , няма да ви преча , като свършите и изчезнете ще започна да се оплаквам ...

- sportul
абе недей така ако е го дострашало човека и няма на кой да са обади
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е полицията за кво е ?! И да слезнеш и да ги набиеш пак няма голямо значение. Мен поне това не би ме удоволетворило, малко им е. Или да слезнеш и да го гръмнеш като куче,виж от тва може би ще ми стане по добре, но за кво се бора всеки ден от 25 години на сам ?! Да отиде всичко е така на вятъра заради неква утрепка на кафяво. Вариянта е полицията и силно да вярваш, че може да си получи заслуженето.
Мое мнение не ангажирам никой
Мое мнение не ангажирам никой

-
- Автомобил:
- Двигател:
Като чета ми се иска и аз да споделя какво стана с мен и моята кола.Преди има няма два месеца си купих голф 2 ка.И да кажа че е с гадните джанти тия железните.Реших че ще си купа нови ама докато посабера парички си взех тасове 25лева.Нещо което не вярвах ,че някой ще откраде.Онзи ден пред блока слизам и гледам два ги няма и то понеже единя се счупи взех от старата кола един и го сложих.И гадовете мръсни взели двата таса различни.Еи до каде опряха да взимат нещо което надали ще продадат. 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кофти е че досега никой не е хванал крадец на местопрестъплението все се измъкват 

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stenly написа:Кофти е че досега никой не е хванал крадец на местопрестъплението все се измъкват
Ааа има има хванати... и то не малко.
- krisbul
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: BCB
- Контакти:
Тотални мизерници са тия.. лично аз, давам един глас в полза на това да заваря крадливите ръчички на място, до колата...
Ето пресен случай преди две нощи някой ми е свалил предната емблема "VW" от пасата. Е това пък за какво му е?!? пасата е 5-ца и не съм виждал все още клошарски изпълнения с липсващи емблеми по улиците.

- vasko073
- Автомобил:
- Двигател:
Определени полицаи също получават благинки от тези "боклуци" за това е така . Полицията знае всичко но не правят нищо ,пък после искали уважение от гражданите ,да им се чуди човек на наглоста и тъпотията ?!!!Мутрите или т.н. застрахователи също са в играта с крадците . Пример -скъпа кола с пълно каско няма проблеми никакви ,две седмици след изтичане на каското и неподновено ,хоп колата изчезва .Това е реалноста в момента със застрахователите -крадци . А щях да забравя ,напоследък ми прави впечатление ,че се опъват да плащтат леки щети !!!! Та ходи се плачи . . . .
- krisbul
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: BCB
- Контакти:
vasko073 написа:Определени полицаи също получават благинки от тези "боклуци" за това е така . Полицията знае всичко но не правят нищо ,пък после искали уважение от гражданите ,да им се чуди човек на наглоста и тъпотията ?!!!Мутрите или т.н. застрахователи също са в играта с крадците . Пример -скъпа кола с пълно каско няма проблеми никакви ,две седмици след изтичане на каското и неподновено ,хоп колата изчезва .Това е реалноста в момента със застрахователите -крадци . А щях да забравя ,напоследък ми прави впечатление ,че се опъват да плащтат леки щети !!!! Та ходи се плачи . . . .
От сърце се накефих на този анализ! Съгласен съм на 100%
Върни се в “ОФФ-Топик - други”