Айде всички дето са им ясни "тия" да кажат дали напълно са си платили данъците и осигуровките?
Щото в тая държва някой трябва да плаща! И като няма кой да плаща, това е положението

drmilendd написа:spam
Айде всички дето са им ясни "тия" да кажат дали напълно са си платили данъците и осигуровките?
Щото в тая държва някой трябва да плаща! И като няма кой да плаща, това е положението
И това какво общо има с това, че се мотат с часове бе пич.
Айде трай си а.![]()
Поздрави.
Да колега , напълно са ми платени и данъци и осигуровки!
и какво от това , като ходя в болница за някакъв проблем , все ми искат пари за нещо , а след като съм изряден не трябва да е така ...
drmilendd написа:spam
Pichaga написа:не намесвайте политики, осигуровки и данъци
милиони пари се дават за щуротии, няма за линейки, шефа на Бърза помощ е недоказан престъпник...
факта е факт и е грозен-50 минути
drmilendd написа:И това какво общо има с това, че се мотат с часове бе пич.
Айде трай си а.![]()
Поздрави.
Има общо бе пич!
Като не си плащаш данъците - няма пари за повече линейки и за повече лекари в тях.
И за това има дежурни пет линейки за цяла софия, вместо 50.
Ясно ли ти е сега
бе пич?Да колега , напълно са ми платени и данъци и осигуровки!
и какво от това , като ходя в болница за някакъв проблем , все ми искат пари за нещо , а след като съм изряден не трябва да е така ...
Проблема е, че си малцинство - т.е. много са малко тези, които са изрядни и за това няма пари...
handycam написа:защо не се направи лична сметка на всеки пациент, това което ти удържат се събира в твоя сметка и когато се наложи да се лекуваш ти взимат пари от там.да ама ако го направят така как ще се краде?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта