Въпрос за регистрация в PayPal

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за регистрация в PayPal

Мнениеот Lyubaka » Чет 28 май 2009 7:05

Дали ще ми вярваш или не си е твоя работа... Аз не съм продавач на дебитни карти за да имам интерес да лъжа... Технически не мога да обясня какво, как и защо става. Знам само че става.
Както и да е-всеки си има глава на раменете и си решава за себе си. Аз за мене проблеме съм си го решил...

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Чет 28 май 2009 8:23

maxpayne написа:С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам)

Баце, какво наричаш "Нормална кредитна карта"?
Ползвал съм всякакви карти - кредитни, дебитни, визи, мастеркард, etc. Eдинствената врътка да плащаш през нета - където и да е - мижави магазини или пейпал - е да имаш разрешени международни лимити.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 28 май 2009 9:12

feersum написа:
maxpayne написа:С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам)

Баце, какво наричаш "Нормална кредитна карта"?
Ползвал съм всякакви карти - кредитни, дебитни, визи, мастеркард, etc. Eдинствената врътка да плащаш през нета - където и да е - мижави магазини или пейпал - е да имаш разрешени международни лимити.

виза електрон си е дебитна карта с неснижаем остатък, знаеш че имах нейния мастеркард аналог и ти казвам, че кредитната карта е несравнимо удобство. Престави си примерно трябва да поръчеш оптики от dealextreme :mrgreen: - вместо да ходиш да прехвърляш средства от една сметка по друга плащаш и забравяш, отделно имаш до 45 дни гратисен период, отделно имаш 1% бонус на похарчените суми. Да не говорим като пътуваш в чужбина. Довод наистина е таксата, ако не ти се дават 40лв на година напълно съм съгласен, че виза електрон е по-добър избор. Също и ако се абонираш всеки месец за bangmequick.com или нещо подобно :mrgreen:

За мижавите магазини (виж предното изречение) - казах го в контекста, че там има доста по-голям шанс номера ти да попадне в "добри руски ръце", съответно оспорването на плащанията става по-трудно, особено за non-tangible goods. Питай Петров в петък ако не ми вярваш :mrgreen:

За мен темата приключи

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Чет 28 май 2009 15:28

Картовият център на ОББ, няма договор с paypal за Visa electron, затова такава карта не ви върши работа, ако сте клиент на ОББ. Там остава варианта с credit card само.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 27 юли 2009 20:59

мога ли да попитам като са ми вкарали пари в паипала , как да си ги истегля на картата :oops:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”