Дали ще ми вярваш или не си е твоя работа... Аз не съм продавач на дебитни карти за да имам интерес да лъжа... Технически не мога да обясня какво, как и защо става. Знам само че става.
Както и да е-всеки си има глава на раменете и си решава за себе си. Аз за мене проблеме съм си го решил...

Въпрос за регистрация в PayPal
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за регистрация в PayPal
maxpayne написа:С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам)
Баце, какво наричаш "Нормална кредитна карта"?
Ползвал съм всякакви карти - кредитни, дебитни, визи, мастеркард, etc. Eдинствената врътка да плащаш през нета - където и да е - мижави магазини или пейпал - е да имаш разрешени международни лимити.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
feersum написа:maxpayne написа:С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам)
Баце, какво наричаш "Нормална кредитна карта"?
Ползвал съм всякакви карти - кредитни, дебитни, визи, мастеркард, etc. Eдинствената врътка да плащаш през нета - където и да е - мижави магазини или пейпал - е да имаш разрешени международни лимити.
виза електрон си е дебитна карта с неснижаем остатък, знаеш че имах нейния мастеркард аналог и ти казвам, че кредитната карта е несравнимо удобство. Престави си примерно трябва да поръчеш оптики от dealextreme

За мижавите магазини (виж предното изречение) - казах го в контекста, че там има доста по-голям шанс номера ти да попадне в "добри руски ръце", съответно оспорването на плащанията става по-трудно, особено за non-tangible goods. Питай Петров в петък ако не ми вярваш

За мен темата приключи
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Картовият център на ОББ, няма договор с paypal за Visa electron, затова такава карта не ви върши работа, ако сте клиент на ОББ. Там остава варианта с credit card само.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
мога ли да попитам като са ми вкарали пари в паипала , как да си ги истегля на картата 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”