31.05.2009 Моторист на бояна??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MilenVD
Автомобил:
Двигател:

Re: 31.05.2009 Моторист на бояна??

Мнениеот MilenVD » Пон 01 юни 2009 0:00

да бе поправих не ми е смешно просто ги пиша тия "хаха" чатърски навик ... кво да напрая радвам се 4е си трагнах преди да се слу4и :С.... нещо ме човъркаше 4е трябваше да си ходя ..

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Пон 01 юни 2009 0:02

Два живота прекъснати по най-нелеп начин.Искрено се надявам хората които бяха там и видяха обувката, която хвръкна в насрещното и падна пред ОМВ да се замислят, да си дадат сметка колко бързо може да свърши всичко и колко опасни и излишни са такива прояви.
Момчето не беше единствения който кара на задна гума там тази вечер, с такава скорост.Дано и колегите му помислят хубаво преди да отидат другата седмица на същото място за същото забавление, защото единствената причина да не споделят неговата участ, е че имаха късмета да не са на същото място в този момент.Крайно време е да се научиме че тези неща не са шега работа.
Жалко...наистина много жалко...

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 01 юни 2009 0:05

хах.
успех!
ако успееш един поне малоумник да накараш да прозре че има заредено оръжие в кьопавиците с тоя мотор-си директно за нобелова награда!
келешите като си повярват че са валентино роси-няма повече надежда...
из ония дни гледах един айнщайн със слик на мотора. :screwy
разбира му на него тъпата тиква че слика работи само при определени условия, които не включват пилене на гума на светофара...
уй да е-да му го набиеш, па то акъл... :beat_butt2

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Пон 01 юни 2009 1:43

Нямам думи просто!!!
Малко по-рано вечерта бях там и по време на едночасовия ми престой, видях поне 10-на човека, които пресичаха на магия платната в двете посоки!!!
Единия даже пресече като на парад и за малко да го отнесе ТИР!!! :screwy :screwy
За мотористите...през същото това време на отсрещната страна минаха около 10-15 мотора, 5-6 от които на задна гума, а останали с около 160-170... death death death

Колегите преди мен го казаха. Нека някой такъв да дойде да ми каже, че не го пазя!!!
И да, верно е, че те не карат, а ЛЕТЯТ!!!

Искрени съболезнования на близките!!!

П.С. Преди 20-на мин минах от там на път за към нас, все още е спряно движението посоко Овча Купел.
Имаше 6-7 патрулки, пожарна, няколко таксита и няколко човека в ливада.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 01 юни 2009 5:08

Колко кръв трябва да се пролее на тея гонки на околовръстното за да престанат колеги от форума да ги посещават, а и не само те?
Докато се намира публика пред която келеши без грам багаж в главата да си мерят пишките тези неща няма да престанат да се случват...

Престанах да посещавам такива мероприятия преди почти две години след една подобна катастрофа пак с мотористи.
Наистина в момента ми е трудно да проумея какво ви влече да ходите да люпите семки по такива места? Кво става? Кръчмите ли не ви стигнаха, мадамите ли свършиха? Дискотеките ли затвориха?
Горе продължават да ходят съфорумци, членове на клуба, че дори и някои членове на екипа. Пичове, не ви прави чест!
Надявам се разбирате, че сте част от причината за случилото се и да помислите по въпроса.

Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitov_tdi » Пон 01 юни 2009 7:18

Цитат от focus news

По данни на очевидци, които са били на събора на околовръстното, мотористът е карал с около 250-300км/ч. :screwy :screwy

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 01 юни 2009 7:45

доста съм съгласен с тебе Грознич, ... от една страна в неделя има гти сбирка на другото ОМВ, която посещавам и която винаги си е супер културна като в края им отскачам до злополучното ОМВ и не смятам заради тумба самоубийци дето в градски условия карат с 250+ мотори и автомобили да си прецаквам края на уикенда....... ама от друга ...то вече не се търпи ...ебати мазалото ...човек една кола на спокойствие вече не може да пие привечер в Района......

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Пон 01 юни 2009 7:47

Има ли още комплексари, които ходят горе на OMV ? Това да отидеш и да гледаш тези палячовци, които освен своя застрашават и живота на невинни хора трябва да си много зле. Преди 2 седмици минахавах вечерта от там и 3ма ме засякоха. Тези сбирки трябва да се прекратят незабавно !

Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitov_tdi » Пон 01 юни 2009 7:55

Проблема е че полицията знае за тези събирания,но нищо не правят... винаги идват на края...

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Пон 01 юни 2009 8:20

И да го бистрите и да не го бистрите, няма да промените кой знае какво, винаги ще има кой да отиде. И аз бях, и аз видях... Грозна гледка. И двамата бяха много виновни, щото не знам кой с поне малко акъл ще тръгне да пресича точно в тази вечер на точно това място околомръсното. Докато не ми казаха, че е имало пешеходец не знаех, изобщо не се видя тоя човек. Как моториста на задна гума със светлини в небето да го види... За моториста няма кво да коментирам, те са си донори в момента, в който решат да карат с повече от 60км/ч в града. Иначе и грозника е прав и ние сме виновни донякъде с присъствието си и така подстрекаваме сульо и пульо да се правят на важни. Ама тва няма да се промени. Да почиват в мир и да се молим, че няма да се случват подобни неща, макар и да е невъзможно.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 01 юни 2009 8:30

Грозника е прав
докато има зяпачи, ще има и "мъже", които си правят дрАпки...
не ходя нито по бояна, нито по Омв, нито по военна рампа, нито никъде
призовавам и всички да бойкотират незаконните гонки, па били и те участници, само като зрители

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 01 юни 2009 8:34

Pichaga написа:Грозника е прав
докато има зяпачи, ще има и "мъже", които си правят дрАпки...
не ходя нито по бояна, нито по Омв, нито по военна рампа, нито никъде
призовавам и всички да бойкотират незаконните гонки, па били и те участници, само като зрители

:!: :idea:

Жалко е ! :( По какъв начин си отиват младите хора ! :?
Нека почиват в мир ! :bishop

Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitov_tdi » Пон 01 юни 2009 8:53

Моториста е бил на 18 а прегазения на 21 ......... :banghead:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 01 юни 2009 8:56

Не мисля, че това безумие някога ще свърши, може и да успеят да ги разгонят да не се правят гонки на това ОМВ, хората ще си намерят друго място, на което ще стават същите неща.
FaTDoG написа:..... И двамата бяха много виновни, щото не знам кой с поне малко акъл ще тръгне да пресича точно в тази вечер на точно това място околомръсното. Докато не ми казаха, че е имало пешеходец не знаех, изобщо не се видя тоя човек. Как моториста на задна гума със светлини в небето да го види... За моториста няма кво да коментирам, те са си донори в момента, в който решат да карат с повече от 60км/ч в града. Иначе и грозника е прав и ние сме виновни донякъде с присъствието си и така подстрекаваме сульо и пульо да се правят на важни. Ама тва няма да се промени. Да почиват в мир и да се молим, че няма да се случват подобни неща, макар и да е невъзможно.

За пешеходеца - аз като отида в София, не я познавам добре, а и откъде мога да знам, че ще ми налети моторист на задна гума докато си пресичам спокойно.
За моториста - и да не е бил на задна гума при тая скорост висока дето се коментира да не го е видял. Един от случаите тука при нас, моториста удари странично москвич, обърна го и счупи краката на шофьора, какво ли остава ако удари директно човек както се е случило!? Честно казано не бих искал да знам.

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пон 01 юни 2009 8:57

Според днес.бг :

Двама души са загинали намясто при тежка катастрофа на Околовръстния път в София, съобщиха от МВР.
Инцидентът е станал около 22,45 ч. снощи, когато моторист е налетял на пешеходец.
Ударът е бил с много висока скорост.
От МВР съобщиха, че мотористът е 18-годишен, а пешеходецът на 21.
По първоначални данни мотористът се е движил от бул. "Черни връх" към бул. "България".
Според очевидци преди катастрофата в този район е имало среднощна гонка с коли и мотори.
Минути след инцидента районът е бил отцепен от полиция.
Продължава изясняването на причините за тежката катастрофа в столицата.

И ето че пак идват въпросите,защо на 18 години управлява мощен мотор,не бяха ли 21 разрешените години??
чий е мотоциклета и кой му го е дал,тъй като собственика се води съвиновно лице /бас ловя че сега ще излезе че келеша е взел мотора без знанието на когото трябва/?
И не Ви чувам,господа моторджии,така разпалено пишейки в другата тема Мотористите на пътя и отношението към тях?????Къде сте сега,какво имате да кажете по въпроса с тоя шибан сополанко,който айде утрепал себе си добре,но защо трябва да си иде и другия 21-годишен???Аааа,пресичал е не където трябва,да добре,кажете го сега на неговите родители.
Аман от Батмани на две гуми.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”