издирва се ГОЛФ2 направил ПТП и избягал !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Re: издирва се ГОЛФ2 направил ПТП и избягал !
Вс едно той неможе да си изкара.Както се правят форумни стикери в рекламните къщи,така и лепенки бассмания могат да се направят.
Едва ли някой от форума ще пише, че го познава.
Кой би предал приятел заради лоялността към форума?

Кой би предал приятел заради лоялността към форума?

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
А някой досетил ли се е, че този надпис който лесно се запомня може вече да го няма 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
velinsl написа:Едва ли някой от форума ще пише, че го познава.
Кой би предал приятел заради лоялността към форума?![]()
Аз бих. Хора способни на такова нещо нямат място нито във форума, нито сред приятелите ми. Утре на мястото на моториста може да е майка ми, жена ми, детето ми...
мисля че съм виждал тоя голф в троян ше се огледам наоколо ако е троянец ще е адски тъпо.трябва да си понесе наказанието
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
тая тема , колегата я пусна и избяга , какво да му помагаме като не дава елементарно инфо..
има и вечерен час , смятайте колко на 14 е и се е качил на матор
мисля , че трябва да се спре разрешаването в нашия форум на проблемите на тиин обществото в БГ

има и вечерен час , смятайте колко на 14 е и се е качил на матор
Я кажи как защото мене един таш** 3 пъти вече ме засича с една черна Лагуна. Знам каде живее и искам да си го варна.
и на мен така ми се е случвало слава богу не бях на мотора само мотора бяха отнесли !! и един приятел го е видял кои е след сигурно месец тоя минава и моя приятел ми го посочи и копеленцето ми показа среден пръст през прозореца на колата и така се бях въоражил и щях да го бия !! и отивам пред него с баща ми ии аз слизам от колата да го бия добре че беше баща ми да ме спре щях да му счупа каската на тояя и тоя почна да вика няма такова нещо няма такова нещо ии аз тотално избуших и бях решил да му троша колата като го вида обаче повече не го и мернах :@:@:@
мисля , че трябва да се спре разрешаването в нашия форум на проблемите на тиин обществото в БГ

- ch2mod
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Хора способни на такова нещо нямат място нито във форума, нито сред приятелите ми. Утре на мястото на моториста може да е майка ми, жена ми, детето ми...

никакъв компромис за такива типове
[/quote]
Тоя 14 годишен тарикат с мотора и вечерния час, защо не отиде в полицията да се оплаче. Книжка няма а се качил да кара, утре може аз да го блъсна и да ми тежи на съвеста. Нека не съдиме без да знаем и др версия, защото съм склонен да вярвам че историята му няма мн общо с истината, само прочетете как я е написал. Мн се изнервих техните му сложили вечерен час, ама му дали да кара мотор без книжка

Тоя 14 годишен тарикат с мотора и вечерния час, защо не отиде в полицията да се оплаче. Книжка няма а се качил да кара, утре може аз да го блъсна и да ми тежи на съвеста. Нека не съдиме без да знаем и др версия, защото съм склонен да вярвам че историята му няма мн общо с истината, само прочетете как я е написал. Мн се изнервих техните му сложили вечерен час, ама му дали да кара мотор без книжка

-
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета. Гледайте сега. Тренирам МотоКрос от 3 години. Мога да карам повече от сичките Ви взети заедно. Май не е тук мястото за критики. Ако бях аз виновен не мислите ли, че нямаше да си мълча и да бях казал че съм паднал на тренировки:? Не съм заебал темата гледам щото 3/4 от коментарите са "Дано го намериш" и други от сорта. Може да ми помогнете а не да усирате темата до безобразие. 

gencho411 написа:Мога да карам повече от сичките Ви взети заедно.
доста катастрофи стават заради неправоспособни КАРАЧИ като теб, що не ходиш да си напишеш домашното по български, че и без това си неграмотен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
абе 6то не вървите некъде бе като сте зели да ми намирате кусури не тука.. ИСкам темата да се изтрие аз от такива мрънкалници като някои хора не искам да ми помагат.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Нямаш грижи!
И сега, като си във ваканция, да не вземеш само на компа да висиш!
Имаш задължителни книги по 'Български' да четеш!
И сега, като си във ваканция, да не вземеш само на компа да висиш!
Имаш задължителни книги по 'Български' да четеш!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”