точките и глобите се възстановяват само ако през 2-те години не си имал нарушение. Ако ти пишат акт за неносене на синия талон, май няма да ти се анулира стария навреме... зависи дали новия акт ще стигне там където трябва, или ще потъне

koby написа:idiotchooo написа: Аз лично мисля, че това, което си написал стимулира тези, които имат малко страх от това, да карат, след като са употребили алкохол.
а не в грешка си никой не стимулирам да кара пиян всеки си има глава на раменете и сам си избира какво да прави лично аз не се качвам на колата употребил алкохол,иначе до миналата година и аз бях редовно с походка пияната тояга
sportul написа:в момента няма глоби за каране с изтекъл акт, но ако караш без талон има акт, ако караш и без актапак няма да ти пишат глоба , ако те хванат с мн алкохол в кръвта максималната глоба доколкот знам е 1 год без книжка и 500лв (държата повдига дело) след това още 2 години няма да имаш свидетелство за съдимост , невероятна бюрокрация
sportul написа:с 1,4 промила 1 година без книжка , да не пиша имена и егн-та !съгласи се
НЯМАТ ПРАВО да ти вземат книжката на пътя за каквото и да било освен причините описани в закона и правилника за прилагане на ЗДвП, а изтекло НП не е едно от тези неща.Tyan написа:Хулигане за изтекло НП взимат книжката на пътя ... можеш да се пробваш да им кажеш че нямат право да ти я вземат .... само ще ги ядосаш ..просто отиди да ти го заверят ...или ги накарай да пише че е заверено до приключване на делото .....
koby написа:ами незнам дали те е хванало това за нови шофьори ама май тогава го нямаше значи имаш 36-28=8 значи още едно нарушение и може да кажеш чао на книжката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта