IceHeart написа:АЗ ГЛАСУВАМ - (АЗ ПСУВАМ),какво като гласуваме?? всички са като Дуган! КРАДЛИВИ, СФИНЩИНИ по телевизията се псуват един друг когато се видят наживо си стискат ръцете ВСИЧКО Е ЗА ПРЕД ХОРАТА!
п.п ДОРИ И ДУГАН ДА Го заличиме от нашата политика БълХария няма да се оправи просто ще дойдат на власт други НЕнаядени кучета и ефекта е ясен ЙоЙо Ефект!И да гласуваме и да не... Ефекта е на лице!
chefito написа:
......следващият път като видиш циганин, че: НЕ ПЛАЩА СМЕТКИ, НЕ РАБОТИ, КРАДЕ, ЛЪЖЕ, УБИВА....защото е електорат защитаван от ДПС и те нямят интерес тези мангали да се интегрират. Не гласуваш ли, ДПС ще влезе отново във властта и ще си вземе пак проблемите на своите и така до безкрай....докато не станат 3 000 000....тогава няма да има българи...а това ще стане до 15 години....![]()
![]()
groznika написа:Никой не може да ме накара на сила да гласувам! Колкото и задължително да го направят. Относно това сравнение с пишките... ами избирайте си размер по желание. Аз мисля да емигрирам някъде където няма такива простотии
boiko1 написа::patriot![]()
БЪЛГАРИЯ над всичко
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Stif и 34 госта