Чудо на чудесата.
Крадци има всякакви, тези просто са по-изобретателни.

За чародейките, врачките, гадателките.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За чародейките, врачките, гадателките.....
То че има такива хора - има, това е ясно, ама интересното в случая е как да отличиш измамника (сигурно 99%) от човека с истински способности. Което според мен важи и с пълна сила за лекарите. Има всякакви отрепки между тях, как да разбереш кой наистина е добър диагностик, хирург и т.н. и кой гледа само да вземе комисионна за предписването на лекарството Х.
Трудна работа, все въпроси без отговор, или по-скоро всеки си намира отговора някак за себе си, ама универсално предписание май няма.
Трудна работа, все въпроси без отговор, или по-скоро всеки си намира отговора някак за себе си, ама универсално предписание май няма.
npachovski написа:Само една слаба и болна психика може да вярва в подобни нещаВие неразбирате ли, че неможе да има такива хора ве.Неможе да има хора който знаят на всички какво ще им се случи само на тях си непознават.Как ще обяснат това много ми е интересно.Това са такива шарлатани, че нямам думи просто и незнам защо този народ се връзва на тези неща.Неможе да има такива хора който да знаят какво ще се случи и какво ти се е случило това обезмисля живота това противоречи на всички реално около нас.Няма и неможе да има такива хора разберете го!
тоша, че не можеш да си го обясниш, не значи, че не съществува. Как ще обясниш баба Ванга или сега понеже се занимавах с Яворов, пророкушането на смъртта на Мина?
в кой ще век да сме като го е имало, що да го нема и сега?
Всички подобни имат някаква дарба, тъй да кажа и могат в действителност да помагат, както и се случва. Могат да ви кажат миналото, настоящето, бъдещето, като последното трудно се проверява
. Могат да познаят много неща и да ви стъписат с инфо за вас, близките ви или изобщо по даден въпрос. Можете да бъдете впечтлени, уважаеми колеги невярващи, просто не сте се сблъсквали с точния човек. Някой от тях са по-силни от други в това отношение. Очевидно става въпрос за свръхестествено знание и способности, неподлежащи на емпирично(научно)обяснение дори в 21 век. Не е болна фантазия човека срещу тебе да ти каже неща, които само ти или двама-трима твои приятели/роднини знаете. Когато фактите говорят и боговете мълчат. И дали ще вярваш или не, не променя нищо, вашето/моето неверие не е меродавно по отношение на фактите, то не ги омаловажава или унищожава. Ако бъркате в огъня, ще се изгорите, дали вярвате или не, няма никакво значение, това само запример. А фактите са, че в една или друга степен се практикува чрез различни способи, свръхестествено знание и сила. Доста хора могат да потвърдят това, ще дам за пример само леля Ванга и хората, с които тя е имала контакт. Някой ще отрече ли нейния феномен? Това не са физически или психически способности на човека, някакви таланти или дарби. Почти всички без изключение претендират силата и знанието им да идва от Бога или някакви "добри" духове, като обикновенно се има в предвид Бога, описан в Библията. Нали се пишем християни все пак, а колко това е така, друг въпрос. Истинския въпрос тук е, проводници на какво са тези хора и дали наистина ни помагат или напротив, могат да ни навредят сериозно.

....четете Ернст Мулдашев
дава много теми за размисъл.а човека е световноизвестен учен - не някой лаик
дава много теми за размисъл.а човека е световноизвестен учен - не някой лаик
ей аз съм се побъркал покрай тия изпити, ама и на вас не ви е лесно
п.с. ..предпочитам Иво Сиромахов - човека е световноизвестен лаик, ама пък е пич

п.с. ..предпочитам Иво Сиромахов - човека е световноизвестен лаик, ама пък е пич
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
аве Ванга ,нищо не познаваше и тя , само глупости говореше
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sportul написа:аве Ванга ,нищо не познаваше и тя , само глупости говореше
Не виждам защо замесваш Баба Ванга, я беше феномен и наистина познаваше.
Има и предсказани неща, които все още не са се случили.
Истината е че след нея се отключиха тези крадци, тъй като нямаше кой да оспори решението им по сигурен и убедителен начин.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Night_elf написа:Лично аз ,не вярвам във врачките и тем подобните неща . Не вярвам за себе си и не бих отишла ,някой да ми хвърля боб и да ми предскаже бъдещето. Каквото е писано ,това ще се случи .
Въпреки всичко си имам едно наум ,защото доста познати са се обръщали към хора с такива сподобности и са оставали доволни .
За мен е малко измищльотина ,не мога да приема такива хора да изкарват пари ,гаврейки се със здравето на хората примерно.
Със сигурност съществуват и такива ,които имат някаква дарба ,но определено не съм настроена позитивно към това .
Колежке,подкрепям те на 100% ,за мен те са шарлатани и тотални

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
sportul написа:аве Ванга ,нищо не познаваше и тя , само глупости говореше

Имали сме вземане даване с тоя бабирек и нищо не позна....прати ни за зелен хайвер...
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
ходил съм един път малко на сила
както и да е жената ми каза неща които и най-добрите ми приятели не знаят и не ги обсъждам... и аз по-принцип съм скептично настроен към всякакъв такъв вид шмекерии, ама таз жена ме хвърли в тъч 

- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Сега ще ви кажа защо неможе да има такива хора.Защото биха обезсмислили целия живот и всичко в него.Ще противоречи просто казах го и в по горното си мнение.То няма да има смисъл да живеем, ако започнат всеки един човек да слуша тях то света ще се обърне наопаки.Използват се хора с по-слаба психика както каза един колега защото те вярват на тях най-много както и хора изпаднали вече в безизходица и намират надеждата си в тези хора.Това е реалното обяснение и здраво мислещо според мен.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
преди един убусник беше казал , че Васил Левски е бил едвА ли не пълен нещастник и всевъзможни глупости... (за жалост архивите са мъртви)
Сега баба Ванга била измамничка ....
за тва се ходеше при нея със записване и се чакаше на километрични опашки...
я се осъзнаите бре...
отностно сегашните врачки и тем подобни...
понеже сега е криза и няма много работа , реших да стана вещер...
правя пълна характеристика на човека и му давам подробно описание какво да прави...
за контакти , на ЛС
скоро ще си направя предаване в някоя телевизия с нисък реитинг...
нужни за характеристиката са трите имена , банкова сметка и пин код към кредитна/дебитна карта

Сега баба Ванга била измамничка ....
за тва се ходеше при нея със записване и се чакаше на километрични опашки...
я се осъзнаите бре...
отностно сегашните врачки и тем подобни...
понеже сега е криза и няма много работа , реших да стана вещер...
правя пълна характеристика на човека и му давам подробно описание какво да прави...
за контакти , на ЛС
скоро ще си направя предаване в някоя телевизия с нисък реитинг...
нужни за характеристиката са трите имена , банкова сметка и пин код към кредитна/дебитна карта

Рев, главоболие, безсъние при големия 3 дена, дузина доктора без резултат. По настояване на жена ми, една стара баба от съседния блок му бая 20 мин и сина живна и се оправи. Как, защо, вярвам или не няма значение. Важното е, че децата са други след посещения при нея.
За алчност от страна на бабата е абсурд да говорим при положение, че с голям зор последния път взе 5лв. и не ни вика за друг сеанс.
За алчност от страна на бабата е абсурд да говорим при положение, че с голям зор последния път взе 5лв. и не ни вика за друг сеанс.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
повечето нямат тарифа а е колкото оставиш тъй че за пари не може да става въпрос, колкото душата ти отпуска
Върни се в “ОФФ-Топик - други”