brabus написа:Има един много хубав член в закона за движение по пътищата, който гласи, че човек без основно образование не може да има свидетелство за правоуправление на МПС. Колко жалко, че никой не го спазва това в нашата държава. Защото ако се прилагаше стриктно доста хора в момента нямаше да имат книжки.
Аман от защитници на криворазбрани идеали...
Тука грешиш

Спазва се и то доста стриктно. Докато си взимах книжката от КАТ ме върнаха за диплома за завършено някакво образование иначе не ми я даваха! Имаше един човек на 40-тина години. С жената и детето беше отишъл. Много добре облечен и интелигентен човек. За да си поднови книжката му искаха същото нещо

А сега ходи и си ги намери

В кой кашон бяха? Малко ми е недоизмислено.
Занимавам се с компютри от около 12 години. Честно да си кажа почти всичко съм забравил! Скоро ми се наложи да пиша текст на ръка и си бях забравил и подчерка даже! Според мен всичко тръгна от интернет клиентите за комуникация. На много малко места имаше кирилица и много малко хора знаеха какво е енкодинг и такива екстри

Аз лично, докато свикна на кирилицата във форума, видях голям зор. Преди това, в интернет, рядко ми се налагаше да пиша на кирилица, но сега вече свикнах! Рядко обаче внимавам кое и как пиша в интерес на истината. Просто така съм свикнал! Навиците трудно се избиват от акъла. Не мога и не мога!
и за това си пиша с малки букви.. с точиците.. и всичко останало
просто така съм свикнал
никой не може да ми каже как да пиша
разбира ли се кое е въпрос?
разбира ли се кое е отговор?
разбира се..
успявате ли да прочетете? полезно ли е това което пиша? сигурно за някои
за това си продължавам в същия дух

успех на всички.. я съм си неграмотен и проз и че си пишем как мама на село ме е учила
И искам да ви кажа още нещо! На доста хора, които си личи по писането, че не всеки ден са на компютъра и си личи, че наистина не знаят някои букви къде се намират, не им казвайте, че са неграмотни, защото може би са доста по-грамотни от вас