Малко помощ при избор на GSM???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rumen написа:Ползвам Samsung X700 от 15 дни. Страшно съм доволен. Не очаквах телефон без забележки от Samsung. Притежава всички функции на Nokia-та (в т.ч. и радиото), но е доста по-нов като модел (2005г.), има Edge, на по-добра цена е и лично мен по ме изкефи на дизайн.
Nokia 6320i също излезе 2005 година, по точно март месец. аз съм от април с него и съм много доволен.
ПС. Самсунга няма слот за ММС карта, някви други карти май поддържа, но не съм сигурен точно за това

Без да бъда адвокат на Samsung и без желание да водя каквато и да е била пропаганда, ще се опитам да поправя някои неточности, които колегите са изказали по отношение на този апарат. Обръщам внимание, че говоря единствено за модела Samsung SGH-X700 какъвто притежавам
Друго предимство което мога да посоча на Samsung-a е по-добрият му дисплей с 262,144 (18-bit) цвята срещу 65,536 (16-bit) цвята за Nokia
Като недостатък мога да спомена липсата на профили за звънене.
Може да вибрира и да звъни едновременно. Дори нещо повече - можеш да избереш първо да започне да вибрира и след това да започне да звъни или да започне да звъни, а след това да се включи и вибрацията. Естествено може и само вибрация или само звънене.Stivi написа:...и той като другите не може да вибрира и да звъни едновременно...
Има слот за допълнителна памет. Работи със microSD / TransFlash до 512МВ. Тук има една приятна изненада - слота за допълнителна памет е hot-swap т.е. позволява поставяне и вадене при включен телефон, което според мен е голямо удобство. Слота за допълнителната памет се намира отстрани на телефона и не е нужно когато поставяте или вадите картата да гасите телефона и да сваляте батерията (както е при Nokia).buFka написа:Самсунга няма слот за ММС карта, някви други карти май поддържа, но не съм сигурен точно за това
Интересно какво имаш в предвид под съвместим ... ? Обаждам се на доста хора и ги чувам добре, а щом "върви" разговора е твърде вероятно и те да ме чуват,а надали всички с които си говоря са със Samsung-и. Изпращам и получавам картинки, мелодийки, адреси(контакти) и визитни картички по Bluetoot между два различни телефона (пробвал съм обмен с Motorola и Nokia). MMS-ите минават великолепно. Моля те, уточн какво имаш в предвид под "не е съвместим".momo 1 написа:Самсунга не е съвместим с други телефони ...
Друго предимство което мога да посоча на Samsung-a е по-добрият му дисплей с 262,144 (18-bit) цвята срещу 65,536 (16-bit) цвята за Nokia
Като недостатък мога да спомена липсата на профили за звънене.
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много благодаря за мненията колеги. До момента имам лични впечатления само от Нокиа 6230i, наистина прекрасен телефон, за X700 ми казаха, че е съпоставим с D500 който е единствения Самсунг направил ми приятно впечатление до сега. От СониЕриксон нямам никакви впечатления(освен, че Ериксон е фирма фалирала 2 пъти до момента
шегичка). Та за сега дилемата е 6230i или X700, все пак никой нищо конкретно не каза за К600.
Олееее добре, че не си търся жена, че коя ще ме чака да мисля толкова

Олееее добре, че не си търся жена, че коя ще ме чака да мисля толкова

- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rumen написа:...Слота за допълнителната памет се намира отстрани на телефона и не е нужно когато поставяте или вадите картата да гасите телефона и да сваляте батерията (както е при Nokia)...
Само да вмъкна, че не е така при всички Нокии. На 6630 също е отстрани и не е нужно да си вади човек батерията. Но на 6230i наистина трябва.
Най добре виж "на живо" двата телефона и избери този който ти хареса повече. нокиата е добър, но немога да разбера защо дисплеите им са по гадни дори и от тези на по-евтините телефони. в момента ползвам 6230и и к700 и да ти кажа к700 по-ми харесва. Да уточня - ползвам телефона основно за разговори и органайзер /никакви глупости от рода на радио, мп3 или фото/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”