Справедлива цена - допитване ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
kokskok
Автомобил:
Двигател:

Re: Справедлива цена - допитване ?

Мнениеот kokskok » Пет 17 юли 2009 22:51

VWGT написа:
nmarinov написа:кухнята е чисто нова както и уредите и не са ползвани, проблема е че някой от тях са вградени, пералня , фурна и т.н . Има и ясна индикация че след демонтажа от страна на фирмата продавач ще си скубя косите с поломената кухня, като олюпени плотове, фурнири и т.н

Уредите са фагор, горение и конеляно, излизат около 2700лв по оферта - хладилник с малка камера, вградена печка, отделно 2 газови котлона + 2 електрически + някакъв абсорбатор

2700 към момента ли е тази цена ? защото само за малък хладилник (вграден ли е), с печка, котлони и НЯКАКЪВ абсорбатор (а това си е важно да е хубав) ми се вижда много дебела цена към днешна дата ... незнам, аз си мисля за нещо около и под 1000 лева, нови от същите марки (освен ако не е някоя дизайнерска серия на Горение) би следвало да си ги купиш за до 2000 лева (като ги вземеш наведнъж от 1 магазин) ... бих платил до 50% от сегашната им цена.

Демонтажът не би трябвало да доведе до поломване, както ти индикират от фирмата, по скоро на продавача не му се занимава с демонтажа им :)

1 кухня в днешно време качествена отива и от 4 нагоре

Върни се в “ОФФ-Топик - други”