Гледам, че някои дори не ползват сертификат и не знам как могат дори да си го помислят.
Най-добре е цифров подпис или сертификат + смс код и ползване само на един компютър, по възможност ОС различна от уиндоус. Все пак става въпрос за пари.
Освен това ако се ползва сертификат + смс, epay гарантират суми до 10 000лв. мисля.
epay.bg ползвате ли го ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: epay.bg ползвате ли го ?
E, то имало едно време темички за сертификатите, е те тука.
Eто даже една референтна темичка относно ползата от туй животно причудливо и проклето с мое участие дори...
Ама то народецът си рупа ли рупа... Ми, убуу, нали некой требе да произвежда метан на тая земя, освен кравите, които с метановите си субпродукти изтънявали озоновия слой...

Eто даже една референтна темичка относно ползата от туй животно причудливо и проклето с мое участие дори...

Ама то народецът си рупа ли рупа... Ми, убуу, нали некой требе да произвежда метан на тая земя, освен кравите, които с метановите си субпродукти изтънявали озоновия слой...

Я да събудя малко темата от дълбок зимен сън. Чета в сайта http://www.epay.bg Тарифа за таксите за предлаганите услуги и так и не успявам да схвана какви са им таксите за плащане на сметки към енергодружествата, вик, мобилни оператори при ползване на т.нар. микросметка захранена чрез банков превод. Примерно имам сметка ток 200лв, телефони 50лв, вода 25 лв. каква би била таксата за заплащане на тези суми през системата?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
didko написа:Я да събудя малко темата от дълбок зимен сън. Чета в сайта http://www.epay.bg Тарифа за таксите за предлаганите услуги и так и не успявам да схвана какви са им таксите за плащане на сметки към енергодружествата, вик, мобилни оператори при ползване на т.нар. микросметка захранена чрез банков превод. Примерно имам сметка ток 200лв, телефони 50лв, вода 25 лв. каква би била таксата за заплащане на тези суми през системата?
0 стотинки
същото е и при плащане от дебитна карта.
ISRalien написа:didko написа:Я да събудя малко темата от дълбок зимен сън. Чета в сайта http://www.epay.bg Тарифа за таксите за предлаганите услуги и так и не успявам да схвана какви са им таксите за плащане на сметки към енергодружествата, вик, мобилни оператори при ползване на т.нар. микросметка захранена чрез банков превод. Примерно имам сметка ток 200лв, телефони 50лв, вода 25 лв. каква би била таксата за заплащане на тези суми през системата?
0 стотинки
Сигурен ли си колега? Чак звучи невероятно за да е истина.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Безплатно е с търговците които ги виждаш на сайта, без значение от микросметка или от дебитната карта директно!
Всъщност не мога да го твърдя със сигурност, защото не съм плащал с микросметка, а все директно от дебитната карта.
Всъщност не мога да го твърдя със сигурност, защото не съм плащал с микросметка, а все директно от дебитната карта.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
На мен банката ми взима некви стотинки, като от пос терминал....
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
редовно, както и други подобни 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
mladvampirTDI написа:На мен банката ми взима некви стотинки, като от пос терминал....
И на мен така...по 20 ст.Иначе редовно ползвам.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
ISRalien написа:0 стотинки
Това важи само и единствено ако картата ти е Maestro. С Visa, Visa Electron и MasterCard има такси.
Visa Electron дебитна - 0.65 % (списък с карти на банки без такси по-долу)
Visa, MasterCard кредитни - 0.95% (списък с карти на банки без такси по-долу)
Плащане към регистрирани търговци с карти VISA Electron, издадени от Централна кооперативна банка (номерът на картата, започва с 421634), Юнионбанк (413889), ПроКредит Банк (България) (426082, 407810), Стопанска и инвестиционна банка (487098, 487099), ТБ Алианц България (424982), Уникредит Булбанк (488000), Емпорики Банк - България (432045) - БЕЗПЛАТНО
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Аха, то за това ми е безплатно, щото картата ми е на цкб 

С карта Maestro издадена от ОББ при това положение би трябвало да е безплатно
. Но ще видим след първото плащане 

- nurv
didko написа:С карта Maestro издадена от ОББ при това положение би трябвало да е безплатно. Но ще видим след първото плащане
Още преди плащането ще ти изпише ако ти се начислява такса. Виж и таксите на ОББ. Тия хора имат такси, затова, че им влизаш в клоновете

Промяна: Взето от сайта на epay.bg
В ePay.bg могат да бъдат регистрирани следните видове карти, издавани от ОББ:
Visa (Classic, Business и Gold) и MasterCard (Classic, Business и Gold)
=> Няма да може да регистрираш Maestro. Поради собствения си картов център и липса на спогодби дори paypal е една голяма въпросителна за тях

nurv написа:didko написа:С карта Maestro издадена от ОББ при това положение би трябвало да е безплатно. Но ще видим след първото плащане
Още преди плащането ще ти изпише ако ти се начислява такса. Виж и таксите на ОББ. Тия хора имат такси, затова, че им влизаш в клоновете
Промяна: Взето от сайта на epay.bg
В ePay.bg могат да бъдат регистрирани следните видове карти, издавани от ОББ:
Visa (Classic, Business и Gold) и MasterCard (Classic, Business и Gold)
=> Няма да може да регистрираш Maestro. Поради собствения си картов център и липса на спогодби дори paypal е една голяма въпросителна за тях
Кофти и аз това токущо го прочетах. Сега разучавам как да си захраня микросметката чрез превод. И дали въобще това е възможно.
- nurv
Не е тествано, но изглежда лесно: https://www.epay.bg/?page=front&p=front ... tm_mikrosm
Върни се в “ОФФ-Топик - други”