Райфайзен - 12% 3000лв за 3 години.
Ако ти превеждат заплатата на карта пак там - 11%.
Без поръчител, одобрен за 5 дни.
...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
не бе хора, не съм такъв сеа тук нито някой ме познава нито нищо та да искам каквато и да е услуга, просто искам информация. бих я споделил и тук, но е строго специализирана и само човек който работи в банка може да ми обясни, от обща култура не става, затова няма смисъл да я казвам тук. става въпрос за условия за кредит и няма от никой нищо и никаква услуга да искам, освен да си направи малък труд да ми даде информация, която иначе трябва да ида до съответната банка и да питам на място. това е.
за да няма недоразумения ще си питам тук: искам да тегля заем около 3500-4000, проблема ми е, че фирмата , в която бачкам ме осигурява на 220 лв и работи само с една банка, която има право да знае реалната ми заплата. а тя е повече от двойна на осигуровачната. т.е. ако те ми откажат/малко вероятно, но все пак/ ми остава да тръгна по банките с тези 220 лв. ще имам ли проблем, при положение че не съм женен и т.н. и има ли някакъв начин да декларирам колко получавам наистина, понеже фирмата ми няма да се съгласи да издаде бележка с реалната ми заплата. имам и още 2-3 въпроса, но тях вече на лично.
извинявам се ако нещо съм заблудил някой!
извинявам се ако нещо съм заблудил някой!
Aми ако не си женен и не се дели дохода с други. Също така ако нямаш други заеми ще стане. Е разбира се ако пишеш заема за 1 година - няма да стане щото вноската ще надвишава дохода. Общо взето трябва да ти остава межу 60 и 100 лева след плащане на вноската (зависи от условията на конкретната банка дали ще е 60 или 100 остатъчния доход)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”