Не знам кой крив, кой прав но е факт,че в България се прилага обратна дискриминация на малцинствата над мнозинството.
Мога да изброя десетки предприятия,та защо не и общински администрации(напоследък и някои министерства) ,където ако не си със съответното име не можеш да влезеш ,камо ли да започнеш работа.
Това ако не го съобщят медиите или ако не го е видял човек на самото място няма как да се разбере.
размисли и страсти за съвременна България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
musura написа:Къде е вобще проблема между българи, цигани и турци? Немога да го схвана. Ако спреш да четеш весници и да гледаш телевизия, даже нямаше и да знаеш, че има някакви проблеми. Медиите са най-големите дупедавци в БГ и за двата продадени в повече вестника (примерно) са готови да напишат абсолютно всичко.
Е това беше абсолютно вярно!
Браво колега подкепям те напълно!
А за това че Болен ще има пълно мнозинство...аз не мисля така. Май в неговата партия бяха тримата ппродажници гласували за БСП, или двамата хомосексуалисти педифили? Та нали срещу такива хора е атака. Пък те били 20% от парламентарната им група. Чакам да ивдя и следващата изцепка (каква ли ще е тя headbang ) Резил!
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Уили искаш ли да ти кажа, защо се срамат........аз лично незнам, за себе си, но ще ти кажа за приятелите си.....също така не знам дали ти си излизал от БГ......но накратко
смятат Българите за мангупи навсякъде.......но това пак е по-добрия вариант, съществува и варианта никой да не е чувал за това чудно кътче на земята.....та да продължа....
Един мой приятел се връща от Америка през Англия.......застава на летище Хиитрол да се прехвърля.....
има две опашки, на едното гише пише- Европа........на другото...........Other countries.......
Той пича си застава на правилното място - В Европата, и знаеш ли как реагирала Англичанката........показала му другото гише....
и му казала, от ква европа си ти бе.......хахаха
Смех голям.
А иначе аз не виждам смисъл да влизаме в ЕС.......като така или иначе той ще се разпадне..........а освен това има и доста страни който не са членки.......а определено се справят доста добре с всичко в държавата си........Швейцария и т.н......имаше още поне 5-6.......
смятат Българите за мангупи навсякъде.......но това пак е по-добрия вариант, съществува и варианта никой да не е чувал за това чудно кътче на земята.....та да продължа....
Един мой приятел се връща от Америка през Англия.......застава на летище Хиитрол да се прехвърля.....
има две опашки, на едното гише пише- Европа........на другото...........Other countries.......
Той пича си застава на правилното място - В Европата, и знаеш ли как реагирала Англичанката........показала му другото гише....
и му казала, от ква европа си ти бе.......хахаха
Смех голям.
А иначе аз не виждам смисъл да влизаме в ЕС.......като така или иначе той ще се разпадне..........а освен това има и доста страни който не са членки.......а определено се справят доста добре с всичко в държавата си........Швейцария и т.н......имаше още поне 5-6.......
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ехее
и на мен на летището в амстердам един африкано-европеец ми конфискува пастърмата (2 кг.), защото неможело да се внася месо в Европа от страни, които не са в Европа
След като го попитах, къде точно се намира в България? Като му дадох 3 жокера - "Африка, Америка или Европа" - той отиде да се консултира с началника на смяната и след това ми се извини, като ми обясни, че е под "Европа" е имал предвид "Европейски съюз"
И все пак ми конфискуваха пастърмата 

След като го попитах, къде точно се намира в България? Като му дадох 3 жокера - "Африка, Америка или Европа" - той отиде да се консултира с началника на смяната и след това ми се извини, като ми обясни, че е под "Европа" е имал предвид "Европейски съюз"

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
FELIPE написа:Не знам кой крив, кой прав но е факт,че в България се прилага обратна дискриминация на малцинствата над мнозинството.
Мога да изброя десетки предприятия,та защо не и общински администрации(напоследък и някои министерства) ,където ако не си със съответното име не можеш да влезеш ,камо ли да започнеш работа.
Това ако не го съобщят медиите или ако не го е видял човек на самото място няма как да се разбере.
А ти сещаш ли се че пак ако носиш специфично име не можеш посмъртно да влезеш в 80% от фирмите в страната. Не защитавам турците или циганите. Просто мисълта ми е каквото за нас такова и за тях.
Дразня се от правозащитни организации, които защитават циганите и гейовете на не всички. Е това е дескриминация за която си струва де се поговори!!!
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мога ли само да отбележа един много показателен факт (без да го насочвам към когото и да било персонално), начи тази тема се появи може би преди около час-два като отцепена от темата посветена на обесването на Васил Левски (шот то няяше как типично по български дан са отплеснем от наистина ЗНАЧИМОТО) и затва време тая тема събра набързо горе долу толкоз мнения колкот темата за Левски едва, едва за 3 дена !!!!!!! ...
... за кво си говорим се питам?!
... за кво си говорим се питам?!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
грешиш и то много ,ама вече ми е омръзнало да споря защо не е така ако дойдеш да видиш колко тома имам за биографията му и за негови писма и размисли който са малко полулярни и във който става ясно що за голям патриот и истински националист е бил ,Жалко е че познанията на хората за съвременния Левски са толкова малко а малкото които имат са изкривени поради лични виждания и тълкуване на нещатаscuba написа:Всичко това е хубаво, НО: дразня се, когато идиоти като Болен Сидеров, трупат "точки" и "активи" на гърба на Левски. Не мисля, че точно на 19.02 трябва да се демонстрират националистични брожения. Не вярвам, че Левски е делил хората на българи, турци , цигани и др. И едва ли е искал, тези, които не са българи, да ги правят на сапун
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Е и к'во сега? Ядосвате се на граничаря че взел пастърмата на човека? Ами той си върши работата ... на него му е все едно дали си Иван от България с пастърма или Джон от Ню Йорк със шпеков салам. Прибира ги и двете без да му мигне окото защото така са му казали. И двете страни не са членове на европейския съюз. Друг е въпроса че е тъп и не знае къде е България. Той ако беше по умен и образован нямаше да е граничар.
А относно Болен, той и майка си ще продаде за заглавия във вестниците. Не бива да се осквернява името на Апостола като въобще се изполва в контекст с този малоумник.
А относно Болен, той и майка си ще продаде за заглавия във вестниците. Не бива да се осквернява името на Апостола като въобще се изполва в контекст с този малоумник.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Да, вярно си е, че за повечето чужденци между Румъния и Турция няма държава, неоспорим факт
А за ЕС, то се вижда, че някои хора са готови да продадат и майките си, за да са на власт когато почнат да идват "големите пари от ЕС".Те обърнаха цяла българия в пари и я изнесоха безнаказано, че едни европейски пари ли ще им се опрат
Един малък пример, една стара сграда се ремонтира 3 пъти с пари от проект красива българия, като всеки път всичко се прави по различен начин, това е само колкото да има там нещо да правят хората и да потъват парите
В България има над 500 организации за защита на ромите, никой не знае за съществуването на 90% от тях, но те намират начин да получават пари отвън който са уж за интегриране на ромите.За съжаление парите не стигат до братята роми и те си остават боси и неуки
Преди месец разкриха мрежа за нелегален внос на цимент директно от Турция и то с циментовозите.Камионите минават пункта и после трябва да отидат в митница Бургас за обмитяване и т.н., но те се губят по пътя и изливат плочи на хотелите по черноморието
Същото е и с тези китайски стоки, на ден влизат десетки тирове с евтини стоки, които не се обмитяват и заливат пазара под формата на "магазин по 1 лев", Илиенци и какво ли още не.После се чудим защо няма пазар за нашите български стоки, а им търсим износ.Ако сметнем и каква е печалбата от тези необмитени китайски боклуци...нещо което на едро внасят на цена от няколко стотинки и то без обмитяване, после се продава за 1-2лв.Вярно, цената е символична, но печалбата според мен е огромна
А и пазара им е сигурен, защото мнозинството българско население може да си позволи само това
Избълвах каквото можах преди да заключат темата.Така разсъждавам аз, не го налагам на никого, не очаквам и съгласие от нечия страна

А за ЕС, то се вижда, че някои хора са готови да продадат и майките си, за да са на власт когато почнат да идват "големите пари от ЕС".Те обърнаха цяла българия в пари и я изнесоха безнаказано, че едни европейски пари ли ще им се опрат

Един малък пример, една стара сграда се ремонтира 3 пъти с пари от проект красива българия, като всеки път всичко се прави по различен начин, това е само колкото да има там нещо да правят хората и да потъват парите

В България има над 500 организации за защита на ромите, никой не знае за съществуването на 90% от тях, но те намират начин да получават пари отвън който са уж за интегриране на ромите.За съжаление парите не стигат до братята роми и те си остават боси и неуки

Преди месец разкриха мрежа за нелегален внос на цимент директно от Турция и то с циментовозите.Камионите минават пункта и после трябва да отидат в митница Бургас за обмитяване и т.н., но те се губят по пътя и изливат плочи на хотелите по черноморието

Същото е и с тези китайски стоки, на ден влизат десетки тирове с евтини стоки, които не се обмитяват и заливат пазара под формата на "магазин по 1 лев", Илиенци и какво ли още не.После се чудим защо няма пазар за нашите български стоки, а им търсим износ.Ако сметнем и каква е печалбата от тези необмитени китайски боклуци...нещо което на едро внасят на цена от няколко стотинки и то без обмитяване, после се продава за 1-2лв.Вярно, цената е символична, но печалбата според мен е огромна

Избълвах каквото можах преди да заключат темата.Така разсъждавам аз, не го налагам на никого, не очаквам и съгласие от нечия страна

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Стиви Джи написа:20vTurbo написа:... Друг е въпроса че е тъп и не знае къде е България. .
Не е тъп. Просто му е през К*а къде е България. Ти можеш ли от раз да кажеш къде е Белиз?
Може и да си прав. Все пак се предполага че един средно интелигентен човек живеещ в Европа би имал някаква представа кое къде е. Аз Белиз го знам къде е обаче има разни градове в България които като ми кажеш името бая бих се позамислил.
Бе не стига че сме малка държава с жители колкото в Рим само,пък сме тръгнали да събираме цигани,турци.............бе що не докараме и онези от Сомалия,а
Болен Сидеров както го наричате е прав,че казва Да си върнем България на българите,много е прав.Само хубави неща сме видяли от циганите и турците,нали?Айде сега и Мюмюн се изказа неподготвен.Пълни абсурди.Вместо да си оправяме положението ние българите сме заоправяли положението на цигани и турци.SHIT 

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чета тука мнения и в доста пише Болен Сидеров та Болен.Я кажете какво толкова е казал/излъгал?Що не плюете тези дето имат власт и са откровени мошенници...направили шествие,и какво от това?Кой не го е правил?Кой не спекулира с Левски?Що не нападате оная гад дето иска да отцепва земи от България?Не мога да ви разбера.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”