...играя...
...Козунак,идеята ти е чук... Mr Green Fun
Идея за масова снимка...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:аз няма да участвам щом 1,3 ЛПДЖи не може...., а пък аз нямам вече и голф, хи хи хи
темата се наспами за пореден път, просто нямам думи, една идея и триста отговора защо няма да стане
кво да ти кажа бате...убеждавам се за сетен път че нема смисъл.все ше се намери някой да ти обясни и даде акъл как НЯМА да стане.много хора са си като коне с капаци.еми като нема фау ве-та ше се снимам с опели то се е видяло

- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Kozunak написа:много хора са си като коне с капаци.еми като нема фау ве-та ше се снимам с опели то се е видяло
нотка на ирония... все пак в ТОЗИ форум няма само ГТИ-ки
Като искате снимайте се, никой нема ви каже, че не може да се снимате, просто ми се струва много тесногледо и "ограничено" да се делите.... на (аз карам голф, аз поло ти пасат)
Направете една обща снимка кат хората после се снимайте като искате само гти.
Според вас няма ли да изглежда много по добре една масова снимка само от VW ... отколкото максимум 5 ГТИ
Хайде да не спорим по този въпрос

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
vesellin написа:Kozunak написа:много хора са си като коне с капаци.еми като нема фау ве-та ше се снимам с опели то се е видяло
нотка на ирония... все пак в ТОЗИ форум няма само ГТИ-ки
Като искате снимайте се, никой нема ви каже, че не може да се снимате, просто ми се струва много тесногледо и "ограничено" да се делите.... на (аз карам голф, аз поло ти пасат)
Направете една обща снимка кат хората после се снимайте като искате само гти.
Според вас няма ли да изглежда много по добре една масова снимка само от VW ... отколкото максимум 5 ГТИ
Хайде да не спорим по този въпросТемата си е твоя, идеята също
ти какъв човек си не мога да разбера!чесно ти казвам комплекси ли те тресат не можеш да четеш ли?прочети хубаво моите постове в темата.те ще отговорят на всичките ти въпроси и ще разсеят всичките ти съмнения преди да се изказваш неподготвен.
ПП специално заради тебе човека с ПАСАТА да не останеш обиден виж какво съм написал....друга само на пасат и тя да се сложи на пасатовския технически раздел и тн и тн.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
vesellin написа:няма да продължавам безмислени спорове
+ това не ми е приятно да ме наричаш човека с пасата, аз не те наричам човека с гти-то или човека с голфа
колега най-малко искам да споря с някой.остани със здраве.просто ти го почна безсмисления спор.извинявай ако съм те обидил.написал съм каква ми е идята на който му харесва ок на който не му харесва пак ок и това е.пък и от Бургас едва ли ще се дигнеш за една снимка та не виждам за какво въобще става дума...
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Стиви Джи написа:Колеги!! Нещо нервнички сте станали. Устискайте още малко и... идва петък.
Идеята е добра. Обща снимка на всички коли от форума може да стане само от самолет, така че не виждам лошо...
ами и това както написах и по нагоре беше една от причините да се филтрират по някакъв начин колите.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”