Разбрахте ли новината!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
sigi_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sigi_tuning » Нед 26 фев 2006 0:30

Момчета ....нормално е всеки да си вижда нещата по различен начин......но моля ви да не говорите глупости като не сте запознати с нещата... :!: ЗА КАКВИ НАФТОВИ ПЕЧКИ СТАВА ДУМА ............НИЕ НЕ ПОЛЗВАМЕ ТАКИВА НЕЩА :arrow: ТАКА ЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА СИ КОМЕНТИРАТЕ ПОДОБНИ НЕЩА .....намесвам се в темата защото ми омръзна от подобни изказвания на хора които са страшно далече от реалноста..... :!: а що се отнася за това дали съм имал застраховка.........отговора е -ДА .....и то на прилична стойност :wink: изгорялата кола на клиента нямаше каско.....но АЗ му я изплатих 100% на момента......АЗ така или иначе ще си оправя нещата....БЛАГОДАРЯ на колегата с голф-3 ....който се извини в форума BG-tuning че се е изказал малко прибързано без да е сигурен в нещо........и не е лошо да проверите сами за качеството на сегашните спойлери които предлагаме......в магазина могат да се видят и пипнат и тогава се изказвайте пак........защото за момента си говорите само от това дето сте чули от тук и там.....мисля че много малко от вас имат лични наблюдения в-ху нещата :wink: успех на ВСИЧКИ :drive

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 26 фев 2006 0:53

sigi_tuning написа:...защото за момента си говорите само от това дето сте чули от тук и там.....мисля че много малко от вас имат лични наблюдения в-ху нещата :wink: успех на ВСИЧКИ :drive

Тъй като и аз мисля така, че повечето говорят каквото са чули смятам да турна катанеца защото сега ще почнат едни спорове и т.н.
Тъй като темата на темата беше съвсем друга, а се тръгва сега в съвсем друга посока това ми дава още едно основание за катанец.

И на края за СИЖИ-то - аз не съм ходил там, не го познавам и т.н., но искрено съжалявам за случилото се и се надявам да не се повтарят такива случки и най-важното е че няма пострадали /поне не се споменава да има/, така че живи и здрави. А за колегите от форума бъдете по-малко критични, като не ви харесва как работят не си купувайте, няма защо да се изписват толкова безмислени постове.
:lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”